Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
lattam mar ugy is leirva vhol, hogy stumpjumper fsr xc :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nem az fsr xc helyett? :) stumpjumper volt a kepeken.

ja igen, jogos

mindig keverem õket
f...rt nem tudtak neki kevésbé hasonlító nevet adni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem az fsr xc helyett? :) stumpjumper volt a kepeken.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Akkor ez a Camber a Stumpjumper FSR helyett van?

kb igen
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Akkor ez a Camber a Stumpjumper FSR helyett van?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

én csak onnan gondolom, hogy a hr xc az a hardrock, mert amikor beírtam a keresõbe, hogy "hr xc", akkor hardrockokat dobott ki, illetve a speci palettán sem láttam hr xc megnevezést...

2009-ben lett a hr xc-bõl hardrock, és ami addig hardrock volt mondjuk 2007-2008-ban, az lett a P all mountain

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hmm...az a kék-fekete Camber tetszik, mekkora rugóutas masina az?

120

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

köszi!
azért merült fel, mert van itt nálam egy hr xc, és a váza sokkal jobban hasonlít rockhopperre, mint a hardrockra. értem ezalatt a fejcsõ környékét.

én csak onnan gondolom, hogy a hr xc az a hardrock, mert amikor beírtam a keresõbe, hogy "hr xc", akkor hardrockokat dobott ki, illetve a speci palettán sem láttam hr xc megnevezést...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
egy cannondale rize leftyvel milyen egy 2010es stumpjumperhez kepest? :) vazgeo, iranyithatosag ilyesmire gondolok, felszereltsegtol fuggetlenul.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hmm...az a kék-fekete Camber tetszik, mekkora rugóutas masina az?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2011 SPECIALIZED MOUNTAIN BIKES - Súlyadatok

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
köszi!
azért merült fel, mert van itt nálam egy hr xc, és a váza sokkal jobban hasonlít rockhopperre, mint a hardrockra. értem ezalatt a fejcsõ környékét. néztem a geo-t is, vannak különbségek, egyik sem tökugyanaz, a honlap leírása meg egy kurta marketingrizsa.
de majd felülök és hajtom, meg örülök neki, biztosan jó lesz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

skacok! látok a speckó kínálatában 4 merevfarú monti modellt is. stumpjumper, rockhopper, hrxc és hardrock. nem nagyon igazodom el, milyen számottevõ különbség van közöttük. persze az ár és a beépített alkatrészek világosak, inkább a vázakra lennék kíváncsi, ha tudja valaki.
kösz elõre is!

stumpjumper: versenyzõs, részfész arcoknak
rockhopper: hobbistáknak - magasabb színvonalat képviselve
hardrock: hobbistáknak, alacsonyabb szintû felszereléssel

hr xc = hardrock

tömören ennyi. ha van kérdés, dobjad, majd megpróbálunk válaszolni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

...és utána vegyél egy Pitch-et, amit majd sehol nem fogsz tudni használni :D :D

(ne haragudj arn, magas labda volt, le kellett csapni :D természetesen semmi személyeskedés nincs benne, pusztán poénnak szántam! )

hasznalom en ezt mindenutt, aztan jovok a forumra zsortolodni. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
...és utána vegyél egy Pitch-et, amit majd sehol nem fogsz tudni használni :D :D

(ne haragudj arn, magas labda volt, le kellett csapni :D természetesen semmi személyeskedés nincs benne, pusztán poénnak szántam! )

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
latod a honlapon, hogy melyiket milyen celra ajanlja.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
skacok! látok a speckó kínálatában 4 merevfarú monti modellt is. stumpjumper, rockhopper, hrxc és hardrock. nem nagyon igazodom el, milyen számottevõ különbség van közöttük. persze az ár és a beépített alkatrészek világosak, inkább a vázakra lennék kíváncsi, ha tudja valaki.
kösz elõre is!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
megzavartak, nem fejeztem be a mondatot :) szal a telo sem mozog olyan finoman az elejen.

amugy most epp azon vagyok, hogy megszokjam - nyar vegere kiderul.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Most hétvégén Erdõbényén volt 1-2 combosabb kaptató, ahol simán felmentem én is az Enduro-val. Újabban direkt két dögnehéz High Roller-rel használom edzés miatt (maratonon mehet fel a 450 grammos gumi:)) és most sem éreztem túlzottan hátrányát. Sõt, nekem nagyon jól jött ez a romboló feeling, mert voltak egy-egy vízmosásban bazi nagy kövek és mászásnál ment át mindenen, mint a bolond. Tény, hogy én sem tudok olyan tempót tartani, mint a többiek (legalábbis egyelõre), de többet kell edzeni és meglesz a gyümölcse:) Szerintem teljesen rendben van a keró geometriája. Nem emelgeti az orrát mászásnál és nem is kényelmetlen, plusz rá kell kapcsolni egy kis kompressziót a tagra és akkor a hajtáshatékonyság is igen szépen megmarad. Lefele meg ugye nem kell részletezni :) Vannak korlátai, el kell fogadni, hogy nem egy 12 kilós bringával nyomulsz, de szerintem egyáltalán nem vállalhatatlan a vas. Én nagyon szeretem.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

azon fog mulni, hogy mennyire fontos a tekeres, ill hogy mennyire rontja ennek elvezetet a bringa. nem gyorbe vettem, de itt is szeretnem hasznalni, mert sajna nem futja minden terepre masmas. szivesen tartanek bringaparkot.

140/150es "enduro" bringám van, kb 14.5kg. eddig mindenhol fel és elmentem vele, ahol az ikszcés kollégák is, bár nyilván küszködõsebb volt mint nekik. el kéne szerintem fogadni, h. nem egy merev versenygépet vásároltál. köss kompromisszumot és élvezd a pitch elõnyeit..