Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

valóban

egy idõ után összafolynak az évek évjáratok. korral jár :)

110-et mondott nekem is. annyiért nem veszem meg. pedig a méretem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Majdnem ilyenem lett anno Thommey-tól, ha jól emlékszem. Ha nem olyan gyorsak a Faktorosok... :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ez 2006-os!
Tigris, amit Veled vetettünk át, az is ilyen volt.
amúgy a srác azt mondta, h 110-et gondolt érte - felhívtam még elsõ nap, amikor felrakta a hirdetést

valóban

egy idõ után összafolynak az évek évjáratok. korral jár :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

2008-9
boltban 170 körül árulják (de bontott új van 130-ért is)
én személy szerint magánembertõl vásárolva, nem adnék érte 80-90 nél többet, szvsz annál többet nem ér. annyiért bõven van olyan váz mi tud ennyit, csak más van ráírva. 2 kiló közeli áron már fullira kacsingat az ember.

ez 2006-os!
Tigris, amit Veled vetettünk át, az is ilyen volt.
amúgy a srác azt mondta, h 110-et gondolt érte - felhívtam még elsõ nap, amikor felrakta a hirdetést

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Kössz a gyors választ megkérdezem õ mennyire gondolt.
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
2008-9
boltban 170 körül árulják (de bontott új van 130-ért is)
én személy szerint magánembertõl vásárolva, nem adnék érte 80-90 nél többet, szvsz annál többet nem ér. annyiért bõven van olyan váz mi tud ennyit, csak más van ráírva. 2 kiló közeli áron már fullira kacsingat az ember.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Ez mikori évjárat mert nem találom?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: s-works

Illetve mennyit érhet ha valóban új?
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Szia!

Ha kérdésed van, nekem is írhatsz, gyorsabban válaszolok ;)

Maty

Írtam neked e-mail pár napja, nem ment át, vagy fantom címre írtam?

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Szia!

Maty

Ohh, ez szuper!
Privát üziben írjam a fórumon, vagy email-ben?
Ha emial, írj egyet priv-ban, plíz!
Köszi!
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Szia!

Maty

Szia,07 EPic-hez rendelhetõ a taghoz a kis Z alakú karbon tartó?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

andris:
Én kisebb Speci kiegészítõvel kapcsolatban érdeklõdtem a Bringaexpo-n, és a srác egy High5-os
névjegykártyát adott ide, hogy az azon lévõ mail-re írjam le, és megkeresik a megfelelõ
cikkszámokat. Namost vagy rossz névjegykártyát adott, vagy nagyon sok a munka, vagy nagyon
nehezet kérdeztem, de egy bõ hét alatt semmi válasz nem érkezett. Vagy türelmetlen vagyok. :)

A Specialized.com -on hol van magyar nyelv? Nekem a "Select your Region" -nél nincs Magyaro.
És Hungary sem. Még nincs, vagy máshol keressem?

Szia!

Maty
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Offtopik, és láma is:
Az Anthem X akkor "szabvány" 165?

az
ott van tábla (7. oldal) benne az összes. bár inkább a giant topikba kéne :)

http://www.cicloleir...aestro_2010.pdf

amúgy az a 185x44 méret ha nem is szabvány elég elterjedt (RM, néha kona, specinel is soxor elõfordul) és a faktorban a 190x50-es tagokat elég könnyen tudták "átméretezni". tehát gondolom az ugyanaz a gyártásban, csak vmi minimál átalakítás igénye van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

, a régi Anthem szemtávja talán, de a a becsúszó nagyon mini volt, emlékeim szerint.
Hopp, meg is van: 152x32

az viszont nem egyedi, abszolut létezõ aftermarket "szabvány" ....(6"x1,25")

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld

A Reign használ 200x 50-est.
Trance X: 183x 48 (2008,2011)
Anthem: az X- et nem tudom mekkora, a régi Anthem szemtávja talán, de a a becsúszó nagyon mini volt, emlékeim szerint.

Offtopik, és láma is:
Az Anthem X akkor "szabvány" 165?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Anthem 165,Trance X 200.

A Reign használ 200x 50-est.
Trance X: 183x 48 (2008,2011)
Anthem: az X- et nem tudom mekkora, a régi Anthem szemtávja talán, de a a becsúszó nagyon mini volt, emlékeim szerint.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hát na, nem csúnya: Sport Géza - Sport - Forma-1-es csodabiciklivel ment Cavendish ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Csatlakoznék Röfikéhez, hibátlanul mûködik a Brain-em, és teljesen megelégedéssel használom :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Igen, én is ebben a közeljövõben elérhetõ szervizháttérben reménykedek. A tulaj pedig tisztázta, a hirdetésben tökéletesen mûködõ tagról volt szó, de mivel kipróbálásra mód nem volt, így már csak itthon, összeszerelve érzékeltem, hogy mi a helyzet. Most már azonban akkor inkább megcsináltatom valahogy, remélhetõleg találok valami járható utat, és ezért is írtam ide, nem azért, hogy sokadjára lerágott csontot ássak elõ, vagy hogy egy modellt, kialakítást szapuljak, hanem, hogy mások tapasztalatából kiindulva megoldjam a Brain problémát.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

...de azért én ilyenkor az eladótól elvárnám, hogy tisztázza: a brain mûködik-e vagy nem.

Sajnos nem ilyen világban élünk. Az eladónak érdeke, hogy eladja, minél hamarabb pénzéhez jusson, utána mossa kezeit, hogy "nálam még mûködött...".

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Se xt-vel se brain-nel nem volt komoly gondom (fox, afr, mini braines afr). Ha az mtbr (órákat bújtam annak idején mindkét témában) vagy egyéb fórumok alapján döntöttem volna soha semmit nem vettem volna meg... (de rob leírta már a lényeget)

Szervízháttér tényleg nincs, de azt hallottam hogy végre lesz! Elsõ tulajoknak meg mukk nélkül minden gondot megoldottak, az afr vonalra a speci 5év garit ad(ott). Az új foxos brainek "csak" normál 2 évet kapnak.

Használt braines speci vázat venni rizikós lehet, de azért én ilyenkor az eladótól elvárnám, hogy tisztázza: a brain mûködik-e vagy nem.