Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2006. augusztus 26. - 17:06
Írta 2006. augusztus 26. - 12:54
böngészni kell az aprót
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. augusztus 25. - 21:15
Írta 2006. augusztus 25. - 20:50
ésszel végig gondolva persze nem.....de a többi fulli is irreálisan drága....és nem csak ésszel vásárol az ember, vannak 1éb szubjektív tényezõk is, melyek befolyásolják a döntést...a peckóval nekem is csak egybajom van - az ami másnak is..túúúl drága..tom tom a minõséget meg kell fizetnimeg stb de azé az s-works nemtom ér e annyit...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 25. - 20:46
Írta 2006. augusztus 25. - 20:44
Írta 2006. augusztus 25. - 20:33
nem hanyagolom ,,,,,asszem megy az apróba hamarost.....de pizzázok ..imádom a pizzát.. de ez még a jövõ zenéje...a #1 az össztelós váz/epic stumpy dawg kikapu nrs/attól függ mien kedvemben leszek mikor leadoma rendelést...csak ha nem lesz elég cash akkor veszek merevfarút...azér azt a szegény dawgot se hanyagold el..nemérdemli meg:) ...
ha fullit veszel és konát és tekerni is akarsz akkor rugóstag nélkül vedd, és valami lokolható tagot tegyél bele, mert szétpogozza a lelkét.....dawgot meg csak akkor ha nem akarsz ezerrel mászni, és kihasználod a rugóutját meg a masszívságát, különben bõven elég a kikapu vagy a king....de abba is lokos tag kell...
bár ez inkább a kona topikba kellett vón...
szal ha nem lennék kona buzi én valami specko fullit vennék /fõleg ha meg lehet oldani okosba és nem csak az atom drága s-worksöt/ leginkább stumpjumper fsr-t vagy fsr xc-t
Írta 2006. augusztus 25. - 20:18
Írta 2006. augusztus 25. - 19:40
az is van tavalyi akciós 160-ért / 19-es de tán a faktorban még 18as is/énis utálom az olyannyira merev vázakat..haverom 8500asa is borzalmas nekem..ezéris akarok össztelóst többek között csakhát az a 4szerese egy sima stumjumpernek...és a kona merevváz? a kula supreme? az nemrázza ki a sz**t a se**edbõl ugye? mondjuk az árban inkább s-works szinten van...
ha azt mondom hogy mióta megvan nem használom a fullit az elég ?
egyébként sztem az easton csöves is sokkal komfortosabb mint a stumpi azt meg kiló körül meg lehet venni../igaz azon nincs v-fék szem ha nem pizzázol/
Írta 2006. augusztus 25. - 13:43
Írta 2006. augusztus 25. - 11:34
egyrészt nekem valahogy nem jött be geóra, akárhogy állítottam kénylmetlen volt, másrészt olyan brutál merev és pattogós hogy veseköved biztos nem lesz tartósan..van aki ezt szereti, én nem.....és miért nem szeretted?? hiszen mindenki csak dicséri...csak azér kérdem mer ha nemjön össze elég cash össztelós stumpy v epicre akkor merevvázat "kell" h vegyek és az valszeg ien lesz...
Írta 2006. augusztus 25. - 11:08
Írta 2006. augusztus 24. - 23:11
de a fsr xc comp szereltsége sztem jobb /könnyebb/ mint a rockhoppere /bár fejbõl nemtom +nézni meg lusta vagyok/ viszont a rockhopper váz súlya jó 2 kiló ,az fsr xc vhol 2,6 körül van, szal szignifikáns különbség nem lesz....Üdv!
Nekem egy Rockhopper Comp Discem van, gyári felszereléssel 13,00 kg, szóval az össztelós súlya több lesz, mint 13.
Amúgy eddig Gt Karakoramom volt, gyerekkori álom, azt hittem nincs annál szebb bicaj, de hát a specialized... De rájöttem, hogy Cc-re túl nehéz a rockhopper, még Fox F80 RLT-vel is 12,3-12,5 kg között van. Nem tudtok Specialized vázat (van sok olcsóbb, de ha már egyszer speckóm volt, nem cserélném másra) Cc felhasználásra, Stumpjumperre gondolok elsõsorban ? Újságban külön vázként csak S-worksöst láttam, de az 199ezer, annyim nincs..De láttam katalógusban fehér stumpjumpert, az kifejezetten tetszett, de úgy láttam abból külön csak a váz nem kapható. Tud nekem valaki segíteni ?
bye
amúgy nekem volt ilyen tavalyi stumpjumper vázam, /az m4 es aluból amit elvileg nem lehet vázként kapni/ de nagyon nem szerettem......
bár az is igaz ha a helyedben lennék és ilyet szeretnék akkor inkább +venném a tavalyi s-worksöt akcióban 130-140 ért thomson nycsõvel, mint a lehulott meztelen m4-est 120-ért ......
Írta 2006. augusztus 24. - 22:40
Írta 2006. augusztus 24. - 22:37
Nekem egy Rockhopper Comp Discem van, gyári felszereléssel 13,00 kg, szóval az össztelós súlya több lesz, mint 13.
Amúgy eddig Gt Karakoramom volt, gyerekkori álom, azt hittem nincs annál szebb bicaj, de hát a specialized... De rájöttem, hogy Cc-re túl nehéz a rockhopper, még Fox F80 RLT-vel is 12,3-12,5 kg között van. Nem tudtok Specialized vázat (van sok olcsóbb, de ha már egyszer speckóm volt, nem cserélném másra) Cc felhasználásra, Stumpjumperre gondolok elsõsorban ? Újságban külön vázként csak S-worksöst láttam, de az 199ezer, annyim nincs..De láttam katalógusban fehér stumpjumpert, az kifejezetten tetszett, de úgy láttam abból külön csak a váz nem kapható. Tud nekem valaki segíteni ?
bye
Írta 2006. augusztus 24. - 21:38
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. augusztus 24. - 16:06
13,1kg. az egész jó, maratonra is alkalmas lehet.
Írta 2006. augusztus 24. - 15:33
maratonra sztem a legjobb...úgy számolj hogy a váz kb egy kilóval nehezebb mint egy aránylag jó merev váz......tehát semmiképp nem 15-16 kiló.....rosszul fogalmaztam. inkább xc-re, maratonokra kellene, nem versenyzésre. csak hobbi szint... arra meg egy epic azért meglehetõsen drága, fsr xc még éppen elmegy.
de ha 15-16+ kilós kategória, akkor sajnos kiesik.
Írta 2006. augusztus 24. - 15:24
de ha 15-16+ kilós kategória, akkor sajnos kiesik.
Írta 2006. augusztus 24. - 14:48
nekem ilyen fsr xc van, jo kis gep, de nem konnyu. most kiszedtem belole a villat, az eleg jo sulyu, azt hittem nehezebb, megy bele egy par konnyebb kerek, meg valami komolyabb hajtokar.
de nem az a kifejezett cc verseny gep. arra ott van az epic. sztem inkabb az kene neked
jovore asszem 3 vagy 4 fele lesz, most raktunk ossze egyet, az alap verziot, nem is tul draga. meg egesz konkret cumok vannak rajta. juicy5, fox f100, stylo, x9, ilyesmi
RAUH-Welt
B E G R I F F