Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

sp_

sp_

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
hol lehet megtudni hogy milyen súlyúak a speckó bringák?
se a magyar se az amerikai oldalon nem találok súly adatokat.
szerintetek az fsr xc használható cc-re? úgy értem vajon van-e annyi elõnye az össztelós felfüggesztésnek, ami kompenzálja a súlyhátrányt?
sajnos nem volt alkalmam kipróbálni ilyen gépet, zsákbamacskának meg kicsit drága.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szigoruan 120mm. az ideiben a 130as fox villa is le van butitva 120ra, nemtom, hogy ezt most kepesek voltak e 140rol is visszaosztani 120ra. de elegge elkepzelheto.

fonokom ha igaz, akkor ma van bemutaton, remelem hoz valami katalogusfelet, egyelore csak orszagutis katalogus van.

a kepen nem latszik rendesen, de ennek is olyan hokiuto alsocsove van mint kb az osszes uj fsr-nek, es sztem eleg randa. kb mintha terhes lenne. `98 stab dee lux filing.

meg azt is gyanitom, hogy azert van x9-el szerelve, mert az uj xt meg nem jott ki sorozatgyartasban...

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
tamaska,vmi xc masín van már?
a bowdeneket remélem már máshová teszik az új vázakon :s

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mennyit mozog?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nesztek szpajsot

07 stumpjumper comp

Feltöltött kép

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hozzank is jott egy uj langsta

sztem csunya ez a kaki szin. a karbon cuccok dobnak rajta, de a fekete akkor is jobb vol.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Nuhhh tegnap delutan befutott hozzank a boltba az uj 2007 es Langster!
Kepek delutanra a Single speed topicban lesznek...
Elozeteskent: Carbon villa, Carbon nyeregcso, uj kerekek, uj designe es szin... 8,5 kg...
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Helló.Örömmel hallom ,hogy lesz még egyember a "csapatba".Most hol laksz?
Érdekelnek más király helyek is.Egyszer lehet, hogy meglátogatnánk!!
Gyári a Hardrock-od?

Tiszaújvárosban, ami nem túl szerencsés, mert a legkisebb hegyért is utazni kell, egyedül meg nem frankó. A gép már nem gyári, '04es, de kell még egy jó teló.
A setup néhol egybevág a tiéddel (XT elsõ váltó, 321-esek, stb...)
Sajnálatomra nem tudok a Bükk Maratonon indulni, de még augusztusban jó lenne végigtekerni a pályán. Csináljuk meg! Gyertek még Speckóval többen!!

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hát ezt nem tudom, de kérdezd egy deeler üztletben.Biztos tudják a választ.
De idén lehet kapni tavalyi Spec. vázakat.(Rockhopper, hardrock, stumpjumper, stb.)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
helló mindenkinek!

Csak arra lennék kiványcsi hogy 2007 ben is lehet-e majd kapni azt a 2006-os enduro vázat amivel Darren Berecloth meg Kyle Strait is nyomul( asszem az enduro sx trail II)Csak mert a 2007-es enduro nem szép és sztem nem birná azt amit az idei.

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Helló.Örömmel hallom ,hogy lesz még egyember a "csapatba".Most hol laksz?
Érdekelnek más király helyek is.Egyszer lehet, hogy meglátogatnánk!!
Gyári a Hardrock-od?

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Sziasztok.
Ha Budapesten nyomod akkor szívesen csatlakoznék Hozzád néha, mert nekem nem nagyon van kivel el járnom.

Hali, én is így vagyok az én hardrock-ommal. csak sajnos nem Bp-n! De õsztõl vszínûleg számíthatsz rám.

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok.

Bár Nekem '05-ös Hardrock pro vázam van cc-re elvileg könnyebb váz kell.
Én maximálisan megvagyok elégedve a vázzal.Minden szempontból tökéletes még a durvább letöréseknél se kell félnem hogy megadja magát.
Ha Budapesten nyomod akkor szívesen csatlakoznék Hozzád néha, mert nekem nem nagyon van kivel el járnom.

Amúgy nekem egy épített Speckóm van, ami így néz ki:

-'05 hardrock váz,
-Fox RL80 elsõ teló,
-Avid Juicy5 185-ös elsõ-hátsó fék,
-LX hajtómû,
-Sram X.9 hátsó váltó,
-Xt elsõ váltó,
-Sram X.9 váltókarok,
-Mavic XM 321 Disc felnik Author agyakkal,
A kormány Egy Ritchey Pro.
Hát röviden ennyi.Szerintem tökéletesen mûködik és mindenhol megállja a helyét.Hétfõn 80cm-rõl szálltam le és semmi.Pedig féltem hogy nem bírja a telóm, de aztán rá kellett jönnöm, hogy egy Foxot nem lehet megütni))))
Szóval nem azért mert nagy az arcom, de ha jót akartok a Specialized márka mellett maradtok!!!!

Köszönöm hogy meg hallgattok!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
off

én meg egy fully val szeretném csökkenteni..... de egyre jobban fáj a térdem,már egy kilométer után is :(

on

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

all right
de vesekõ-kezelésre legalább nem kell járni :)

off
nekem ez a gondom is +szûnt a kis sárga vázzal, simán meghagyja a vsekövemet :)

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
all right
de vesekõ-kezelésre legalább nem kell járni :)

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nem fényezésképp,de a mostani váz nagyon jó (Stumpjumper) :cool2:

én ha anyagilag úgy fogok állni egyszer nem fogok habozni h mit is vegyek :)
(vagy Rocky Mountain :D)

hát igen, csak az a váz majdnem annyiba fáj mint itt a +célzott teljes összeg....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nem fényezésképp,de a mostani váz nagyon jó (Stumpjumper) :cool2:

én ha anyagilag úgy fogok állni egyszer nem fogok habozni h mit is vegyek :)
(vagy Rocky Mountain :D)

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem egyáltalán nem ragaszkodok a márkához, teljesen mindegy, igazából nem is nagyon ismerem ezt a specializedet.

a specko egy nagyon patinás márka egyébként kiváló vázakat készitenek, brilliáns mûszaki +oldásokkal,kifogástalan minõségben, csak az ún belépõ kategóriában, a komplétt bringák ár/teljesítmény aránya nem annyira jó - bár ez igaz az összes nagy márkára- . szal ilyen 160 körüli, árban egy kellys magic, vagy egy magellan crux (bár az 180 körül van listaáron de azért 5-10 % általában alkudható) lényegesen jobb felszereltséggel bír, mint ezek a speckók....

Red 13

Red 13

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

ha cc. és ragaszkodsz a márkához, akkor én a helyedben inkább a hardrock xc-t venném.....és a 30 K árkülönbözetbe belefér még egy jobb fék,/avid sd5 pl/ tán még egy kis teló fejlesztés /pl rs tora/ helyben a vásárláskor beszámítva az eredetit...

Nem egyáltalán nem ragaszkodok a márkához, teljesen mindegy, igazából nem is nagyon ismerem ezt a specializedet.