Rendben;)
Értelek, csak az általam megszokotthoz képest karcsú, de bizonyára tudja azt amire méretezve van....
persze jobban belegondolva mire nekem kész lesz addigra Neked már rég nem ez a bringád lesz
Rendben;)
Értelek, csak az általam megszokotthoz képest karcsú, de bizonyára tudja azt amire méretezve van....
na majd kész lesz a montim, cserélünk egy körre
amúgy úgy gondoltam hogy nem biztos hogy az a része gyenge ....20-as vs gysz összevetésben
Szerintem arn, de még én is... a lehetõségek mást adnak (neki meg ugye gyárilag volt ez benne...)
akkor elõbb kipróbálnék legalább egy qr15-öst ...
arn fox villája igen, gyorszáras!(és váll kialakítása is elég karcsú), de a súlya sem egy rugós pike
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
az meg hogy mért az epicnél kezdik az nekem sem világos
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A demo-nak van elvileg evo verziója (fekete-sárga), legalábbis a magazinokban látható a képe.
Az epicnél mi értelme hátul az új átütõ tengelynek? (Elöl egyik változatban sincs qr15, az összes 29-es modellen van hátul átütõ, a 26-on viszont csak az s-worksnél)
az erosebb villanyakat jobban hianyolom, mint a rendesebb atutos villat (a mostani nekem faramuci).
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Csodaszép az Epic EVO! Sajnos a Stumpi EVO nem úgy néz ki, mint ahogy egyszer már linkelte ide valaki, meg persze szubjektív, de nekem ezek a színek nem tetszenek (mmint a Stumpiból:))... Demo-ból viszont nem látom a sárga-fekete EVO-t...