Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Grat Ralph, szép nagyon a bringa, csak nekem a villa nagyon harsány, valahogy a színével nem illik az összképbe:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Szép az Epic elfogadnám

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Nem csak szerettem volna(múlt idõben).
Folyamatban van a dolog,csak várom,hogy "lcs" benézzen a fórumra.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

PS : a sok funkcionális analfabékától még biztos kapsz a pedálért :)

Most szeretett volna egy spd-t az apróból ;)
Most én is azt akarok a szobabiciklibe (:D)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egy miskolci kerékpáros ismerõshöz került a Votec.
Dani nagyon jól nyomja.
Azt hiszem jó kezekbe került a járgány.

Bikertigger: köszönöm a bátorítást.
;-)
Szóval az elõzményekhez hozzátartozik,hogy ma hajnalban értem haza Keszthelyrõl,így szinte még idõm sem volt kipróbálni,úgy igazán.
Pedált is úgy guberáltunk össze a sufniban.

Imhol:

Picasa Web Albums - Ralph - SPECIALIZED S...

;-)

mi itt a problémás alkatrész ?

szép darab, grat

PS : a sok funkcionális analfabékától még biztos kapsz a pedálért :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Egy miskolci kerékpáros ismerõshöz került a Votec.
Dani nagyon jól nyomja.
Azt hiszem jó kezekbe került a járgány.

Bikertigger: köszönöm a bátorítást.
;-)
Szóval az elõzményekhez hozzátartozik,hogy ma hajnalban értem haza Keszthelyrõl,így szinte még idõm sem volt kipróbálni,úgy igazán.
Pedált is úgy guberáltunk össze a sufniban.

Imhol:

Picasa Web Albums - Ralph - SPECIALIZED S...

;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Akkor azért nem téged láttalak a Mátrán a Votec-en.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem tudom illik-e úgy fotót mutatni,hogy még néhány alkatrész jócskán kilóg a sorból....?
Annyit viszont mondok,hogy könnyû és finom.
;-)

mi az hogy kilóg a sorból ?
mûködik, célak megfelel nem ?

sznobokra meg szarni rá...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Nem tudom illik-e úgy fotót mutatni,hogy még néhány alkatrész jócskán kilóg a sorból....?
Annyit viszont mondok,hogy könnyû és finom.
;-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
én meg má kilépnék, b....sza meg csak nem nagyon sikerül....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Üdv.
Úgy néz ki,hogy mai nappal én is beléptem a "klubba".
;-)

Nocsak! :)
Képet!!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Üdv.
Úgy néz ki,hogy mai nappal én is beléptem a "klubba".
;-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
az iparis csapagyakat az agyakban mikor erdemes cserelni? a bakonymaratonon beazott az egyik. hasonloan porog a kerek, a csapagy forgasat nem erzem problemasnak, de kis "surrogo" hangot ad a kerek megporgetesekor. nyomtam be neki egy kis lancsprayt, hatha kiporog a trutymo. el is kussolt, de miutan kifolyt az olaj, ugyanugy "susog".

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A régi, vagy az új forgalmazó tart még ilyen külsõt? Specialized Bicycle Components : The Captain S-WORKS 2Bliss Ready Tire

Ha igen, akkor van esély arra, hogy a Mátra maratonra eljusson hozzám 2 db a 2.0 vastagságú verzióból?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
engem is azert idegesit... volt is egy olyan crmo cangam regen, ami szinten a nyeregcsonel pattogott. zsiroztam en eleget, a vegen szartam bele. korbe is repedt a vaz :) azota ugy allok hozza, ha pattog, akkor baj van.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Az ilyen kattogás-pattogás a halálba bír idegesíteni :D Mindig attól parázok, hogy vazze, valahol elrepedt a váz? :)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Nálam kirojtosodott bowden (egy az-az egy db szál kiállt) egy bowden sapkánál okozott kattogást. Természetesen csak tekeréskor jelentkezett a középcsapágy felõl... :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Ott még nem tapasztaltam pattogást. Nálunk eddig mindegyiknél a nyeregcsõbilincs csinálta.

ez szvsz megvan mas cangaknal is, ha elkoszolodik :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ott még nem tapasztaltam pattogást. Nálunk eddig mindegyiknél a nyeregcsõbilincs csinálta.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Pattogás? Ha az, amire gondolok, az speci betegség:) Nálunk eddig mindegyik csinálta. Megoldás: nyeregcsõbilincs leszed, csavarjait megtakarít, visszarak, örül:) Aztán ismételni bizonyos idõközönként, mert hajlamos a bugira.

a tag egyik forgaspontja csinalta, nem a nyeregcsobilincs.

de a fox nem qr15 ugye, hanme sima gysz ?

arn fox villája igen, gyorszáras!(és váll kialakítása is elég karcsú), de a súlya sem egy rugós pike :D

gyorsszaras, a dtswiss fele atutovel (RWS thru bolt - ez minek szamit egyaltalan?).