Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
az egész elfogadható ár érte. Ha van képed a bringáról, ne kímélj minket:)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

170e volt fox float r-el, az upgrade rp3-ra még 30. a többi cuccot lebontottam a gt-mrõl.

Ez tavalyi vagy idei fsr xc? Az ideit nem x-fusionnal árulják? Milyen színû a gép?

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Ha nem vagyok indiszkrét, mennyit kértek a vázért külön?

170e volt fox float r-el, az upgrade rp3-ra még 30. a többi cuccot lebontottam a gt-mrõl.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

a váltóbowdenek az alsócsövön futnak kitéve az elsõkerékõl érkezõ dzsuvénak

ez minden 2006 elõtti gépnek sajátja sajna,pedig már a 2k1-es Koná-mon is felül futottak a bowdenek.....

nagyon jó gépet vettél,gratula,én is fully-t szeretnék

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Ha nem vagyok indiszkrét, mennyit kértek a vázért külön?

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok Speckósok!
Végre tulajdonosává váltam egy fsr xc váznak, külön köszönet érte Kuszi Péternek, aki az összes speca kereskedõ közül egyedül vállalta, hogy szétbont egy komplett kerékpárt (mivel nekem csak a váz kellett).
Elsõ tapasztalatok: minden igaz amit a bikkmakkban írtak, plusz mivel az enyémen egy "picivel" jobb felszerelés van eszméletlen jó. Igazából csak attól tartottam, hogy felfelé majd szenvednem kell kicsit a pogó miatt, de nem: a felfüggesztés és az rp3 remekül megoldják. (Mellesleg a gyári Float R-t Hajdu Attila simán beszámolta az RP3-ba új áron, neki is kösz.) Szóval minden OK, de: egy két apróság ami zavaró (lehet): 1.a váltóbowdenek az alsócsövön futnak kitéve az elsõkerékõl érkezõ dzsuvénak; 2. a hátsókerékrõl érkrzõ sár telibe kapja a rugóstagot (a speca ajánl is hozzá egy apró sárvédõt, de az még a nagykerben sincs); 3. a megfelelõ láncvonal eléréséhez 121mm-es középrészt kell használni!! ;4. az elsõváltó beállításánál nagyon kell "hézagolni" mivel alsó állásban nekiérhet az egyik forgáspontnak; 5. a második kulacs/pumpa tartó az alsócsövön. Mindezek ellenére persze egyáltalán nem bántam meg , nagyon boldog vagyok vele. Aki fully specát akar és sokallja az Epic vagy a SJ árát jól jár vele.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Hello. Nekem 2006 os S-Works Stumpjumperem van. Nagyon kényelmes extrém terepen is.(Most estem vele és eltörött a kulcscsontom és a kisujjam) Ennek ellenére ajánlom mindenkinek. Nagyon merev, könnyû full comfort. Maxi élvezet. Mondjuk ha valaki megveszi trágya cuccot ne rakjon rá. Minimum Shimano XT szett vagy Sram 9.0 meg Truva Stylo. Igényli az egybetengelyt. Hobbicélra is kiváló. Köszi hogy megoszthattam tapasztalataimat.

u.i.: Az eséstõl(ami nem volt kicsi, két szaltó a levegõben aztán egy szaltóval a mentõkocsiba) egy ki karc sem jelentkezett. Patrick

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kiveve ha osszerakat egyet, mert akkor olyan lesz amilyet szeretne, es meg olcsobban is kijohet mint ha venne egy boltit.
( pl. nalam ;) ) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Speci kötött áras mindehol ugyanannyi.
max ajándékot kaphatsz hozzá( pl nálunk ;) )

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ugy nez ki most enis egy Hardrock -ot fogok osszedobni maganak, amolyan tekeros bringanak.
Szerintem inkabb a Hardrock -ot vedd mint a Blast -ot. Nagyon jo alap egy komoly bringahoz is, eros, jo a geoja, es nem olyan is nehez.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nyubi

nyubi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy Specialized Hardrock Comp Discet 2006 modellt. Hol kapom meg ezt legolcsóbban itt Pesten? Mi a véleményetek errõl a bringáról? Ezt vegyem vagy egy Kona Blastot inkább??Árban ugyanaz kb!
Köszi

Hát nekem '05-ös Hardcore van, elöl 130-as drop off, hayes tárcsák.
A comp kis fejlesztéssel szntem csodás kis gép. Nekem bevált. :)

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy Specialized Hardrock Comp Discet 2006 modellt. Hol kapom meg ezt legolcsóbban itt Pesten? Mi a véleményetek errõl a bringáról? Ezt vegyem vagy egy Kona Blastot inkább??Árban ugyanaz kb!
Köszi

ltom74

ltom74

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hali

Megint en vagyok a nyomorommal...
Tegnap vettem telopumpat es amikor kiengedem a Brian-bol a levegot valami turkizes dzsuva jon ki a szelepnel. Olaj??? Ez normalis?

Bocs, hogy mindig a hulye kerdeseimmel zaklatlak Titeket!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És a tagot nem hátrány szervizelni néha...mert láttam már elkopott FOX becsúszókat:)
Bár az abnormális használat volt:D

ltom74

ltom74

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Koszi a megnyugtato valaszokat.
Kezdek megnyugodni :)

Ha meg szetesik van 5 ev gari a vazra :clap:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Sziasztok,

Pentek ota boldog? tulajdonosa vegyok egy epicnek. Szombaton vettuk eszre, hogy a hatso rugostag mazog oldaliranyban. A brian kutyunel 1-1cm-ert lehet mozgatni a kerekfele es kifele is. Mozog a bekotesi pontokon is. Reggel visszavittem es felhivtak a specko forgalmazot es ott aszontak, hogy a tobbin is ilyen es azert lett ilyen mert regen meg hozaverodott neha a vazhoz a brian tag.
Tenyleg ilyen lenne? Eleg benanak tunik...

Hali!
Tényleg ilyen gyárilag, ami akár idegesítõ is lehet..alaphelyzetben tényleg hozzá tud érni a vázhoz, de menet közben sosem történt ilyen.
Üdv:Thy

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Itt azt írják, hogy normális.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

ltom74

ltom74

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok,

Pentek ota boldog? tulajdonosa vegyok egy epicnek. Szombaton vettuk eszre, hogy a hatso rugostag mazog oldaliranyban. A brian kutyunel 1-1cm-ert lehet mozgatni a kerekfele es kifele is. Mozog a bekotesi pontokon is. Reggel visszavittem es felhivtak a specko forgalmazot es ott aszontak, hogy a tobbin is ilyen es azert lett ilyen mert regen meg hozaverodott neha a vazhoz a brian tag.
Tenyleg ilyen lenne? Eleg benanak tunik...

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
nekem túrázgatni, maratonozni asszem elég a 100 mm, meghát a pénz a legkevesebb...:(
az egyik üzletben, az eladó szerint a jövõ héten jön egy rahedli speckó cuccos a nagykerbe és azok közt valszeg lesz egy jópár váz is, ami nincs feltüntetve a katalógusban (mármint vázszettként), úgyhogy reménykedem...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az a baj az fsr xc-vel, hogy nehezebb es kevesebbet mozog mint a SJ FSR. Jo, persze az meg dragabb, de sztem sokkal jobban megeri az arat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F