Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2011. March 14. - 12:32
Nagyon szép kilátás van tiszta idõbe, az egyik kedvenc utam, és minõségbe is a legjobban tekerhetõek közé tartozik. Ha az útvonallal kapcsolatban valami nem világos írj és leírom részletesebben.
Posted 2011. March 14. - 11:23
nem tud véletlen valaki egy járható (és szép) útvonalat Solymár - Pilisszentiván - Nagykovácsi - Budakeszi félkörön? Nem vagyok ismerõs arra, de oda terveztünk egy kis tekergést. Egy térképes bejelölt út vagy részletesebb útmutató nagyon sokat segítene.
Köszi!
Posted 2011. March 14. - 11:00
Posted 2011. March 14. - 00:22
Szén-patak völgyében jöttünk le. Felújították a kisvasutat, bár azóta már helyenként a patakok kikezdték.
Lajosháza felett úgy 1km hosszan a Z[] a vasút nyomvonalán ment, ott most vagy a talpfákon mégy vagy a susnyásban...
Ettõl eltekintve fajintos, járható.
Ilyen volt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. March 13. - 23:43
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. March 13. - 23:31
Egy-két laza vízátfolyásra számíthatsz a dózerúton de mély, ragadó rész nincs rajta.
Posted 2011. March 13. - 23:14
Múlt héten voltam. Teljesen jól járható.
akkor megnézem honap v holnap után. kösz
Posted 2011. March 13. - 23:11
Múlt héten voltam. Teljesen jól járható.én is gondoltam rá
de összel itt ott legyalulták, szóval nem mernék rá fogadást kötni
Posted 2011. March 13. - 23:06
Szia!
Szezonkezdet by Dobler Gábor by hardhat_bandi at Garmin Connect - Details
Ebben az utolsó púp pont az említett szakasz, igaz a vége úgy néz ki, hogy a Kétbükkfánál kimegy a fõútra és úgy be Dobogókõre.
Köszi. Sokat segítettél.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. March 13. - 23:05
Talán a Hosszú hegyi dózerút nem sáros. Jó köves a talaja.
.
én is gondoltam rá
de összel itt ott legyalulták, szóval nem mernék rá fogadást kötni
Posted 2011. March 13. - 23:03
Ilyet most nem fogsz találni. Egyes részek szárazak de mindenhol bele fogsz ütközni saras szakaszokba is.Hali, tud valaki olyan utat mondani a Pilis illetve Budai hegyek környékén ahol nincs olyan nagy sár?
Csak a Hosszú hegyi dózerút nem sáros. Jó köves a talaja.
Ma és tegnap voltam:Kevély hegy elég sáros. Szentendre felõl Kõ-hegy és tovább Lajos forrás felé totál sáros, ragad. Elkerülni ! Viszont sárgumi tesztnek jó volt. Kezdek hinni a vékony gumikban.
Posted 2011. March 13. - 22:53
Szezonkezdet by Dobler Gábor by hardhat_bandi at Garmin Connect - Details
Ebben az utolsó púp pont az említett szakasz, igaz a vége úgy néz ki, hogy a Kétbükkfánál kimegy a fõútra és úgy be Dobogókõre.
Posted 2011. March 13. - 22:35
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 13. - 22:34
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. March 13. - 21:21
Hali, tud valaki olyan utat mondani a Pilis illetve Budai hegyek környékén ahol nincs olyan nagy sár?
Budai-hegyekrõl tudok csak nyilatkozni. Lesznek olyan szakaszok, ahol muszáj lesz saraznod, mert ugyan vannak többé-kevésbé vagy akár teljesen sármentes szakaszok, de az ezeket összekötõ, általában északi, észak-keleti utak, amelyeket hegy vagy domb árnyékol, azok mind sárosak. Ami biztosan jó: Normafától a kék körön a nyugati oldal, minimális a sár itt. János-hegyen a játszótértõl a sárga, sárga kör Szépjuhásznéig szintén elviselhetõ, csak ahol a János-hegyrõl lejövõ piros jelzéssel találkozik, na az durván sáros. Hûvösvölgytõl felfelé a Határ-nyereghez a kék jelzés az egészen rendben van, a sárga viszont egy jó 150-200 méteres szakaszon erõsen sáros. Határ-nyeregtõl a reptér mellett elvivõ út a Virágos-nyereghez tegnap erõsen sáros volt (agyagos sár!). Határ-nyeregtõl Árpád-kilátó a kéken szuper, a Glück Frigyesen helyenként sáros. Árpád-kilátótól a zöldön és a kéken a Szépvölgyi út mindegyike sáros. HHH viszonyt majdnem mindenhol nagyon jó terepen, egy-két északi részi utat leszámítva, mint például a Szuszogó melletti trail utak. Guckler Károly út szintén nem valami jó arrafelé, legalábbis az a része, amin jártam. A Virágos-nyeregrõl észak-nyugati irányban a zöld egészen jó, amíg bele nem csatlakozik a kék jelzésbe.
Ezeken jártam az elmúlt két napban gyalog és bicajjal, a többirõl nyilatkozzanak a többiek! :->
Posted 2011. March 13. - 20:42
Posted 2011. March 13. - 10:23
A Garmin edge500 16 minimum ( ennyit már mentem vele és akkor volt olyan 30-35%-on), de szerintem inkább 20-22 óra.
nekem az akuja már igencsak a túra során 50-55% os lemerültségen volt
kb 10-12 órát bir igaz utólsó órában már kellet a kijelzõ világitás 15-20% on ment az is + tényezõ
Posted 2011. March 12. - 14:45
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!