Full softra tekerve mozog rendesen, meg még elõtte is jó pár kattintással.
epiked van újabban ?
még az a 2 sem ugyanaz, a régebbi fox tagosok meg szintén nem
Full softra tekerve mozog rendesen, meg még elõtte is jó pár kattintással.
azért a brainesnél nem ilyen eccerû.
pl nem nagyon kéne bemozdulnia a kiállva tekeréstõl.
Aú, vagy úgy, köszönöm. Beszerezhetõségileg meg hát azért álmodozni csak lehet, nem? Nekem végülis mindegy, honnan szerzi a kereskedõ, itthoni nagykertõl vagy máshonnan, ha beszerzi...
a 3-4 k a reális, az 1,8 az kevésbé
beszerezhetõség, mostanság itthó ?,??
2007-es FSR XC-re és Stumpi FSR-re váltótartó fül kb. mennyibe kerül? Mondtak nekem üzletben 4000 Ft körüli árat, meg láttam webáruházban 1800 Ft-tól értéket (ami nem kapható), szóval akkor mennyi az annyi, vett valaki mostanság?
Ja elsõtulajos mindkettõ, de gondolom erre nem terjed ki a váz élettartam garanciája... Hálistennek nem szükséges, csak biztonsági tartaléknak keresem.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
azért a brainesnél nem ilyen eccerû.
pl nem nagyon kéne bemozdulnia a kiállva tekeréstõl.
amugy nem kell azutan menni - en mericskelni szoktam, utana meg erzesre finomhangolok. a gyari ajanlas csak kiindulasi alap lett volna. a legfontosabb, hogy ne az egyik mozogjon a masik rovasara: a sag az adott, es ha jol van belove a csillapitas, nyomas, akkor ha kiallva teker az ember, akkor egyszerre mozog az eleje es hatulja is. ekkor ok a balansz. .
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
arn: mesélj az új Stumpiról kicsit És képet is mutass!