Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2011. March 30. - 09:01
Tulajdonképp nem is kellett elhalasztanom miatta biciklizést.
Csak a tag perselyt nem tudták kicserélni, mert nem volt nekik, így az azóta is (egyre jobban) kotyog.
Nem tudom hol lehetne beszerezni.
A biciklimen ez az egy alkatrész, a Brain, amihez nem nyúlok hozzá.
Posted 2011. March 26. - 18:57
és télleg, amúgy azonos típusú meg hangolású tag volt a 2 ?
xfusion o2 volt mindegyik, csak a masikon volt "propedal". a becsuszo resznel volt vmi 2-3mm elteres.
Posted 2011. March 26. - 18:41
a pitchben egy teljesen szabvanyos meretu tag van csak azt akartam mondani, hogy nem csak a szemtavolsag szamit.
és télleg, amúgy azonos típusú meg hangolású tag volt a 2 ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. March 26. - 18:32
Posted 2011. March 26. - 14:08
A Pitch tagot ne hasonlítsuk szerintem az Epic taghoz. Teljesen más kialakítás.
a pitchben egy teljesen szabvanyos meretu tag van csak azt akartam mondani, hogy nem csak a szemtavolsag szamit.
Posted 2011. March 26. - 12:38
Posted 2011. March 26. - 10:02
Posted 2011. March 25. - 20:36
Megtaláltam mégis: http://www.kepmegosz...b5-imgp5698.jpg
Posted 2011. March 25. - 20:31
stumpival, -mint enyém- én mentem szabvány 7.875*2-es taggal.-bár sajna csak aszfalton- ott nem igazán éreztem gejó külünbséget. de a foxot- mint fentebb-, át tudták szabni. meg a 7,5*2-eseket is fsr xc méretre. epika nyilván nehezebb tma.
Ma az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha gyártatnék esztergályossal egy összekötõ elemet szabványos taghoz, ami a nyeregvázcsõre hegesztett forgásponttól menne a tag felsõ részéig. Az alsó rögzítési pont elég szabványosnak tûnik. Már csak egy profi esztergályos kellene meg egy másik profi, aki megfelelõen megtervezi az összekötõelemet, hogy azt kivitelezni lehessen.
Kicsit elvetemült ötlet, és akkor még az összekötõ elem valószínûsíthetõen párszáz grammos tömegérõl még szót se ejtettem. Inkább iszok egy cseh sört s reménykedek a cseh Speci fõhadiszállás megértésében és segítõkészségében.
Posted 2011. March 25. - 20:07
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. March 25. - 19:49
Meg a szemtávok sem stimmelnek a gyári tagokkal, illetve ha beleraksz egy szabvány szemtávú tagot, akkor a geometriát dobja el.
stumpival, -mint enyém- én mentem szabvány 7.875*2-es taggal.-bár sajna csak aszfalton- ott nem igazán éreztem gejó külünbséget. de a foxot- mint fentebb-, át tudták szabni. meg a 7,5*2-eseket is fsr xc méretre. epika nyilván nehezebb tma.
Posted 2011. March 25. - 19:34
Elnézést de nem tisztáztam hogy az egy stumpjumper, szóval abban kicsit egyszerûbb a helyzet, bár van azért azzal is szívás. A perselyek miatt.
Meg a szemtávok sem stimmelnek a gyári tagokkal, illetve ha beleraksz egy szabvány szemtávú tagot, akkor a geometriát dobja el.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. March 25. - 19:16
Kösz az infót, egyelõre még várok a cseh Speci válaszára és ajánlatára, bár ennél olcsóbb biztos nem lesz se a javítás se az új tag. Az egyetlen gond az angliai Brain taggal, hogy az eladó nem vállal külföldi szállítást, meg még kell pár hét, hogy újabb vagyont tudjak kiadni a vázra. Meg ebay esetén a garancia hiánya miatt kicsit bennem van a paranoia, hogy megint átvernek... Ha nem új tag lesz, akkor én is valami Foxra váltanék, minden fronton megbízhatóbbnak mondják.
jezso: A haverodnak nem így helyezkedik el a tag a bringájában, igaz?
Posted 2011. March 25. - 18:43
egy ilyen tag helyere mit raktok?
Régi Braines Foxot vagy új Braines Specit. Más nem jó ide.
Posted 2011. March 25. - 17:50
Posted 2011. March 25. - 15:52
Norbi: Nekem az elõzõ vázamban olyan tag volt, mint az Itózs által belinkelt második. Soha-semmi gond nem volt vele.
Kösz az infót, egyelõre még várok a cseh Speci válaszára és ajánlatára, bár ennél olcsóbb biztos nem lesz se a javítás se az új tag. Az egyetlen gond az angliai Brain taggal, hogy az eladó nem vállal külföldi szállítást, meg még kell pár hét, hogy újabb vagyont tudjak kiadni a vázra. Meg ebay esetén a garancia hiánya miatt kicsit bennem van a paranoia, hogy megint átvernek... Ha nem új tag lesz, akkor én is valami Foxra váltanék, minden fronton megbízhatóbbnak mondják.
jezso: A haverodnak nem így helyezkedik el a tag a bringájában, igaz?
Posted 2011. March 25. - 15:03
Posted 2011. March 25. - 12:28
Idén még nem bicikliztem, hiába van kész a bicikli szezonra elõkészítése... majd, jövõ hónapban, ha nem lesz ennyi munka.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. March 24. - 23:31
Posted 2011. March 24. - 21:39
van aki kulon adja el? mit raknak a helyere?
factor azert jol nyomja... amikor eloszor beszeltem veluk ket hete szerdan, azt mondtak, hogy pentek megkapjak, vasarnap megcsinaljak, aztan szerdan jon is vissza. penteken nem vettek at, csak szerdan. akkor azt mondtak, hogy majd csut megcsinaljak. sajnos a csut az jovohet kedd lett. kedden azt mondtak, hogy majd csut, ma felhivtam oket, megint ott vagyunk, hogy vasarnap, es akkor hetfon lehet elhozni. ha lenne valasztasi lehetosegem, meg egyszer sose semmit se vinnek hozzajuk, hitegeto banda. a bringa idoszak 10%a huss...
nem volt mindig így
olvass bele kicsit a kona topik, és rakd össze