Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Kiállva mozgatom a bringa hátsó részét emelkedõn, de még ülve is tudom mozgatni, aszfalton a tag a súlyomra bemozogja az útjának kilencven százalékát. Egyáltalán, semmilyen esetben sem tûnik úgy, hogy zárna bármit is a Brain.

Ezt képtelenség megcsinálni vele, a kék forgókapcsoló állásától függetlenül a nyereg lenyomásakor ugyanannyit és ugyanúgy mozog. Így próbálva is jóval többet mozog, mint amennyit kellene.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nem zár abszolút a Brain, úgy lebegtetem be a nyeregbõl a bringát, ahogy akarom.

Ez alatt mit értesz? Lehet, hogy nem is rossz az.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Nem tud. Nincs meg a felszerelése. Még. Elvileg hamarosan lesz, legalábbis telefonban ezt mondta. Azt hiszem, most elkezdek levelezni a Fox ügyfélszolgálattal. Hátha nekik van valami jó ötletük, bár valószínûleg válaszra se fognak méltatni, nem az õ saruk, nem nekik kell takarítani.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A jelzõbõl sejtettem, hogy vmi nem stimmel. Sajnálom, hogy belenyúltál.
Kassáról is postázzák a csehekhez, helyben nem csinálják meg. Legalábbis fórumtárs villájával így történt.
Itthon Vargánya volt a Speci felelõs. Vagy rosszul tudom? Õ nem tud segíteni?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nem sajnos...
Az E-bay-en fel-fel tünik néha egy-egy régebbi (megbízhatóbb) Fox tag.
Fox Float R for Specialized Epic, brain fade technology bei eBay.de: Fahrradteile (endet 20.03.11 20:28:46 MEZ)

Tibinél láttam egy Merida Missiont, azon normál, szabványos tag volt, normál felfogatással. Pedig az is kb. ugyanilyen rendszerû.

Itózs: Ha mûködne, nem agyalnék ilyen drága mûtéten. Nem zár abszolút a Brain, úgy lebegtetem be a nyeregbõl a bringát, ahogy akarom. Magyarországon nem foglalkozik vele kb. senki, ha jól értettem, a közeljövõben talán, Kassára nem viszem, európai Speci ügyfélszolgálat szexualizál válaszolni.

No mindegy, nem tudjátok, mennyiért veszik az alumíneumot az ócskavasnál? :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Mi a baj, nem mûködik?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem sajnos...
Az E-bay-en fel-fel tünik néha egy-egy régebbi (megbízhatóbb) Fox tag.
Fox Float R for Specialized Epic, brain fade technology bei eBay.de: Fahrradteile (endet 20.03.11 20:28:46 MEZ)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Vajon ez a nyavalyás Speci plusz Brain kombinált tag nem csereszabatos valamilyen szabványos taggal, mondjuk olyannal, amelyikhez lehet csatlakoztatni kormányról vezérelhetõ lock-outot? Ahogy nézem, legnagyobb gond a felsõ hosszabbítóegység, mert az nem szabványos módon csatlakozik a taghoz...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

andris:
Én kisebb Speci kiegészítõvel kapcsolatban érdeklõdtem a Bringaexpo-n, és a srác egy High5-os
névjegykártyát adott ide, hogy az azon lévõ mail-re írjam le, és megkeresik a megfelelõ
cikkszámokat.
A Specialized.com -on hol van magyar nyelv? Nekem a "Select your Region" -nél nincs Magyaro.
És Hungary sem. Még nincs, vagy máshol keressem?

jeleztem nekik.

nincs magyar nyelv, lentebb írtam.

Tehát csak várni kell... Mondjuk nekem jó lenne ékezet nélkül is. A számokon úgysincs ékezet.

nem vagyok ennyire benn, hogy pontosan tudjam mit intéztek, sajnos nem tudok ennél bõvebbet :/

A kínai, orosz, cseh stb katakterek valahogy csak "bevette" a gépük (évekkel) korábban... ;)
/Az árak megjelenítéséhez még fordítani sem kell magyarra, a cseh régióban angol nyelv is választható és láthatók az árak kácséban/

2011ben illik utf8 kodolast hasznalni :) aki nem teszi, az szivjon a karakterkodolasokkal.

ezt ne nekem mondjátok, hanem lássátok el jótanácsokkal a hazai nagykert vagy a nemzetközi specit, köszi!

