Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na akkor hölgyeim és uraim vasárnap 10.00 (nem 10.15) UVH budai oldal útvonal montis és a Hosszú-hegyen kezdünk dózeres és ösvényes verzió is lesz folytatása Görögdinnye kedvenc útvonala utána Kétbükkfanyereg-Zsiványsziklák-Dobogókõ innen Paprét-Szentendre vagy Esztergom.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Mert nem jöttél a múlt héten.

Nagyon szerettem volna, de messze is voltam, meg nagyon beteg is.

--Trifo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

SHERPA RALLYE - 26.roèník :: Veranstaltungskalender:: TatryPortal.sk

davaj, davaj!

Amúgy számomra zseniális ötlet, feltöltik a házak készleteit, s még nevezési díjat is szednek a munkáért. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mert nem jöttél a múlt héten.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Vasárnap énisénis! Akármi is lesz, kaptam otthon kimenõt. Hosszúhegyre mennék nagyon szivesen, mert iszonyat régen nem jártam arra.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Volt hivatásos vadász barátom azt mondta, hogy nem kell félni tõlük. Csak akkor támadnak ha sebzettek.

A sebesség mindent megold.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Heh... A vaddisznó iszonyatosan túl van szaporodva nálunk, tekintve hogy se farkas, se medve nincs ami megegye... Az ember megeszi ugyan, de mi meg nem gyõzzük, gyorsabban terem mint ahogy lõnénk. :D Pár éve a nagy áradások idején a Margit-szigetnél a Dunában is láttak úszni egyet.

Amúgy ha megtartja az ember a tisztes távot akkor elvileg no para. Átszáguldani köztük viszont nem egy életbiztosítás, azt hiszem én is megfordultam volna a helyedben.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

tipliznek
általában megválogatják a társaságukat... :-)

Na igen! :D

davaj, davaj!

Teccik menni?
én meg Hozéval tekerek 23 órán át...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

davaj, davaj!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Gerecsei sarazás:
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - heprifalva-bi...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tipliznek
általában megválogatják a társaságukat... :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ha megállsz tõlük távolabb, és megvárod míg eltávolodnak - nagyjából hallótávolságnyira - akkor általában semmi baj.
Koca és kicsinyei közé ne keveredj!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ma megfutamított két vaddisznó csorda. Az elsõ a Csúcs-hegy alatt a téglagyári úton lefelé. Elsõ pillantásra a félhomályban azt hittem, hogy kutyákkal találkoztam, be is tojtam rendesen, mert pár hete arrafelé csúnyán megkergettek. Szerencsére most "csak" vadállatok voltak , de azért biztos ami biztos megfordultam és máshol mentem le. Eltekertem Nagy-kevély felé, Egri vár, majd az Ezüsthegyi kõbányához akartam feltekerni Pilisborosjenõrõl egy szûk ösvényen. Hallottam a sötétben, hogy velem párhuzamosan valami állat csörtet, azt hittem õz-féle állat lesz az. Az ösvény egy idõ után katlanná szûkül, és ahol a kanyargós út kicsit egyenesebb lett és amit már bevilágított a lámpám, akkor láttam, hogy baromi sok vaddisznó megy át elõttem az ösvényen és csörtetnek fel a a katlan oldalán. Meredek volt, gurultak is lefelé a kövek rendesen ahol jártak. Na, itt megint betojtam és nem mertem tovább menni attól tartva, hogy ha visszafordulnak a meredek oldal miatt , akkor aztán lesz nekem nemulass ha egy vadkan zokon veszi a közéjük keveredésem. Nagyon sokan voltak. Szóval, kell-e attól félni, hogy a vaddisznók az emberre támadnak, vagy ha észrevesznek akkor inkább õk is menekülnek?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Valakit érdekelne vasárnap egy kis gödöllõi-dombsági csapatás? Csakhogy ne kelljen egyedül mennem. Tempó nyugis lesz, pihenõ hetem van.

Változás történt, így vasárnap helyett szombaton érek rá tekerni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Valakit érdekelne vasárnap egy kis gödöllõi-dombsági csapatás? Csakhogy ne kelljen egyedül mennem. Tempó nyugis lesz, pihenõ hetem van.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Most vasárnap?

Oké
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
lefelé irányról volt szó....

(rég rossz lenne ha csak ott mennék le, aho fel is tudok :))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

kékkel mi a gáz ?

Feljössz rajta csont nélkül? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Inkább tekerjünk valami kellemesen hosszút brútál emelkedõk nélkül ahol azért vannak lejtök is. Elsõ körben az örök kedvencemre a Nagy kopaszra gondoltam körbe járva rendesen , de lehet, de lehet hhh, hosszú hegy, pilistetõ dobogókõ vagy valami hasonló idén már széthajtani nem akarom magam de egy lightosabb hosszú túra simán jöhet ahol azért Benjamin is elfárad.

Most vasárnap?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

(csak ne a K-en) el.

kékkel mi a gáz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való