Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezek közül melyik is a villa mérete?:)

Kala: raktam bele merevvillát.. ha gondolod lefotózom:D
a monoblokk majd' 8 centivel lejjebbvan így mint a papucs.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
gúgl iz áör frend

http://www.specializ...0081&spid=12916

Speckó-felfogás szerint ebbe 110mm-t moccanó villa való.
Szerintem még jobb lenne egy kevesebbet mozgó, de én olyan Bruce-féle vagyok :D
(nayo, azért merevvillásítani nem kell,ahogy õ tette :D )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egy '06-os p3-ba mekkora villa való?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Üdv mindenkinek,kb 2003-ban jártam erre utoljára csak nem tudok régi néven belépni:(Szóval én is most nézek Speckót(szokásomtól eltérõen itthon)de Stumpjumper fsr és 2004-05 enduro vázat nemigen lehet találni,majd késõbb jön és 400lesz az ára a stumpinak.Esetleg valaki használtan?kiegészítõ lehetõségként mennyire bírja a kiképzést az fsr xc a maga 10 centijével?Használat:"agresszív"cc.Köcce

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mar csak az kell, hogy kicsit olcsobb legyen ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
A Specko tele van olyan gépekkel, egyéb termékekkel, amik nagyjából a legjobb vételek a kategóriájukban....kedveljük õket

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Most olvastam egy cikket a francia O2 ben, 1000euró körüli össztelós cc gépekrõl. Volt benne Orbea, Trek, Scott, meg Speci. NA most a Speci FSR XC, 12,835kg-t tud 1090 euróért...
Sztem A legjobb vétel a kategóriájában...
Ejj ha lenne rá pénzem...:)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
azóta mi lett vele?:)
valaki olvasott róla valami külföldi véleményt, etc?

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
BAN!

Képzeljétek tegnap fenomenális élményben volt részem! Kézbefogtam egy zsiruj 06-os P.3-at. Ezek után már tök gagyinak tûnik a tavalyi modell. Tervezem cikk irását róla a portálon, u.h. izelítõnek annyit, hogy az eleje demo, színe is. De a legmókásabb az hogy 1/2 yoke van a láncvillánál. De majd leirom....

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Thommy megtennéd hogy megnézed/megkérded nekem, hogy 2006-os Chamonix bukó kapható lesz-e itthon ezüst színben, és ha igen mennyiért(a magyar honlapon nem szerepel ilyen színben)?! Köszi szépen!

ha thommeytól akarsz kérdezni valamit nem lenne egyszerûbb ha küldenél neki egy privit? ha meg bukósisakokról, akkor azt a protektorok vagy a bukó topikban tennéd? ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sajnos (?) ez egy általános tézis, hogy minden specialized jó.
szerintem is igazából nem lehet velük különösebben befürdeni, és könnyû õket ujra eladni, ha mégsem jönne be.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
off hsz...törölve :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Jajj skacok nagy bajban vagyok vegyek e 2006-os bighit vázat-e?
Biztos jó? Speciel a 3-asra gondoltam. Letörésugrálásra, és dávnhillre szeretném.
Nem kell csillió kilóméter út, csak erõs váz. De ha valakinek van ötlete mit vegyek viszonylag tûrhetõ áron.... akkor irjon privit vagy vitassuk meg a cc/dh....vázak témában....

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a hardrock az egy alap mountainbike. semmifele komolyabb durvulasra nem ajanlanam. cross countryzni, turazni, ilyesmire jo. dehara, sztritre, dirtre, freeridera nem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Hello!!
Aztat szeretném kérdezni hogy a Hardrock váz végülis milyen felhasználásra készült?????
Mert az elsõ háromszög szerintem nagyon brutálol van összerakva, boltba még nem tudtam megnézni ezért kérdezem.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nekem is Septune van benne ,és nagyon zsírul mûködik!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Azé' kell bele Brain mert marha jó + csilliókat költöttek el a fejlesztésére. ;)

attól független én jobban örülnék, egy septune-nek nevezett majdnem rp3-asnak, telóból is elég a talas, nem kérek terralogicot.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Azé' kell bele Brain mert marha jó + csilliókat költöttek el a fejlesztésére. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát azért a speckó rendesen a taghoz tervezi a vázat, és a tagot is a vázhoz tervezik...100%-os teljesítményt csak így tudsz elérni vele...meg hogy adsz el egy 200 rongyos tagot:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ennek nem örülök, mert ezek szerint 50g al lett nehezebb, mint az aluvázam...mondjuk már 130-at mozdul, de gondolom ebben is a Brain a nehéz...

gondolom, esetleg a tag cserélhetõ, egy sima rp3-asra, máris minusz kb 100g...persze mit csinálok, az "agyas" sima float-r taggal ?.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való