Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

xc-biker

xc-biker

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Én is ebben bízom már, hogy lemondtam a Feketérõl.
Elvileg holnap jön meg.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a pirosra szebb biciklit lehet építeni, check aláírásom: a "where available" egy link :) (az in Stereo is)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xc-biker

xc-biker

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Igen, tudom. Ez az én nagy bánatom is.
Mert Avid Ultimate V-féket használok és nem szeretem a tárcsát.
Viszont a fekete jobban tetszik. :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Szerintetek a Carbon S-Works HT váz mennyire jó?
Tapasztalatok? Van valakinek?

nekem alu HT-m van, és imádom. nem azért mondom, mert nekem szeretni kell, hanem mert tényleg nagyon jó.
ha a karbon csak kicsivel jobb (kényelmesebb) akkor közelít a tökéleteshez :)
arra figyelni kell, hogy a feketén nincs v-fékszem, csak a piroson.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

naja. es a komplett bico lesz nalunk? kb milyen arban?

lesz bizony. kb 2/3 enduro árban, felszereltségnek megfelelõen.
árszint szerintem kicsivel a kona/merida vonal fölött, cserébe élettartam gari, meg egyéb okosságok.

xc-biker

xc-biker

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Szerintetek a Carbon S-Works HT váz mennyire jó?
Tapasztalatok? Van valakinek?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
naja. es a komplett bico lesz nalunk? kb milyen arban?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

amugy ez a pitch kaphato lesz vazszettkent, es ha igen kb mennyibe kerulhet?

nem árulja a specialized a pitch-et vázszettként, csak komplett kerékpárként.

bcsoka

bcsoka

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

ha nem mersz belevágni egyedül.

Köszönöm a segítséget ! A féktüskéket sikeresen kioperáltuk. :clap:
A történet röviden (csak érdeklõdõknek) : Amikor felkerült a tárcsa akkor a kerékpárszervizben az elsõ telóból simán kicsavarták a tüskéket. A hátsót elkezdték és csak a festéket sikerült összebarmolni. Ezután letettem a dologról, de most megint eszembe jutott. Kérdeztem, kaptam választ és végül az Öcsém segítségével egy egyszerû villáskulcsal kihajtottuk a tüskéket.
Valószínû csak egy jó villáskulcs volt a megoldás ?! :)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
amugy ez a pitch kaphato lesz vazszettkent, es ha igen kb mennyibe kerulhet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

felsõcsõ egyenes, nem hajlitott, és a linkplate is kicsit más, mert ez nem a gyári taghoz van tervezve, hanem eleve low-cost tagokhoz. meg ugye a 150-es future shock e150 magasabb is, mint a pike, igy a szögek kicsit máshogy alakulnak. egyértelmû cél az olcsósitás volt.
lesz belõle amugy "comp" tesztbicikliként ha minden igaz ;)

köszi..

/ja M-es a jó méret a tesztbicóból :) /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob ha erre....

az enduro sl és a pitch között váz szinten az anyagot(M4/M5) és a "rugózó elemeket " leszámítva van különbség ?

felsõcsõ egyenes, nem hajlitott, és a linkplate is kicsit más, mert ez nem a gyári taghoz van tervezve, hanem eleve low-cost tagokhoz. meg ugye a 150-es future shock e150 magasabb is, mint a pike, igy a szögek kicsit máshogy alakulnak. egyértelmû cél az olcsósitás volt.
lesz belõle amugy "comp" tesztbicikliként ha minden igaz ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

SX Trail-hez is jó?
Mert ez engem is érdekelne. Gyakran megyek dzsuvában.
Meg kb. mennyiért vesztegetnek egy ilyen mûanyag darabot?

Thx.

párezer, és ha nem is 100%osan passzol rá, de a bighitre is felment.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Rob ha erre....

az enduro sl és a pitch között váz szinten az anyagot(M4/M5) és a "rugózó elemeket " leszámítva van különbség ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

van persze.
mudflap-nak hivják szép magyar néven :)
jah: disc only sajnos, v-fékeshez a leirása szerint nem passzol. (szerintem megoldható amugy, mint ahogy bighit-hez is feltehetõ)

SX Trail-hez is jó?
Mert ez engem is érdekelne. Gyakran megyek dzsuvában.
Meg kb. mennyiért vesztegetnek egy ilyen mûanyag darabot?

Thx.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Hallo Rob!

Érdeklõdöm, hogy van-e nálatok fsr-xc-hez való kis hátsósárvédõ, ami a rugóstagot védi a dzsúztól. Valahogy mindig lemaradok róla. (Már két éve egy kulacsból kibicskázott kütyü van hellyette a bringámon, ami a feladatát ellátja ugyan, dehát kissé vicces). Különben minden fsr-xc tulajnak ajánlott szerintem.

van persze.
mudflap-nak hivják szép magyar néven :)
jah: disc only sajnos, v-fékeshez a leirása szerint nem passzol. (szerintem megoldható amugy, mint ahogy bighit-hez is feltehetõ)

samuelson

samuelson

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hallo Rob!

Érdeklõdöm, hogy van-e nálatok fsr-xc-hez való kis hátsósárvédõ, ami a rugóstagot védi a dzsúztól. Valahogy mindig lemaradok róla. (Már két éve egy kulacsból kibicskázott kütyü van hellyette a bringámon, ami a feladatát ellátja ugyan, dehát kissé vicces). Különben minden fsr-xc tulajnak ajánlott szerintem.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Jó reggelt !
Szeretnék egy kis segítséget kérni ! Van egy 2005-s Epic Fsr-m. A V féket lecseréltem tárcsára és szeretném kivenni a vázból a 2 db fék tartó hengert.
Már egy kerékpárboltban próbálták kivenni de csak a festést sikerült összebarmolni.
Az lenne a kérdés, hogy van valami ragasztó amivel ez az alkatrész be van ragasztva ? Van valami különleges technika, esetleg oldószer ? Vagy csak rendes villáskulcs ? Spéci szervíz ahol ezt meg tudják csinálni ?

Köszönöm

Szia,

igen, általában be van menetragasztózva. Ez a ragasztó jellemzõen hõre enged. Tehát meg lehet óvatosan hõlégfúvóval, esetleg hajszárítóval melegíteni és úgy megpróbálni kitekerni. Nekem anno a Luongo-ban szedték ki az addig kirobbanthatatlannak tûnõ féktüskéket. Próbáld meg te is náluk, ha nem mersz belevágni egyedül.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

jó a sport szerintem is. nekem is az van. meg haverok közül még 3nak :)
még rosszat nem hallottam róla
talán annyi, hogy a comp jobban néz ki a csattal :)

..meg jobban "passzol" a lábamhoz ;) nekem alacsony a lábboltozatom és így nehézkes jó cipõt találni(talán ez is hozzájárult hogy olyan a térdem,amilyen)
Jobban beállítható a Comp ,tapasztalat :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Nekem Taho-m van. Passzol az egyéniségemhez.:D

rokonlelkek lennénk?;)