valóban
egy idõ után összafolynak az évek évjáratok. korral jár
110-et mondott nekem is. annyiért nem veszem meg. pedig a méretem.
valóban
egy idõ után összafolynak az évek évjáratok. korral jár
ez 2006-os!
Tigris, amit Veled vetettünk át, az is ilyen volt.
amúgy a srác azt mondta, h 110-et gondolt érte - felhívtam még elsõ nap, amikor felrakta a hirdetést
2008-9
boltban 170 körül árulják (de bontott új van 130-ért is)
én személy szerint magánembertõl vásárolva, nem adnék érte 80-90 nél többet, szvsz annál többet nem ér. annyiért bõven van olyan váz mi tud ennyit, csak más van ráírva. 2 kiló közeli áron már fullira kacsingat az ember.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írtam neked e-mail pár napja, nem ment át, vagy fantom címre írtam?Szia!
Ha kérdésed van, nekem is írhatsz, gyorsabban válaszolok
Maty
Szia!
Maty
Szia,07 EPic-hez rendelhetõ a taghoz a kis Z alakú karbon tartó?Szia!
Maty
Szia!andris:
Én kisebb Speci kiegészítõvel kapcsolatban érdeklõdtem a Bringaexpo-n, és a srác egy High5-os
névjegykártyát adott ide, hogy az azon lévõ mail-re írjam le, és megkeresik a megfelelõ
cikkszámokat. Namost vagy rossz névjegykártyát adott, vagy nagyon sok a munka, vagy nagyon
nehezet kérdeztem, de egy bõ hét alatt semmi válasz nem érkezett. Vagy türelmetlen vagyok.
A Specialized.com -on hol van magyar nyelv? Nekem a "Select your Region" -nél nincs Magyaro.
És Hungary sem. Még nincs, vagy máshol keressem?
Offtopik, és láma is:
Az Anthem X akkor "szabvány" 165?
, a régi Anthem szemtávja talán, de a a becsúszó nagyon mini volt, emlékeim szerint.
Hopp, meg is van: 152x32
A Reign használ 200x 50-est.
Trance X: 183x 48 (2008,2011)
Anthem: az X- et nem tudom mekkora, a régi Anthem szemtávja talán, de a a becsúszó nagyon mini volt, emlékeim szerint.
Hopp, meg is van: 152x32
Anthem 165,Trance X 200.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
...de azért én ilyenkor az eladótól elvárnám, hogy tisztázza: a brain mûködik-e vagy nem.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"