Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok!
Én a Hardrock Comp Disc-re lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek róla? Én leginkább CC-re használnám.

ha cc. és ragaszkodsz a márkához, akkor én a helyedben inkább a hardrock xc-t venném.....és a 30 K árkülönbözetbe belefér még egy jobb fék,/avid sd5 pl/ tán még egy kis teló fejlesztés /pl rs tora/ helyben a vásárláskor beszámítva az eredetit...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Red 13

Red 13

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!
Én a Hardrock Comp Disc-re lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek róla? Én leginkább CC-re használnám.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tokjo csutortokon megyek okositasra

fsr vaz javitas-felujitas cimszo alatt

kivancsi vagyok :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nagyjából azonos..:) súlyra minden bizonnyal a sima p2 jobb, erõsségre egyiknél sem lehet panasz, az árban van jelentõsebb eltérés csak.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
hy

melyik a jobb a p2 vagy a p2cro-mo kezdõ sztrítesnek?

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ezek pedig az ominozus Stumpjumperek:
http://pix.bikemag.h...=191969&cat=944
Nem egy mai darabok, de ha az embernek évente másikat kell venni, hogy ne repedjen... :/

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Igen... régi...
http://pix.bikemag.h...ery.php?cat=953
Gyakilag 2éves volt, amikor egy kis fogózás közben beakadt egy fadarab a küllõ közé, emely megfeszítette a hátsó váltót. Sem a váltónak, sem pedig a keréknek, nem lett semmi baja.

A Stumpjumper (feleség fajta, igazából még kemény terepet sem látott.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Tyito, most M4 vagy s-works ? mer az s-works M5-bû szokik lenni ha jó tom...

Ned Overend a 90es években Ti/karbon meg M2-es S-works speciken nyomta.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nekem meg a garázsban áll,nehogy vmi baja legyen :D félre a tréfát,idõ kellene jó és szabadidõ ..... vagy sale :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Nekem a Specialized annyit jelent: Sworks M4emnek letörött a váltópapucsot tartó vázcsonk, az alsó csavarnál. :( ...igaz, hogy volt ennek a produkciónak haszna is: nem kellett új váltópapucsot venni, mivel az sértetlen maradt!

Az FSR Stumpjumper XC gépeken (értsd: feleség+saját) reped a lánckerék árnyékában a láncvilla!!!

.... Átnyergeltem.... BMC Spartacus!!

Szia! Mikori évjárat volt ez? Valami nagyobb durvulás kellett hozzá, vagy minden különösebb igénybevétel nélkül?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem a Specialized annyit jelent: Sworks M4emnek letörött a váltópapucsot tartó vázcsonk, az alsó csavarnál. :( ...igaz, hogy volt ennek a produkciónak haszna is: nem kellett új váltópapucsot venni, mivel az sértetlen maradt!

Az FSR Stumpjumper XC gépeken (értsd: feleség+saját) reped a lánckerék árnyékában a láncvilla!!!

Tyito, most M4 vagy s-works ? mer az s-works M5-bû szokik lenni ha jó tom...
másik, mennyi idõ után ? garancia?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Amúgy nem értem a porblémátokat..
ha mondjuk egy bolt 100forintér vesz valamit, és 110ér adja, akkor nyilván jófej..
de ha mondjuk 250ér adja, azt is megteheti.
mit tudsz tenni ellene? semmit.

kaján vigyorral az arcodon várod, hogy csõdbemenjen a beruházása, pl.

én így vagyok pár bringabolttal 8D

de 1-2 másik, amiknek maximális respect
ott nem tabu az árrés sem :)

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
kár a specialized árakon rágódni. a speci kötött áras, az akciókat is központilag irányítják. meghát összesen 24 bolt kap specát mo-n, és nem is kívánják bõvíteni. európa többi országában is ugyanennyi vagy egy kicsit drágább. az usa-ban olcsóbb de mire behajózzák... és ohne gari. uhogy nézni kell a honlapjukon az akciót ami nem túl gyakori.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

a népszabié?

OFF

a népszabinak nincs nagykerára :D (abból százalékot kap az árus ;))

ON

Amúgy nem értem a porblémátokat..
ha mondjuk egy bolt 100forintér vesz valamit, és 110ér adja, akkor nyilván jófej..
de ha mondjuk 250ér adja, azt is megteheti.
mit tudsz tenni ellene? semmit.
szabadár van. (kivéve, ha szabott áras terméket kap)

megveszed annyiér, megnézed máshol, vagy veszel mást.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no viszaadtama speci fsx xc prot.
http://www.specializ....jsp?spid=12803
csak kék vázzal
hááát állat egy gép!!!

aki olyan gépet keres amivel egész nap el tud tekergetni,de lefelé semm kell tulzottan vigyázni rá,annak ez ideális gép lehet.
villa ugyn kissé kemény volt,de a lábára ragsztott utmutató segítségével belõhetõ kb mindenkire.
a fox tag meg isteni volt,fõleg hogy volt egy lock egy open meg egy harmadik állása a karnak...
szal remek egy gép volt és az avid fékek eléggé jól fogtak pedig kis tárcsával voltak

szal nem szívesen adtam vissza...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kenyér nagykerára nem érdekel?:) esetleg a tejé? vagy a népszabié? autót miért nem akar sose ilyen áron, vagy ismerni legalább az árát?:)
ez legyen a boltok titka.
és örülj ha valamit bolti ár alatt, akár nagykerár magasságában megkaphatsz.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Engem az érdekelne, hogy valaki tud-e mondani konkrét alkatrész megmlítésével egy nagyker kisker árat. Én ahogy tapasztaltam, a kisboltok meg az online üzletek is valahogy úgy lavíroznak, hogy van amit gyak. nagyker áron adnak (olcsón magyarul), van amit meg jóval felette, hogy behozzák a hasznot. Szerintem így fordulhat elõ, hogy ha mi az árakat nézzük, azok nem minden esetben fedik a különbözõ alkatrészek közötti teljesítménykülönbséget.

Az én példám két teló internetes boltban: 35e/40e
Nagykernél 30e/52e

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
telefon!
hívd a céget, kapcsolni fogják az illetékest.
így nem publik:D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Sorry még egy utsó OFF ebben a témában, úgysincs erre megfelelõ topic.

Mi kell ahoz, hogy a velotrade-nél vásárolhassak? Pl shimano cuccokat. Van vállalkozói, tevékenységi körök között felvéve a sportszerkereskedelem is. Ez elvileg elég, nem?