Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2011. március 18. - 22:17
Ezt képtelenség megcsinálni vele, a kék forgókapcsoló állásától függetlenül a nyereg lenyomásakor ugyanannyit és ugyanúgy mozog. Így próbálva is jóval többet mozog, mint amennyit kellene.
Írta 2011. március 18. - 21:55
Nem zár abszolút a Brain, úgy lebegtetem be a nyeregbõl a bringát, ahogy akarom.
Ez alatt mit értesz? Lehet, hogy nem is rossz az.
Írta 2011. március 18. - 21:38
Írta 2011. március 18. - 21:34
Kassáról is postázzák a csehekhez, helyben nem csinálják meg. Legalábbis fórumtárs villájával így történt.
Itthon Vargánya volt a Speci felelõs. Vagy rosszul tudom? Õ nem tud segíteni?
Írta 2011. március 18. - 21:06
Nem sajnos...
Az E-bay-en fel-fel tünik néha egy-egy régebbi (megbízhatóbb) Fox tag.
Fox Float R for Specialized Epic, brain fade technology bei eBay.de: Fahrradteile (endet 20.03.11 20:28:46 MEZ)
Tibinél láttam egy Merida Missiont, azon normál, szabványos tag volt, normál felfogatással. Pedig az is kb. ugyanilyen rendszerû.
Itózs: Ha mûködne, nem agyalnék ilyen drága mûtéten. Nem zár abszolút a Brain, úgy lebegtetem be a nyeregbõl a bringát, ahogy akarom. Magyarországon nem foglalkozik vele kb. senki, ha jól értettem, a közeljövõben talán, Kassára nem viszem, európai Speci ügyfélszolgálat szexualizál válaszolni.
No mindegy, nem tudjátok, mennyiért veszik az alumíneumot az ócskavasnál?
Írta 2011. március 18. - 21:05
Írta 2011. március 18. - 20:55
Az E-bay-en fel-fel tünik néha egy-egy régebbi (megbízhatóbb) Fox tag.
Fox Float R for Specialized Epic, brain fade technology bei eBay.de: Fahrradteile (endet 20.03.11 20:28:46 MEZ)
Írta 2011. március 18. - 20:49
Írta 2011. március 18. - 18:22
jeleztem nekik.andris:
Én kisebb Speci kiegészítõvel kapcsolatban érdeklõdtem a Bringaexpo-n, és a srác egy High5-os
névjegykártyát adott ide, hogy az azon lévõ mail-re írjam le, és megkeresik a megfelelõ
cikkszámokat.
A Specialized.com -on hol van magyar nyelv? Nekem a "Select your Region" -nél nincs Magyaro.
És Hungary sem. Még nincs, vagy máshol keressem?
nincs magyar nyelv, lentebb írtam.
nem vagyok ennyire benn, hogy pontosan tudjam mit intéztek, sajnos nem tudok ennél bõvebbet :/Tehát csak várni kell... Mondjuk nekem jó lenne ékezet nélkül is. A számokon úgysincs ékezet.
A kínai, orosz, cseh stb katakterek valahogy csak "bevette" a gépük (évekkel) korábban...
/Az árak megjelenítéséhez még fordítani sem kell magyarra, a cseh régióban angol nyelv is választható és láthatók az árak kácséban/
ezt ne nekem mondjátok, hanem lássátok el jótanácsokkal a hazai nagykert vagy a nemzetközi specit, köszi!2011ben illik utf8 kodolast hasznalni aki nem teszi, az szivjon a karakterkodolasokkal.
köszönöm, várom!Jajj, még lógok neked a 29-es képekkel:) Meg van csomó standfotóm is:)
Igyekszem, nem felejtettem:)
És ha már kedvenc márkám:
S-Works + McLaren Venge
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. március 18. - 15:57
S-Works + McLaren Venge
itt van róla magyar leírás a bringahíradóról:
Bringa - Technikai cikkek: McLaren-Specialized csodabringa premier! (2011. március 18.)