Jajj, még lógok neked a 29-es képekkel:) Meg van csomó standfotóm is:)
Igyekszem, nem felejtettem:)
És ha már kedvenc márkám:
S-Works + McLaren Venge

köszönöm, várom! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

S-Works + McLaren Venge

itt van róla magyar leírás a bringahíradóról:
Bringa - Technikai cikkek: McLaren-Specialized csodabringa premier! (2011. március 18.)
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Thy

Thy

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

pesten 4 kiemelt partner van, probike, speedway, berguson és bringaland. Õket keresd!
aki érdeklõdött ez után a kiállításon, annak szívesen adtunk egy átfogó katalógus cd-t, ami tartalmazza a dealerek listáját is.

specialized árakat elvileg a specialized.com oldal magyar nyelvére rakják fel - legalábbis javasoltam, hogy hasznos volna-, csak az ékezetes betûket elsõ körben nem vette be a kinti specisek gépe, pedig már a kiállítás elõtt készen voltak a honlappal.

Jajj, még lógok neked a 29-es képekkel:) Meg van csomó standfotóm is:)
Igyekszem, nem felejtettem:)
http://venge.special...t/en/index.html

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
2011ben illik utf8 kodolast hasznalni :) aki nem teszi, az szivjon a karakterkodolasokkal.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

csak az ékezetes betûket elsõ körben nem vette be a kinti specisek gépe, pedig már a kiállítás elõtt készen voltak a honlappal.

A kínai, orosz, cseh stb katakterek valahogy csak "bevette" a gépük (évekkel) korábban... ;)

/Az árak megjelenítéséhez még fordítani sem kell magyarra, a cseh régióban angol nyelv is választható és láthatók az árak kácséban/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

specialized árakat elvileg a specialized.com oldal magyar nyelvére rakják fel - legalábbis javasoltam, hogy hasznos volna-, csak az ékezetes betûket elsõ körben nem vette be a kinti specisek gépe, pedig már a kiállítás elõtt készen voltak a honlappal.

Tehát csak várni kell... Mondjuk nekem jó lenne ékezet nélkül is. A számokon úgysincs ékezet.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
andris:
Én kisebb Speci kiegészítõvel kapcsolatban érdeklõdtem a Bringaexpo-n, és a srác egy High5-os
névjegykártyát adott ide, hogy az azon lévõ mail-re írjam le, és megkeresik a megfelelõ
cikkszámokat. Namost vagy rossz névjegykártyát adott, vagy nagyon sok a munka, vagy nagyon
nehezet kérdeztem, de egy bõ hét alatt semmi válasz nem érkezett. Vagy türelmetlen vagyok. :)

A Specialized.com -on hol van magyar nyelv? Nekem a "Select your Region" -nél nincs Magyaro.
És Hungary sem. Még nincs, vagy máshol keressem?

pesten 4 kiemelt partner van, probike, speedway, berguson és bringaland. Õket keresd!
aki érdeklõdött ez után a kiállításon, annak szívesen adtunk egy átfogó katalógus cd-t, ami tartalmazza a dealerek listáját is.

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Okés, rendicsek és köszönet! :->

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ettõl független legalább egy xls/pdf árlistát fel lehetne fosni a netre, -elhiszem hogy a weblap drága és bonyolult- még a cseke is képes volt rá ghostilag, pedig hát na, õk sem egy info okádó cég. azt azért nem hiszem hogy így március közepén nincsenek kisker árak. (mellesleg ez vonatkozik a cube és giant forgalmazóra is. mongy ha csak én nem lelem akkor sry)

Az Andrist b@szogassátok ezzel kapcsolatban :) , hogy szóljon a felelõsnek.
Szerk.: már itt is van. :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
ettõl független legalább egy xls/pdf árlistát fel lehetne fosni a netre, -elhiszem hogy a weblap drága és bonyolult- még a cseke is képes volt rá ghostilag, pedig hát na, õk sem egy info okádó cég. azt azért nem hiszem hogy így március közepén nincsenek kisker árak. (mellesleg ez vonatkozik a cube és giant forgalmazóra is. mongy ha csak én nem lelem akkor sry)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Foglalkoznak egyáltalán 2011-es Specialized bicajok forgalmazásával kiskerek valahol Mo.-on? :-> Bringaexpón kint voltak (a forgalmazó), az még OK, de ahol eddig üzletben kérdeztem, hát... Csak arra lennék kíváncsi, mennyibe kerül egy Stumpjumper FSR Comp 29er.

Ma voltam bent a Kuszinál Veszprémben, nála van néhány új speci, köztük 29es is.

A sebesség mindent megold.