Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszönöm az infókat.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Sziasztok Speckósok!

Van vkinek valami tapasztalata fsr-xc vázzal/bringával kapcs.? súlyadatok, esetleg teszt? Az A1alu váz sokkal nehezebb lehet az M4-nél? Köszönettel
venném. Amit tudok róla, annyi, hogy geometriában az SJ-re hajaz és úgy
tûnik ez lehet az Olcsó(bb)xcjános speckója - vagyis esetleg az enyém:chin:

részletes tesztje a májusi számban

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok Speckósok!

Van vkinek valami tapasztalata fsr-xc vázzal/bringával kapcs.? súlyadatok, esetleg teszt? Az A1alu váz sokkal nehezebb lehet az M4-nél? Köszönettel

a súlya 2366 g rúgóstag nélkül M-es méretben....sokkal az M4/M5 ös aluk sem lehetnek könyebbek..../max -100g sztem/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok Speckósok!

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Hmm. Nem is toom. Lehet, hogy már rázná a seggem az a merev váz. Meg nem is volna oly egyszerû összetapsolni az árát...nem is tartana oly soká...De azért kipróbálnám! Kösz a tanácsokat!

Egészség legyen, meg hátszél!:)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Tavaly még lehetett találni elvétve pár M4-es vázat az elsõ magyarországi Speckó szállítmányból. Azóta hogy az a készlet elfogyott nincs, és idén nem is hoznak!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Itthon?Hazai forrásból?

itthon Thommey, de ha felütsz 1 pár régebbi bikemagot úgy emléxem több bolt is hirdette tavaly összel/nyáron....../a rockhoppert biztos, a stumpyt lehet csak honlapon/ és a velótól vették.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Itthon?Hazai forrásból?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ahhoz képest én is tudtam venni vázként/és nem komplett bringát szétbontva /......ez egy ilyen ország.....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
M4 vázat csak használtan tudsz venni, mert a Spec csak az S-Works vázat adja vázként. Ha az agresszív cc alatt semmi ugrálás nem lesz, akkor simán megfelel. A profik lefelé a többszörösét adják ezeknek, mint mi bármikor...
Az M4-benm meg több anyag is van.
De ha grammániázni akarsz,akkor vegyél M5-öt..nekem az S-es 1400g..
De az össztelós után fura lesz átülni egy ilyenre...
Üdv:Thy

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
CC versenyzéshez kellene,csak vázként mozgat az ötlet és már 8 éve a pedálban állva, lazán lejtõzök, a helyes technikával, XC Rider:). Meg ugrálni sincs eszem ágában se, Biketigger.:)
Tudjátok lehet hogy elkapott a gramm mánia, mert a merevfarú gépeim nagyon jó súlyban voltak a mostani fullyhoz képest, aztán most mérlegelek: Kényelem-Súly-Kényelem-Súly, de lehet, hogy majd csak ha megfingik a Zeller valamiért, akkor veszek új vázat, meg kell idén tapasztalnom, hogy lefelé nyerek-e annyit idõben meg érzésben,
amit fölfelé esetlegesen a plusz súly miatt elbukok. Bár így most 13 kg és még van benne lehetõség... Az a Speckó meg szép...Bár gondolom így vagyunk még ezzel páran ebben a topikban. Nem?:)
Köszi a tanácsot meg az infot!

"Why dont presidets fight the wars,
why do they always send the poor"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Helló Lyányok:)!

Kérdés: mennyire lesz okos döntés, ha a Wheeler Hornet 30 -as vázra épített 13 kg- os agresszív cc- re használt bicajomat a fully váz helyett inkább egy Pecelájzed M4 merevfarúra építem át. Az 1.5 kg mínusszal tisztában vagyok, meg a hátfájással is, inkább a tartósság-geometriai tulajdonságok izgatnak.
Márkapatrióták kíméljenek!

"Why don't presidents fight the wars,
why do they always send the poor?"

nagyon jó geoja van, tényleg eltalált cucc könnyû ,de a kényelmet felejtsd el, olyan merev hogy a szart is kirázza belõled,,,,pláne ha fullihoz vagy szokva./tapasztalat/
tartosságával nem hiszem hogy lenne gond, persze ne ugrálj vele....

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
M4 merevfarú vázat nem igazán agresszív CC-re találták ki, és ha jól tudom nem nagyon lesz itthon, csak vázként. Esetleg használtan. Ha jól van belõve a bringa a méreteidhez és jó a lejtõzõ technikád akkor nem fog fájni a hátad. Ha inkább ücsörögsz a nyeregben gurulás közben, minthogy a pedálon ácsorognál laza tartásban, akkor a merev gép nem neked való.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Helló Lyányok:)!

Kérdés: mennyire lesz okos döntés, ha a Wheeler Hornet 30 -as vázra épített 13 kg- os agresszív cc- re használt bicajomat a fully váz helyett inkább egy Pecelájzed M4 merevfarúra építem át. Az 1.5 kg mínusszal tisztában vagyok, meg a hátfájással is, inkább a tartósság-geometriai tulajdonságok izgatnak.
Márkapatrióták kíméljenek!

"Why don't presidents fight the wars,
why do they always send the poor?"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Véleményeket kérnék a Specialized P.1 (2006) bringáról...megéri az árát?...megbízható?....tudtok jobb ss-es Cro-Mo-vázas tárcsafékes bringát hasonló árban?...2m és 100 kg vagyok, bírni fogja a streetes kiképzést?...a bikemagban (az a fekete "nagyon szigorú) nem ugyanolyan felszereltségû mint a honlapon, miért?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azért mozog többet, mert nagyobb atag :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az SX Trail tobbet mozog nem?
Meg mintha nagyobb tag lenne benne.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Sziasztok!Azt megtudja mondani valaki,hogy a BikeMag-ban (2005 juni ) tesztelt Enduro S-works váz és az SX Trail váz között mi a különbség az anyagán kívül?Úgy látom az Sx-ben nincs cserélhetõ geometria adapter.Ebbe is szimetrikus hátsó kerék való?A teszben ezt nem írják

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem csak a chainstayt találtam meg:D

a 110mm elég változó beépítési magasságot enged következtetni, na mind1:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A Chainstayt már megtaláltad :)
Ez a gép geója,azt meg, hogy milyen összefüggés van a Head Tube Angle nevû furcsaság változása, és a 110 mm-es Marzó DJ beépítési magasságától pozitív/negatív irányban eltérõ villa között, sztem ki tudod találni ;)