Írta 2011. március 18. - 15:27
pesten 4 kiemelt partner van, probike, speedway, berguson és bringaland. Õket keresd!
aki érdeklõdött ez után a kiállításon, annak szívesen adtunk egy átfogó katalógus cd-t, ami tartalmazza a dealerek listáját is.
specialized árakat elvileg a specialized.com oldal magyar nyelvére rakják fel - legalábbis javasoltam, hogy hasznos volna-, csak az ékezetes betûket elsõ körben nem vette be a kinti specisek gépe, pedig már a kiállítás elõtt készen voltak a honlappal.
Jajj, még lógok neked a 29-es képekkel:) Meg van csomó standfotóm is:)
Igyekszem, nem felejtettem:)
http://venge.special...t/en/index.html
Írta 2011. március 18. - 11:41
Írta 2011. március 18. - 10:05
csak az ékezetes betûket elsõ körben nem vette be a kinti specisek gépe, pedig már a kiállítás elõtt készen voltak a honlappal.
A kínai, orosz, cseh stb katakterek valahogy csak "bevette" a gépük (évekkel) korábban...
/Az árak megjelenítéséhez még fordítani sem kell magyarra, a cseh régióban angol nyelv is választható és láthatók az árak kácséban/
Írta 2011. március 18. - 09:12
specialized árakat elvileg a specialized.com oldal magyar nyelvére rakják fel - legalábbis javasoltam, hogy hasznos volna-, csak az ékezetes betûket elsõ körben nem vette be a kinti specisek gépe, pedig már a kiállítás elõtt készen voltak a honlappal.
Tehát csak várni kell... Mondjuk nekem jó lenne ékezet nélkül is. A számokon úgysincs ékezet.
Írta 2011. március 18. - 00:26
Én kisebb Speci kiegészítõvel kapcsolatban érdeklõdtem a Bringaexpo-n, és a srác egy High5-os
névjegykártyát adott ide, hogy az azon lévõ mail-re írjam le, és megkeresik a megfelelõ
cikkszámokat. Namost vagy rossz névjegykártyát adott, vagy nagyon sok a munka, vagy nagyon
nehezet kérdeztem, de egy bõ hét alatt semmi válasz nem érkezett. Vagy türelmetlen vagyok.
A Specialized.com -on hol van magyar nyelv? Nekem a "Select your Region" -nél nincs Magyaro.
És Hungary sem. Még nincs, vagy máshol keressem?
pesten 4 kiemelt partner van, probike, speedway, berguson és bringaland. Õket keresd!
aki érdeklõdött ez után a kiállításon, annak szívesen adtunk egy átfogó katalógus cd-t, ami tartalmazza a dealerek listáját is.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2011. március 17. - 19:42
Írta 2011. március 17. - 19:15
ettõl független legalább egy xls/pdf árlistát fel lehetne fosni a netre, -elhiszem hogy a weblap drága és bonyolult- még a cseke is képes volt rá ghostilag, pedig hát na, õk sem egy info okádó cég. azt azért nem hiszem hogy így március közepén nincsenek kisker árak. (mellesleg ez vonatkozik a cube és giant forgalmazóra is. mongy ha csak én nem lelem akkor sry)
Az Andrist b@szogassátok ezzel kapcsolatban , hogy szóljon a felelõsnek.
Szerk.: már itt is van.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. március 17. - 19:15
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. március 17. - 19:03
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 17. - 18:41
Foglalkoznak egyáltalán 2011-es Specialized bicajok forgalmazásával kiskerek valahol Mo.-on? :-> Bringaexpón kint voltak (a forgalmazó), az még OK, de ahol eddig üzletben kérdeztem, hát... Csak arra lennék kíváncsi, mennyibe kerül egy Stumpjumper FSR Comp 29er.
Ma voltam bent a Kuszinál Veszprémben, nála van néhány új speci, köztük 29es is.
A sebesség mindent megold.