Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Opsz, kicsit megkavarodtam a találkozó idõpontját illetõen!
Szóval Buki, Gyuri, TheKop és még aki jönne a Pilisbe találkozzunk az UVH-nál vasárnapi idõ szerint 9 órakor! Táv kb. 65 km, szint 1800 körül.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ugy dontottem, hogy amig jo ido van es nincs nagy dagonya addig inkabb terepen megyek. Bocs Sala...

Ronin!

Akkor vasarnap reggel tiz (uj ido szerint kilenckor), UVH megfelel? Jon Gyuri is. Az utvonalvalasztast ha gondolod radbizom.

Én is így vagyok vele, hogy amíg az idõjárás engedi inkább terepen nyomom. Vasárnap 10 oké, útitervem az van, rohanni egyáltalán nem szeretnék, de cammogni sem.

TheKop, persze, gyere!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Ugy dontottem, hogy amig jo ido van es nincs nagy dagonya addig inkabb terepen megyek. Bocs Sala...

Ronin!

Akkor vasarnap reggel tiz (uj ido szerint kilenckor), UVH megfelel? Jon Gyuri is. Az utvonalvalasztast ha gondolod radbizom.

Üdv!

Csatlakoznék ehhez a túrához,ha lehet!Útvonal nekem mindegy,csak ne bizzátok rám:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ha késõbbre tenném akkor nem dolgoznál? Óraátállítás lesz, így ez a mostani idõ szerint 9órának felel meg.

Viccen kívül egyébként úgy néz ki hogy 6ig fogok dolgozni (reggel 6.) de utána nem sok kedvem lesz tekerni :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Vasárnap engem is érdekel a tekerés...ha jórészt terepen lesz az útvonal és nem lesznek mellõzve a mászások.

Ronin!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Kár hogy dolgozok...mondjuk 8ra feléréshez amúgy is elég korán kéne kelnem...

Ha késõbbre tenném akkor nem dolgoznál? Óraátállítás lesz, így ez a mostani idõ szerint 9órának felel meg.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Vasárnap megyek a budai-hegyekbe mókázni, tempó: alapozós, táv: 50-60km, szint: 1500-2000m, S3-nál nem lesz durvább lejtõ (STS: Schwierigkeitsgrad S3). :D
Gyülekezõ valószínûleg reggel 8-kor a Szabadság híd budai végénél.

Kár hogy dolgozok...mondjuk 8ra feléréshez amúgy is elég korán kéne kelnem...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Vasárnap megyek a budai-hegyekbe mókázni, tempó: alapozós, táv: 50-60km, szint: 1500-2000m, S3-nál nem lesz durvább lejtõ (STS: Schwierigkeitsgrad S3). :D
Gyülekezõ valószínûleg reggel 8-kor a Szabadság híd budai végénél.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Vasarnapra en mar tervezek egy gurulast, talalkozo tizkor az UVH-nal, utana meg valamerre a Pilisbe. Sala, neked csak az aszfalt jo?

nekem csak SS országuti van

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Vasarnapra en mar tervezek egy gurulast, talalkozo tizkor az UVH-nal, utana meg valamerre a Pilisbe. Sala, neked csak az aszfalt jo?
)

Vasárnap engem is érdekel a tekerés...ha jórészt terepen lesz az útvonal és nem lesznek mellõzve a mászások.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nekem nagyon bejött a Kóna ;)(fõleg mióta jó a hátsó tag is:D ) de savanyúnak nincs teljesen igaza, a nyarat végigtekeregtem vele a bükkben, bár az õszre nagyon igaz az "amennyit használom biztos jó" :) gondolata, de azért mióta megvan jó pár ezer beleszaladt:) szóval ez jóféle de nem tudom milyen összehasonlítást adhat az újabbakhoz ahogy Tigger is írta...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Akkor már neked is válaszoltam Bukikám:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

vasárnap délelõtt valami cangázás?

Zee!

Mikor lesztek Pesten? Ha sikerul a heten elhoznod a mezem Mikitol, akkor beugranek erte. Pentek este jarok feletek.

Edit: (Jah, olvastam is es gyorsan ki is toroltem. :D)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sajna nekünk kimarad. Mert Békésen leszünk bár a bringákat szerintem visszük.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
vasárnap délelõtt valami cangázás?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Elmélázó gondolat: a legtöbb montis meggyõzõdéssel hiszi, hogy az országútisok elvéreznek terepen. És tényleg elvéreznek, mondjuk a magyar élmezõnyhöz képest, de az átlagos montisnál sokkal ügyesebbek, akár lefelé is.

Nos én azt úgy értettem, hogy Kiskubai készítse ki saját magát az elõzõ napi versenyen, hogy legyen nekem némi esélyem tartani vele a tempót. Õ kikészítette magát, de így is elhúzott felfelé rettenetesen. Na igen, ha esetleg kerékpároznék is az év során, akkor erõnlétem is lenne...

Ha valaki még olvasná esetleg!

Tudnátok hozni telópumpát? Szerintem puha a skareb a montiban...
7:47kor indulok!

No, ha ezt elõbb olvasom... Amúgy végül puha tuti nem lett az a teló, vagy legalábbis a mozgást nem vitte túlzásba. Amolyan kõkemény CC-s módra :)

Jaja, cseppet hervasztó volt a móka, 60kg tüzifa 4km/730m szint 1770 körül már jég, kicsike havacska, kibebaszott hideg
Asszem jövõ nyáron kimegyek pár napra "edzeni" az egri versenyre

Hûaztamindenit! Azokat a puttonyokat ott adták, vagy van az embereknek saját?

--Trifo

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

amennyit megy, tök jó!
bár, amennyit megy/ünk/ újabban, arra anyám kempingje is túlépített divatbringa lenne....

Most mér??? Hát nem mindennap tekersz? Dolgozóba? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ice: neked mennyire vált be a kona?

újabbakhoz nem feltétlen mérvadó, erõsen nem az a geó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
amennyit megy, tök jó!
bár, amennyit megy/ünk/ újabban, arra anyám kempingje is túlépített divatbringa lenne....

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_