Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Full softra tekerve mozog rendesen, meg még elõtte is jó pár kattintással.

epiked van újabban ? :)

még az a 2 sem ugyanaz, a régebbi fox tagosok meg szintén nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Végülis tag-tag, nem? :)
stumpjumpa

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts

azért a brainesnél nem ilyen eccerû.

pl nem nagyon kéne bemozdulnia a kiállva tekeréstõl.

Full softra tekerve mozog rendesen, meg még elõtte is jó pár kattintással.
stumpjumpa

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Aú, vagy úgy, köszönöm. Beszerezhetõségileg meg hát azért álmodozni csak lehet, nem? :D Nekem végülis mindegy, honnan szerzi a kereskedõ, itthoni nagykertõl vagy máshonnan, ha beszerzi...

Ha ezt a típust keresed:Evans Cycles | Specialized Hanger Mountain Frames 2006 onwards | Online Bike Shop akkor az Avexnél szerintem van, hozattam be velük a kereskedõmön keresztül, szerintem spájzoltak többet, 2200 Ft volt a kisker ára.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Izrael:
- Derailleur hanger, Mech hanger, Dropout bicycle, Gear hanger, Bash guard - Pilo CNC
USA:
- Welcome to Derailleurhanger.com
- Wheels Manufacturing - Wheels MFG.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

a 3-4 k a reális, az 1,8 az kevésbé

beszerezhetõség, mostanság itthó ?,??

Aú, vagy úgy, köszönöm. Beszerezhetõségileg meg hát azért álmodozni csak lehet, nem? :D Nekem végülis mindegy, honnan szerzi a kereskedõ, itthoni nagykertõl vagy máshonnan, ha beszerzi...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

2007-es FSR XC-re és Stumpi FSR-re váltótartó fül kb. mennyibe kerül? Mondtak nekem üzletben 4000 Ft körüli árat, meg láttam webáruházban 1800 Ft-tól értéket (ami nem kapható), szóval akkor mennyi az annyi, vett valaki mostanság?
Ja elsõtulajos mindkettõ, de gondolom erre nem terjed ki a váz élettartam garanciája... Hálistennek nem szükséges, csak biztonsági tartaléknak keresem.

a 3-4 k a reális, az 1,8 az kevésbé

beszerezhetõség, mostanság itthó ?,??
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
2007-es FSR XC-re és Stumpi FSR-re váltótartó fül kb. mennyibe kerül? Mondtak nekem üzletben 4000 Ft körüli árat, meg láttam webáruházban 1800 Ft-tól értéket (ami nem kapható), szóval akkor mennyi az annyi, vett valaki mostanság?
Ja elsõtulajos mindkettõ, de gondolom erre nem terjed ki a váz élettartam garanciája... Hálistennek nem szükséges, csak biztonsági tartaléknak keresem.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Azt hiszem hagyjuk a kérdést :) Kár volt feltenni...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

jogos :) brain nelkulire irtam, amit. meg persze ez ellen tenni kell: propeallal mar nem igy viselkedik, de lefele nekem igy az idealis. gyanitom ki lehet iktatni a braint nagyjabol, es ott kell akkor a nyomast beloni.

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Nem tudom, erre gondoltál-e:
Triad
Nekem ilyen van, 2006-os FSR-XC Pro vázban.
60 kg vagyok a link szerint 130 PSI-re kellene fújni, de nekem 110-120 PSI-nél már köves szakaszon pattog (a minimális rebound-al) 100-on viszont tökéletesnek érzem. A váz elõzõ tulaja súlyosabb egyéniség volt nálam (min. 15-20 kg-al), de nála volt a tagban 110-120 PSI (ha jól emlékszem).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

amugy nem kell azutan menni - en mericskelni szoktam, utana meg erzesre finomhangolok. a gyari ajanlas csak kiindulasi alap lett volna. a legfontosabb, hogy ne az egyik mozogjon a masik rovasara: a sag az adott, es ha jol van belove a csillapitas, nyomas, akkor ha kiallva teker az ember, akkor egyszerre mozog az eleje es hatulja is. ekkor ok a balansz. .

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
amugy nem kell azutan menni - en mericskelni szoktam, utana meg erzesre finomhangolok. a gyari ajanlas csak kiindulasi alap lett volna. a legfontosabb, hogy ne az egyik mozogjon a masik rovasara: a sag az adott, es ha jol van belove a csillapitas, nyomas, akkor ha kiallva teker az ember, akkor egyszerre mozog az eleje es hatulja is. ekkor ok a balansz. mas nemtom hogy csinalja, de haverok bringaival tekerve, nem sokan foglalkoznak ezzel. pedig szvsz teljesen mas elmeny egy jol osszelott cangaval tekerni, szeretem ha prezicen mukodik minden.

ize... van a vaz aljan az a bovdenrogzito muanyag, a stumpin mar harombol ketto eltorott :( hol lehet olyat szerezni? igazabol csak a felso szamitana bovdenvezetesi szempontbol, az alsokat kabelkotegelovel helyettesitettem. ez igenytelen kicsit, meg ha kevesbe problemas is. ha szerencsetlenul nyomja meg az ember a bovdeneket, akkor befeszul, es a gyenge pontjan leliffen. egyiket meg a bovdenek rendezgetesenel sikerult elintezni, a masik meg szallitas kozben torott le.

a pitchnel nem volt ilyen gondom.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nekem Specialized feliratos Brain van benne, fogalmam sincs ez az-e, mint ami Neked kell. Én többet fújtam bele, gyári ajánlásra puhának tûnt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a stumpis triadba nekem bejott a gyari ajanlas... mertem sagot meg osszehangoltam, ok.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Specialized Epic (2006-os Fox tag, kék kupakos Brain-nel) tagot mennyire szoktátok felfújni? Betartjátok az elõírt értékeket, vagy kevesebb, illetve többet tesztek bele? Tudom, más nyomás kell az AFR-be, mint a Fox-ba, így akinek Fox tagja van, elsõsorban annak szólna a kérdés :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

arn: mesélj az új Stumpiról kicsit :) És képet is mutass! ;)

kicsit osszekoszolom meg, aztan majd csinalok vmelyik nap kepet :) vegulis total gyari, csak a gumik, fekek, hajtomu lett cserelve.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
wonderfulllllll :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
arn: mesélj az új Stumpiról kicsit :) És képet is mutass! ;)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
raktam fel ket kepet a verdarol (tobbet csinaltam, csak elbsztam a beallitast) :)
http://forum.bikemag...tml#post1002875