Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

lényeg hogy attól hogy valakinek vállalkozóija van, nem vásárolhat nagykerben.

és mégis hány ilyen van minden évben, hogy "hol vannak a nagykerek, megveszek mindent olcsón" :mybad:
ON tényleg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de ha akarnának sem kaphatnának jópáran azonos okok miatt, elég ingóványos ez a téma:)
de ON
lényeg hogy attól hogy valakinek vállalkozóija van, nem vásárolhat nagykerben.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

mint ahogy se merida se magellán sincs rengeteg boltban pont hasonló okok miatt.

van, ahol nem is akarnak tartani meridát, mert nem éri meg a veszõdséget. (lásd nálunk a bolt miklósón. megvan ugyanaz magellanból meg dema-ból, amit keresnek low-end szegmensben)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha nincs bringabolt, specit nem fogtok tudni venni.
ha van, akkor sem sokra mentek valószinüleg, hisz ahhoz külön dealernek kell lenni, bizonyos forgalom felett, mint ahogy se merida se magellán sincs rengeteg boltban pont hasonló okok miatt.

ilyen az élet.
drukkolok azért:D

Marcell

Marcell

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Kösz!! De idáig csak az x-factorba nagykerbe vásárolt apám azért nem tudtam hol van a specializednek a nagykere!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Ja tom de mi vásárolhatunk nagykerbe!!!

persze azt sem tudod merre van és vásárolhatsz:D
szép is lenne.

illetve nincs meg az a limit amit elérve specialized dealer lehetsz, így a speci gépek vásárlása alapból kizárt.
de amúgy csepel, gyepsor utca 1en belül, pontos címet nem adok mert úgysincs értelme.

gyömrõi

gyömrõi

vendég

• fórumtag
  • 166 posts

1211 Bp, Gyepsor u 1
www.montalk.net :matrix:

Marcell

Marcell

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vágod mi a kisker és a nagyker között a különbség?
a vásárló a kiskerbõl vásárolhat.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Marcell

Marcell

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
OK! Azt gondoltam, de az hol van (pontos cimét nem tom!!)?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Velotrade

Marcell

Marcell

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Hol van Magyarországon specialzed nagyker ???

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tegnap zúztam(végre már) egy 30-at,minden volt benne (Hollókõ és környéke)
iszonyúmerev ez a Stumpjumper váz...... úgyis nyeregcserét akartam,most elõbbre kell hoznom :D
a macskakõ teljesen szétkente a könyökeimet,a térdemet mondjuk a Speci se gyógyította meg :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Franc pedig jó lenne a Pyxis-embe, mer kisebb a rugóútja mint a Revelation-nak, de útállítós....nem is lessz ilyen Reba MO.-n, mer valamelyik Bikkmakk-ba volt hogy idén 9-féle Reba lesz vagy mi....

ha u-turnoset akarsz mindenképp, probike-ba még van tavalyi race.....
amugy meg telótopik, ugyhogy bocs offért
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Franc pedig jó lenne a Pyxis-embe, mer kisebb a rugóútja mint a Revelation-nak, de útállítós....nem is lessz ilyen Reba MO.-n, mer valamelyik Bikkmakk-ba volt hogy idén 9-féle Reba lesz vagy mi....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Samuelson az milyen Reba? a Biker kataolog.ban nem láttam ilyen U-turn-os verziót.... lehet hogy vak vagyok...:D

meg a sram oldalon sincs, fritzeknél meg lehet kapni .....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Samuelson az milyen Reba? a Biker kataolog.ban nem láttam ilyen U-turn-os verziót.... lehet hogy vak vagyok...:D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Nagyon kívánatos gép! A kókány mudlap nekem fel sem tûnt volna, annyira gyárira sikerült! :) Szerintem egyedül a piros peremes gumi nem passzol az idilbe...

legyen sok örömed benne!

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
most így néz ki. kicsit koszos mert este értem haza a menetbõl (bár nem volt sár). a sárvédõt ne nézd, azt én gyártmányoltam egy lepukkant kulacsból, amíg újítok egy gyári mudflap-et jó lesz:) . itt egy kép: http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186336

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
az enyém egy 2005-ös váz. fsr xc comp. az ideiek még meg sem jöttek, vagy mostanában jönnek. egyébként tök ugyanaz a a két évjárat, csak a festés más. a 2006-osnak van az a "gyárilag elkoszolódott" design-ja, ami nekem spec nem is jön be annyira. illetve van egy kis különbség a himbakaron, az újon könnyítettek vagy 30 grammot:) .az én vázam ezüst színû és eredetileg fox float r volt benne, ami azért érdekes, mert a középeurópába szánt compok sárgák voltak xfusion taggal. az ezüst comp a világ más részeibe ment (volna), de hát a logisztika....én minden esetre örülök, hogy így alakult.
egyébként Probike Balázs tett egy olyan kijelentést, hogy lesz nála néhány fsr xc váz a 2006-os szériából valami hasonló áron.... úgyhogy érdemes résen lenni, mármint annak aki ilyesmit szeretne.