Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2007. March 12. - 22:28
muti!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 12. - 22:27
Mondjuk én továbbra sem fizetek egy 'S'-ért 70 %-al többet, mint amennyit ér.
.
Elég sok marhaságot beszélek manapság össze-vissza.
Posted 2007. March 12. - 22:26
feketeben de utooooos
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 12. - 17:10
me valami azt súgja hogy az aktuális kinálatból az kikerült, az SL +jelenésével.....kint is ekkora különbség van a bighit és az SX között.
itthon is.
semmeringben igen csak sok volt....
Többen is vettek, sõt már egy lopott darab is fut (ezüst-fekete)
a 2ik kerbõl lopták el.
De akkor miért nem ENDURO?
a váz azonos, csak az levegõs taggal van szerelve.
és van belõle S-Works.
és amúgyis a RUST érkezik, nem a bakakék - ez emészthetõbb szín idõsebb emberek számára is:)
bár gondolom tavalyi még akad.....de ha annyi pénzem lesz mostansdág akkor elõször egy stumpi fsr....csak járattam kicsit a fantáziám..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. March 12. - 17:04
Ki árazta be az új SX Trail-t? A fullra értelmetlen kategória. Versenyzõk nem veszik, mert mire. Túrázáshoz, örömködni meg "kicsit" drága.
kint is ekkora különbség van a bighit és az SX között.
itthon is.
semmeringben igen csak sok volt....Sx-Trail...hmmm kérdezd lcs-t:)
Kint majd minden bikepark tele van velük...nekem meg jó túrázni, meg bármire:D
Többen is vettek, sõt már egy lopott darab is fut (ezüst-fekete)Itthon egyáltalán "vett" valaki lcs-n és rajtad kívül sx-et?
a 2ik kerbõl lopták el.
De akkor miért nem ENDURO?belebarkácsolnék egy levegõs tagot, (vagy egy roco tst, bár tartok tõle nem férne el) egy 36TALAS II vel, crossmax xl-el, tökéletes túra (divatosan masszív AM ) bringát építenék belõle...és nem lenne sokkal nehezebb mint a mostanim....igaz q.drága de egy RM slayer sxc sem olcsóbb
(csak ne ilen ocsmány bugyikék lenne )
a váz azonos, csak az levegõs taggal van szerelve.
és van belõle S-Works.
és amúgyis a RUST érkezik, nem a bakakék - ez emészthetõbb szín idõsebb emberek számára is:)
Posted 2007. March 12. - 16:19
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. March 12. - 14:54
Posted 2007. March 12. - 13:32
Posted 2007. March 12. - 13:19
Posted 2007. March 12. - 12:32
belebarkácsolnék egy levegõs tagot, (vagy egy roco tst, bár tartok tõle nem férne el) egy 36TALAS II vel, crossmax xl-el, tökéletes túra (divatosan masszív AM ) bringát építenék belõle...és nem lenne sokkal nehezebb mint a mostanim....igaz q.drága de egy RM slayer sxc sem olcsóbbNa én inkább erre céloztam és nem a távolkeleti dolgot akartam felhozni.
Amúgy is baromság ez a téma. Hogy kint készítik az õslakosok, vagy USA-ban a bevándorolt keletiek (gondolom gépsoron inkább õk dolgoznak), az végülis ugyanaz.
Ki árazta be az új SX Trail-t? A fullra értelmetlen kategória. Versenyzõk nem veszik, mert mire. Túrázáshoz, örömködni meg "kicsit" drága.
(csak ne ilen ocsmány bugyikék lenne )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. March 12. - 12:21
Sx-Trail...hmmm kérdezd lcs-t:)
Kint majd minden bikepark tele van velük...nekem meg jó túrázni, meg bármire:D
Posted 2007. March 12. - 12:04
Posted 2007. March 12. - 12:03
Hát a stumpimon is rajta figyel a handmade in taiwan felirat, de olyan egyenletesek a varratok, hogy azt tuti gép csinálta.
Na én inkább erre céloztam és nem a távolkeleti dolgot akartam felhozni.
Amúgy is baromság ez a téma. Hogy kint készítik az õslakosok, vagy USA-ban a bevándorolt keletiek (gondolom gépsoron inkább õk dolgoznak), az végülis ugyanaz.
Posted 2007. March 12. - 12:01
amerikát meg igen, mert ugyanaz a taiwani menekült hegeszti? :chin:
érdekes, de nem logikusan végiggondolt beidegzõdés.
ebbõl épp elég vita volt, szóval úgy hiszem egy bringánál ez az ami a legkevésbbé befolyásol bármit.
Posted 2007. March 12. - 11:43
(tanulságos az aláírásod Thommey:))
Posted 2007. March 12. - 11:39
Munkalapot meg sztem már csak a nevesebb olasz orgányútikhoz adnak...már amelyik nem Taiwanon készül...pl Colnago egy jó része...
Posted 2007. March 12. - 11:33
Lehet, hogy megtért thai masszõrlányokat képeztek ki a szövet ügyes hajtogatására?
Mondjuk a válogatott szempontjából sem az számít, hogy magyarul vagy németül ordibálnak a pálya szélérõl...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. March 12. - 11:28
És tényleg csak kíváncsiságból. A Janinál lévõ karbon össztelóson az van feltüntetve, hogy Handmade in Taiwan. Ez komoly?
Teljes mértékben...attól, hogy 1 dolcsis emberke csinálja, még jó dolog...
Pl a Scottnál is Ralph Denk maga tanította be a Scale készítõ droidokat...és õ ellenõrizte is...
Ha handmade in the USA lenne, akkor nem csak 3, hanem 4 milla lenne:D
Posted 2007. March 12. - 11:21
Posted 2007. March 12. - 11:08
(nemtökmind1 hogy taiwanban. vagy amerikában nyomja meg ugyanaz a sárga/fekete/mexikói a "make" gombot?
ON