Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2010. december 02. - 20:12
Akkor terep lesz:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. december 02. - 19:52
Úgy tûnik kellemes idõnk lesz vasárnap már nagyon várom a túrát hely és idõ a szokásos? Vasárnap 10 óra UVH budai oldal?
UVH 10 óra nekem oké!
Viszont ahogy elnézem az idõjárás jelentéseket, nem biztos, hogy megvalósítható az aszfaltozás. Havazást már nem nagyon látok, esõt viszont jósolnak holnapra, szombat-vasárnap meg kemény fagyás lesz. Szerintem a dömörkapui aszfalt most latyakos hó, amibõl hétvégére jégpáncél lesz.
Írta 2010. december 02. - 19:32
remélem március végétõl már énis csatlakozhatok!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 02. - 19:22
Úgy tûnik kellemes idõnk lesz vasárnap már nagyon várom a túrát hely és idõ a szokásos? Vasárnap 10 óra UVH budai oldal?
Írta 2010. december 02. - 16:15
Igen Zsizsi, Ronin és jómagam vagyunk a képeken nagyon klasz túra volt 2 éve.
Írta 2010. december 02. - 15:46
Szerintem de.
A seggérõl felismerem.
A seggérõl felismerem.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 02. - 15:44
ezek nem Zsizsiék?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 02. - 14:11
Sajnos ezen a gépemen az akkori prédikálószéki túráról nincsenek képek, de itt van egy kis ízelítõ az idén januárban készült képekbõl a vasárnapra tervezett útról.
Aszfaltos Dobogókõ
Segíthetek pár képpel?
Picasa Web Albums - Lrnt Bercsik - Pilis tura
Kistányér Forever
Írta 2010. december 01. - 09:54
Nekem az utolsó kép is nagyon tetszett nyam nyam
Írta 2010. november 30. - 23:19
Ma Pap-rét környékén jártam és hó.. jég-jég-Hegytetõ felõl az út "tisztítva" de vékony jég borította a látható aszfalt tetejét.Az erdészháztól a Skanzen irányában még nyom sem volt.
Picasa Web Albums - oldbikeold5 - pilisi karika
az utolsó kép nem az infóhoz tartozik
Picasa Web Albums - oldbikeold5 - pilisi karika
az utolsó kép nem az infóhoz tartozik
Írta 2010. november 30. - 22:08
Sajnos ezen a gépemen az akkori prédikálószéki túráról nincsenek képek, de itt van egy kis ízelítõ az idén januárban készült képekbõl a vasárnapra tervezett útról.
Aszfaltos Dobogókõ
Aszfaltos Dobogókõ
Írta 2010. november 30. - 21:13
Tényleg kellemes tekerés volt. -6-8fok A prédikálószéken gyönyörû napsütésben mondtam hogy ha nem fázna az orrom akár nyár is lehetne.
Írta 2010. november 30. - 21:03
Stabil hó lesz, megyek veletek. Igaz léccel gondoltam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. november 30. - 20:31
Ezért is szeretnék forgalom mentes erdei aszfaltúton felmenni, mert az általában valamelyest tekerhetõ és szép idõben még akár jó móka is lehet a remélhetõleg havas út. No, majd meglátjuk milyen idõjárást hoz a következõ pár nap.
Írta 2010. november 30. - 20:19
A nem letaposott fagyott hó (kb firnes) viszont beteg módon tart, ezt ma tapasztaltam meg. Ahol viszont jártak elõtte gyalogok, ott a fagyott jeges nyomokban vergõdés nem túl szívderítõ
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2010. november 30. - 20:13
A holnapi nap brutál lesz a közutakon...Dobogókõn most 15-25 centi hó van... szombaton délután egyeztessünk és ha nem lesz fél méteres hó vagy jéggé fagyott latyak akkor menjünk. Dömörkapu után azért általában egész jókat lehet tekerni, bár már volt rá eset, hogy onnan kellett visszafordulnom. Viszont kb. 2 éve Zee, Zsizsi, meg még valakivel tök kellemeset bringáztunk a hóban-fagyban Prédikálószékre. Úgyhogy próba-cseresznye!
Írta 2010. november 30. - 20:10
Most vasárnap az ok volt, és még terepezni sem volt utolsó, mely közben örömmel konstatáltam, nem vagyok egyedül olyan õrült, hogy kimerészkedek. (Tegnapi Metró újság, 2. oldal?:->) De az ónos esõ és a felolvadt latyakos, majd visszafagyott hó az gyilkos. Idei elsõ brutál perec is megvolt ma hajnalban a Hûvösvölgy körül, a sotteres úton. (Hiába, tükörjégen hússzal menni... Sisak+könyökvédõ megvédett.) Esélyes, hogy a hétvége is ilyen lesz a plusszokban kiengedett hó miatt...
Igaz most nézem, ez bíztató:
ELREJELZSI TRKPEK
Igaz most nézem, ez bíztató:
ELREJELZSI TRKPEK
Írta 2010. november 30. - 19:59
Én benne lennék csak a holnapi ónos esõ aggaszt.
de nem holnapról van szó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 30. - 19:58
Én benne lennék csak a holnapi ónos esõ aggaszt.
Írta 2010. november 30. - 19:55
Hölgyeim és Uraim!
Amennyiben a hó- és jéghelyzet engedi vasárnap összehozhatnánk egy jó kis fagyos tekerést valamerre. Alapból Dömörkapu-Dobogókõre gondoltam aszfalton, mert az viszonylag komolyabb hómennyiség esetén is tekerhetõ, ha kitapossák az utat az erdészeti autók. Gõzöm sincs milyen arra mostanság az út, van-e rajta hó vagy csak jég, vagy mindkettõ... vasárnap mindenesetre kemény hideg várható.
Amennyiben a hó- és jéghelyzet engedi vasárnap összehozhatnánk egy jó kis fagyos tekerést valamerre. Alapból Dömörkapu-Dobogókõre gondoltam aszfalton, mert az viszonylag komolyabb hómennyiség esetén is tekerhetõ, ha kitapossák az utat az erdészeti autók. Gõzöm sincs milyen arra mostanság az út, van-e rajta hó vagy csak jég, vagy mindkettõ... vasárnap mindenesetre kemény hideg várható.