Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Tessék az útvonal: link
Jövök én is (és végig is tolom, ha a mai gyomorrontásom/az ínyhüvelygyulladásom/nyergem nem tesz keresztbe).

Vajon 5-6 órát tud logolni a telefonunk?

3:10 percet tudott ;), jó lesz már várom, csütörtökön kár hogy esett így elmaradt az edzés. Holnapra biztos nem múlik el a vádli fájás, sok neki a pénteki dupla 2szer másfél óra foci :). Ha valakit érint 10kor startolunk táti bringás úttól, vasárnap ugyancsak 10es indulással tervezek egy Dorog-Dobogókõ-Pilisszántó-Pilisvörösvár-Dorog tekerést.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tessék az útvonal: link
Jövök én is (és végig is tolom, ha a mai gyomorrontásom/az ínyhüvelygyulladásom/nyergem nem tesz keresztbe).

Vajon 5-6 órát tud logolni a telefonunk?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Hali!

Ha valakit érdekel aszfalt: Dorog (lehet többieknek ideálisabb a táti start)-Tinnye-Bicske-T.bánya-Bajna-Nyergesújfalu-Dorog. Kb. 130 km szombat/vasárnap környékén, elõre láthatólag 10-kor indulunk.

Mester nem tudsz aludni 11 kor még gépelõt kockulsz:)
Ha kész lesz a gedám akkor jövök max montival :D

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

nem
pilis tetõ, szénások, és még budaörsön a kopárok (ezen a környéken) ami szigorúan védett, a többi "csak" nemzeti park.

ja bocsi a többi helyen csak lábon lõnek pilis tetõn a szénásokon meg fejbe akkor:D áhh vicc az egész turista uton miért nem lehet bringázni 80 as években az oroszok meg tankokal fölszántoták az egészet:( na mind 1

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hali!

Ha valakit érdekel aszfalt: Dorog (lehet többieknek ideálisabb a táti start)-Tinnye-Bicske-T.bánya-Bajna-Nyergesújfalu-Dorog. Kb. 130 km szombat/vasárnap környékén, elõre láthatólag 10-kor indulunk.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

ha jók emlékeim a pilis tetõ és környéke is, a nagy szénás meg különösen szigorúan védett természetvédelmi terület. elég nagy betükkel ki is van írva az oda vezetõ utakon.

nagyon csodálkozni nem kell.

A Nagy-szénás tényleg szigorúan védett terület! A baj csak az, hogy vele együtt egy jókora részt elkerítettek! Én nem DH-zok, csak tekernék a "jó minõségû" túrista utakon és a traktorokkal szétjárt erdészeti utakon! Csak hát nem szabad! Elég szomorú, hogy 3 percre lakok az erdõtõl és máshova kell mennem tekerni. Amikor megállított az egyik úton egy jóember, megkérdeztem tõle, hogy ahol traktorok és teherautók járnak, miért nem lehet bicózni, azt mondta: mert nem! Hát ez van! Õk a hatóság!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egész Pilis és visegrádi hegység területén ez a tábla van" Fokozotan természet védelmi terület óvja és védje környezetét.
(

nem
pilis tetõ, szénások, és még budaörsön a kopárok (ezen a környéken) ami szigorúan védett, a többi "csak" nemzeti park.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ide is beteszem mert a Bringás lányokat valszeg kevesen olvassák.
Vasárnap 11 óra Újpesti Vasúti híd budai hídfõjétõl Száguldó Virágos azaz csajos tekerés természetesen várunk Pasikat is. Az útvonal tervezett Dömörkapu Pilismarót Dobogókõ.
Réka voltam alias Görögdinnye alias Zeezoné.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Egész Pilis és visegrádi hegység területén ez a tábla van" Fokozotan természet védelmi terület óvja és védje környezetét.
Nagyszénáson ha jól emlékszem végig el is van keritve a terület ha az az amire én gondolok.
Ha ot tekersz én nem kérdeznek hanem lelönek akkor nem kell csodálkozni :D
ha egyre gondolunk Pilisszentivánál a tóval mejdnem szembe kell fölmeni ha az az?
2 szer voltam ara fulra el volt keritve crosscovácsi versenyre mentüni mind a 2 évbe oda visza sprintelés volt:).
De amgyis bringát oda becincálni elég nagy müvészet.
Ami tutira tekerhetõ ut és még nem természetvégelmi terület klastrompuszta-Pilisszántó!
Az a Sárga út a határ de iszony nagy sár van rajta ilyenkor vagy egy kis esõ után:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ha jók emlékeim a pilis tetõ és környéke is, a nagy szénás meg különösen szigorúan védett természetvédelmi terület. elég nagy betükkel ki is van írva az oda vezetõ utakon.

