Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Eddig két Braint használtam. (2006, 2010 Epic) Mindkettõvel 100%-ig meg voltam elégedve! ;)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Magyarország legnépszerûbb bringamagazinjának fórumáról van szó, ezért nem igazán meglepõ, hogy "azok mind idetalálnak elõbb-utóbb..." Bocs, hogy pár év fáziskéséssel érkeztem. :) Mivel tudomásom szerint Magyarországon sincs megfelelõ szervizháttér ennek a problémának a kezelésére, ezért mások segítsége és ötletei miatt említettem itt is meg a problémát.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ez mar csak igy megy - reszemrol azert irtam, mert ami elromolhat, az nalam el is fog romlani :)
az xt feket magam is cafolhatom, meg azert valoszinuleg nem veletlenul az egyik legnepszerubb fek az mtbren.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem azt mondom, hogy nincs olyan, ami az átlagnál többször merül fel.
nyilván _nem véletlenül_ merül fel.
de azt azért lássuk be, hogy ez továbbra is a felhasználók kis százalékát érinti. de azok mind idetalálnak elõbb-utóbb...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
[irónia]
Ez a Brain tag kicsit olyan, mint a fázós XT fék. Folyamatosan felmerülõ téma.
[/irónia]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igen, ez az, amit elfelejtenek az emberek:
aki megelégedetten használ valamit, az jó eséllyel nem regisztrál egy fórumon, hogy csak ezt leírja.
aki nincs megelégedve valamivel, az jó eséllyel minden helyen ahol csak tudja, leírja, hogy az a valami milyen sz*r, fõleg, ha drága volt.
a megelégedettek nagy része (80-90%-a) nem ír a fórumokra, az elégedetlenek 90%-a viszont igen.
és ebbõl az jön le a szemlélõnek, hogy a termék összességében sz*r, holott lehet, hogy 1000-szer több elégedett ember használja.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

amikor ilyeneket olvasok, nem banom, hogy nem kezdtem ki a braines taggal...

járj utána, hogy hány ember használja megelégedéssel és mennyi azoknak az aránya, akik pórul jártak és beírják a fórumra?!

félre ne érts, nem akarom védeni a Specit, mert nekem attól nem lesz soha jobb vagy rosszabb, hogy mennyit adnak el belõle...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ezért vettem pucér 2008-as Enduro SL-t. Az az egyetlen váz amelyikbe szabvány szemtávú rugóstag való. Persze jó, hogy nekem ilyen kellett. De egyre jellemzõbb, hogy 14 cm útig buherálják/idealizálják a szemtávokat. Giant is csak a Reign-tõl felfelé használ szabványt, alatta egyedi. Ilyen ez a fejlõdés:-)

pitchbe is szabvány 200-as van

de amúgy én is szerettem a stumpiban hogy csak úgy egyszerúen nem lehetett volna kiszórni a braines tagot a francba.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Giant is csak a Reign-tõl felfelé használ szabványt, alatta egyedi.

Anthem 165,Trance X 200.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ezért vettem pucér 2008-as Enduro SL-t. Az az egyetlen váz amelyikbe szabvány szemtávú rugóstag való. Persze jó, hogy nekem ilyen kellett. De egyre jellemzõbb, hogy 14 cm útig buherálják/idealizálják a szemtávokat. Giant is csak a Reign-tõl felfelé használ szabványt, alatta egyedi. Ilyen ez a fejlõdés:-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
amikor ilyeneket olvasok, nem banom, hogy nem kezdtem ki a braines taggal... de hogy most szervizben van a triad, akkor is szoget utott a fejembe, hogy mi a rossebb lesz, ha esetleg teljesen bedoglik, es venni kell vmit helyette. az egyik oldalon a szem helyett ra van csavarozva egy ilyen kis villaszeruseg, es ugy csatlakozik a vazhoz.

speci gondolom aranyarban cserelne... a ket kis muanyag kabel tartoert 3200at fizettem. mar majdnem olcsobb lenne legyartatni. meg egyszer nem veszek egyedi tagos vazat/bringat.

Feltöltött kép

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
OK, köszönöm!

jeleztem nekik.

nincs magyar nyelv, lentebb írtam.

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Rosszul emlékeztem :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
2007-2008-as modelleken volt AFR tag. (2007-ben még csak felsõ kategórián)
A tag szemtávja azonos, csak a felsõ csapi más egy kicsit, de az könnyen orvosolható.

Szerintem is Kassa a megoldás.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Vagy vegyél egy jó foxot, amilyet Röfike is linkelt, azokkal nem szokott gond lenni és szervizeltetni is egyszerûbb.

Asszem, hogy az AFR-ek és a Fox-ok szemtávja nem ugyanaz. Talán Rob errõl már írt régebben, persze lehet, hogy minderre rosszul emlékszem!

Én azért Kassára kijuttatnám gyorsan. A szezon elejére lazán kész is lenne!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem, én 2009-re vagy 2010 elejére emlékszem. Persze lehet, hogy rosszul.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
De nem úgy volt, hogy 2008 után (értsd: 2009-tõl) ismét a Fox gyártja ezeket a tag-Brain kombókat? :confused:

Sztornó, látom, hogy már kétezerkilenctõl más elhelyezésû a tag, ezért ezeket a tagokat is buktam.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nem maradt softon, és sajnos rátehénkedve sem zár.

Akkor tényleg nem jó, sajnálom!
Ha Vargányának megjön a cucca, utald be hozzá gyógykezelésre.
Vagy vegyél egy jó foxot, amilyet Röfike is linkelt, azokkal nem szokott gond lenni és szervizeltetni is egyszerûbb.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Nem maradt softon, és sajnos rátehénkedve sem zár.

Hamarosan jön hozzá a rövidebb stucni és az egyenes kormány, aztán minden szép és jó lesz, ha egy kis tartósan szép idõ is társul mindehhez. A Brain meg marad plusz tömegnek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Kiállva, direkt én is be tudom mozgatni valamennyire, de ülve tekervenem mozog aszfalton, csak ha úthiba van.
Nem maradt a soft állásra tekerve a beállítás után a tag?
Ha mellette állva rátehénkedsz a nyeregre, akkor zár?