Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2007. augusztus 10. - 22:52
van amikor menni kell a trenddel, mert ha még késõbb szállsz be, az lesz a ciki. vagy magarázhatod, hogy miért nem szálltál be.
most még idõben vannak.
jövõ ilyenkor már tényleg ciki lenne.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. augusztus 10. - 19:57
ha engem kérdezel, akkor nem tudom. én csak azt irtam, hogy a specinél igen. mások garis hátterébe nem látok bele.Miért a treknél nem lehet behajtani? (nem tudom azért kérdezem)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. augusztus 10. - 19:56
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 10. - 19:43
és igen, a specinél behajtható az elsõ tulajnak járó élettartam gari.
Írta 2007. augusztus 09. - 11:43
nem, az anodizalt s-works 141x a trek 1600 fölött , az xtc 1500A súlyra gondoltam az elõbb , a trek 1600g körül van akkor az idei speci 1400g lenne (tavalyelõtt még 1500 fölött volt egy kicsivel)?
a festett speci nehezebb 50-60 grammal
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 09. - 11:39
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 09. - 11:32
mert nem változtak túlzottan
azonos méretben azért a jó 200 gramm megvan....
de egyeszerû, új /idei/ giant xtc-t kell venni, súlyban és geóban kb tudja amit a specko, és olcsóbb mint a trek....
Klassz! Különben néztem nemrég, tetszik is nagyon, de azt hittem (bután az árból következtetve), hogy nincs olyan jó, mint az "amcsik". (Azért a Treknél nem sokkal olcsóbb, de ha jobb annál...) Adtál egy jó tippet, köszi.
Írta 2007. augusztus 09. - 11:31
trek 80, specko 2KMiért mennyi az idei spec és a trek?
Írta 2007. augusztus 09. - 11:29
Írta 2007. augusztus 09. - 11:26
Írta 2007. augusztus 09. - 11:24
mert nem változtak túlzottanEzen a szinten azért 250g is durva, gondolom. Nézegettem a weightweenies-en a súlyadatokat, már a '03-as Trek ill. Spec. váz között is 150g különbség volt utóbbi javára. Az idei vázakról nincsenek adatok. Sõt tavalyiakról sem.
Összehasonlításra élõben még nem volt módom, de majd veszek mindkettõbõl egyet, és akkor...
azonos méretben azért a jó 200 gramm megvan....
de egyeszerû, új /idei/ giant xtc-t kell venni, súlyban és geóban kb tudja amit a specko, és olcsóbb mint a trek....
Írta 2007. augusztus 09. - 11:17
Összehasonlításra élõben még nem volt módom, de majd veszek mindkettõbõl egyet, és akkor...
Írta 2007. augusztus 09. - 10:56
bocs csak 250300 gramm?!! Nincs több kérdésem.
de mellesleg nézd meg egy tojváni specko kivitelezési minõségét meg egy tojváni trekét és súlyadat nélkül is megérted az árkülönbséget......
ja és a speckohóz adnak thomson nyergcsövet is
attól függ ki mennyi garit ad rá
tulképp mind 2 lifetime ha jól rémlik
na persze ha belegondolsz hogy általában elsõ tulajnak adják a garit, annyira meg mind2 gyártó ismeri a fogyasztói szokásokat hogy kb az elsõ vevõk 1%-ának lesz meg cca 6-8 év múlva -mire elfárad az anyag - a váza , azt a 100 nem csekély profittal eladott váz utáni 10-15 dollár bukást meg be tudják vállalni
Írta 2007. augusztus 09. - 10:53
pl mert súlyban is van majd 300 gramm különbség, és ezzel együtt a specko semmivel nem gyengébb.....és ez árban is látszik.....
a marketing duma meg........
300 gramm?!! Nincs több kérdésem.
Írta 2007. augusztus 09. - 10:53
Köszi az infót. Még annyit szeretnék tudni, hogy szerintetek a Specialized csúcs-aluvázak miért ennyire (aránytalanul) drágák? Összehasonlítva pl. az M5 ht vázat a Trek legjobb aluvázával, kétszer annyiba kerül, noha a Treké is elvileg egy überfasza, a márka által kifejezetten a erre a célra kitalált ötvözetbõl van, ami "könnyebb mint a titánium, erõsebb mint az acél" bla-bla..., no de mégis, mi a helyzet ezzel?
Bocs ha fárasztó vagyok, mert a válasz egyértelmû, de számomra nem az.
attól függ ki mennyi garit ad rá
Írta 2007. augusztus 09. - 10:51
pl mert súlyban is van jó 200 gramm különbség, és ezzel együtt a specko semmivel nem gyengébb.....és ez árban is látszik.....Köszi az infót. Még annyit szeretnék tudni, hogy szerintetek a Specialized csúcs-aluvázak miért ennyire (aránytalanul) drágák? Összehasonlítva pl. az M5 ht vázat a Trek legjobb aluvázával, kétszer annyiba kerül, noha a Treké is elvileg egy überfasza, a márka által kifejezetten a erre a célra kitalált ötvözetbõl van, ami "könnyebb mint a titánium, erõsebb mint az acél" bla-bla..., no de mégis, mi a helyzet ezzel?
a marketing duma meg........
Írta 2007. augusztus 09. - 10:47
Írta 2007. augusztus 09. - 10:16
Na nem mintha attól jobb lenne egy bájk, hogy "made in USA", csak hát izé.
off
na ezt az "izét" nem fogom soha +érteni...
on