nagyon csodálkozni nem kell.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Természed védök imádják cseszegetni a bringásokat a kétbükkfátol lefele klastompuszta felé is érdemes odafigyelni párszor volt már velük szerencsém.
400-600 ezerig gondolták a belépõdijat+ a kerékpár elkobzása olcsó bringázás lett volna.
Inkább menekülröre fogtam az ösvényen:D
Ha ismered a környéket akkor nincs baj:) amugy meg vigyázni kell velük mert most kitalálják a hóvirágot letapostad stb... a sok süket duma, nagyon figyeljetek rá terepjárot látok akkor óvatosan föleg ha zöldet:):D azt kerülni kell elenség!!!!!!!!!!!!
vagy gyors menekülõre fogni:D

Régi rakétásbázisra meg aszfalt út is visz föl a kétbükkfa nyeregtöl a vége murvás de inkább a sima útakat használjátok jótipp!

Nem mindig tudsz elmenekülni elõlük! Sokat járunk a Nagy-szénáson, és környékén, párszor meglepõdtünk, hogy honnan leselkednek!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

mi akadálya ?

azért a pilis tetõ felé a jelölt ösvényuröl nem nagyon érdemes letérni -amúgy se nagy látnivalók a légvédelmi egység romjai a tetõn- ha nem akarsz súlyos belépõdíjat fizetni.

Természed védök imádják cseszegetni a bringásokat a kétbükkfátol lefele klastompuszta felé is érdemes odafigyelni párszor volt már velük szerencsém.
400-600 ezerig gondolták a belépõdijat+ a kerékpár elkobzása olcsó bringázás lett volna.
Inkább menekülröre fogtam az ösvényen:D
Ha ismered a környéket akkor nincs baj:) amugy meg vigyázni kell velük mert most kitalálják a hóvirágot letapostad stb... a sok süket duma, nagyon figyeljetek rá terepjárot látok akkor óvatosan föleg ha zöldet:):D azt kerülni kell elenség!!!!!!!!!!!!
vagy gyors menekülõre fogni:D

Régi rakétásbázisra meg aszfalt út is visz föl a kétbükkfa nyeregtöl a vége murvás de inkább a sima útakat használjátok jótipp!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

sziasztok szokott valaki a gödöllõi dombság és a domony völgye környékén bringázni?

Én nem:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
sziasztok szokott valaki a gödöllõi dombság és a domony völgye környékén bringázni?

SAS971

SAS971

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Csak a hideg, amibõl már nagyon elég.
Üdv.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Müxik. Nagyon köszi!
Üdv.
Járjunk nap táncot a tûz körül. Már nagyon tekerném a bringát!

mi akadálya ?

azért a pilis tetõ felé a jelölt ösvényuröl nem nagyon érdemes letérni -amúgy se nagy látnivalók a légvédelmi egység romjai a tetõn- ha nem akarsz súlyos belépõdíjat fizetni.

SAS971

SAS971

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Müxik. Nagyon köszi!
Üdv.
Járjunk nap táncot a tûz körül. Már nagyon tekerném a bringát!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Most vettem észre hogy nem lehetett megnyitni másnak , most már meg lehet nyitni.

Pont akartam írni, hogy valamiért nem látható, de most már ok!

OFF: Láttam ma délután kint voltál a Bringaexpón; mi is Mónival, de már siettünk hazafelé, szóval inkább nem kocogtattam meg a vállad, hogy helló. :->

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Most vettem észre hogy nem lehetett megnyitni másnak , most már meg lehet nyitni.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

SAS971

SAS971

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Kösz!
Rajtaleszek! Túrázom rendszeresen, menni fog.
Üdv.