Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2007. October 04. - 20:27
Posted 2007. October 04. - 19:54
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. October 04. - 19:42
Mert Avid Ultimate V-féket használok és nem szeretem a tárcsát.
Viszont a fekete jobban tetszik.
Posted 2007. October 04. - 19:38
nekem alu HT-m van, és imádom. nem azért mondom, mert nekem szeretni kell, hanem mert tényleg nagyon jó.Szerintetek a Carbon S-Works HT váz mennyire jó?
Tapasztalatok? Van valakinek?
ha a karbon csak kicsivel jobb (kényelmesebb) akkor közelít a tökéleteshez
arra figyelni kell, hogy a feketén nincs v-fékszem, csak a piroson.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. October 04. - 19:35
lesz bizony. kb 2/3 enduro árban, felszereltségnek megfelelõen.naja. es a komplett bico lesz nalunk? kb milyen arban?
árszint szerintem kicsivel a kona/merida vonal fölött, cserébe élettartam gari, meg egyéb okosságok.
Posted 2007. October 04. - 15:17
Posted 2007. October 04. - 10:59
Posted 2007. October 03. - 19:24
nem árulja a specialized a pitch-et vázszettként, csak komplett kerékpárként.amugy ez a pitch kaphato lesz vazszettkent, es ha igen kb mennyibe kerulhet?
Posted 2007. October 02. - 19:45
ha nem mersz belevágni egyedül.
Köszönöm a segítséget ! A féktüskéket sikeresen kioperáltuk. :clap:
A történet röviden (csak érdeklõdõknek) : Amikor felkerült a tárcsa akkor a kerékpárszervizben az elsõ telóból simán kicsavarták a tüskéket. A hátsót elkezdték és csak a festéket sikerült összebarmolni. Ezután letettem a dologról, de most megint eszembe jutott. Kérdeztem, kaptam választ és végül az Öcsém segítségével egy egyszerû villáskulcsal kihajtottuk a tüskéket.
Valószínû csak egy jó villáskulcs volt a megoldás ?!
Posted 2007. October 02. - 10:58
Posted 2007. October 01. - 21:23
köszi..felsõcsõ egyenes, nem hajlitott, és a linkplate is kicsit más, mert ez nem a gyári taghoz van tervezve, hanem eleve low-cost tagokhoz. meg ugye a 150-es future shock e150 magasabb is, mint a pike, igy a szögek kicsit máshogy alakulnak. egyértelmû cél az olcsósitás volt.
lesz belõle amugy "comp" tesztbicikliként ha minden igaz
/ja M-es a jó méret a tesztbicóból /
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. October 01. - 20:45
felsõcsõ egyenes, nem hajlitott, és a linkplate is kicsit más, mert ez nem a gyári taghoz van tervezve, hanem eleve low-cost tagokhoz. meg ugye a 150-es future shock e150 magasabb is, mint a pike, igy a szögek kicsit máshogy alakulnak. egyértelmû cél az olcsósitás volt.Rob ha erre....
az enduro sl és a pitch között váz szinten az anyagot(M4/M5) és a "rugózó elemeket " leszámítva van különbség ?
lesz belõle amugy "comp" tesztbicikliként ha minden igaz
Posted 2007. September 30. - 21:31
párezer, és ha nem is 100%osan passzol rá, de a bighitre is felment.SX Trail-hez is jó?
Mert ez engem is érdekelne. Gyakran megyek dzsuvában.
Meg kb. mennyiért vesztegetnek egy ilyen mûanyag darabot?
Thx.
Posted 2007. September 30. - 21:30
az enduro sl és a pitch között váz szinten az anyagot(M4/M5) és a "rugózó elemeket " leszámítva van különbség ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. September 28. - 13:54
van persze.
mudflap-nak hivják szép magyar néven
jah: disc only sajnos, v-fékeshez a leirása szerint nem passzol. (szerintem megoldható amugy, mint ahogy bighit-hez is feltehetõ)
SX Trail-hez is jó?
Mert ez engem is érdekelne. Gyakran megyek dzsuvában.
Meg kb. mennyiért vesztegetnek egy ilyen mûanyag darabot?
Thx.
Posted 2007. September 28. - 12:53
van persze.Hallo Rob!
Érdeklõdöm, hogy van-e nálatok fsr-xc-hez való kis hátsósárvédõ, ami a rugóstagot védi a dzsúztól. Valahogy mindig lemaradok róla. (Már két éve egy kulacsból kibicskázott kütyü van hellyette a bringámon, ami a feladatát ellátja ugyan, dehát kissé vicces). Különben minden fsr-xc tulajnak ajánlott szerintem.
mudflap-nak hivják szép magyar néven
jah: disc only sajnos, v-fékeshez a leirása szerint nem passzol. (szerintem megoldható amugy, mint ahogy bighit-hez is feltehetõ)
Posted 2007. September 28. - 11:40
Érdeklõdöm, hogy van-e nálatok fsr-xc-hez való kis hátsósárvédõ, ami a rugóstagot védi a dzsúztól. Valahogy mindig lemaradok róla. (Már két éve egy kulacsból kibicskázott kütyü van hellyette a bringámon, ami a feladatát ellátja ugyan, dehát kissé vicces). Különben minden fsr-xc tulajnak ajánlott szerintem.
Posted 2007. September 27. - 08:31
Jó reggelt !
Szeretnék egy kis segítséget kérni ! Van egy 2005-s Epic Fsr-m. A V féket lecseréltem tárcsára és szeretném kivenni a vázból a 2 db fék tartó hengert.
Már egy kerékpárboltban próbálták kivenni de csak a festést sikerült összebarmolni.
Az lenne a kérdés, hogy van valami ragasztó amivel ez az alkatrész be van ragasztva ? Van valami különleges technika, esetleg oldószer ? Vagy csak rendes villáskulcs ? Spéci szervíz ahol ezt meg tudják csinálni ?
Köszönöm
Szia,
igen, általában be van menetragasztózva. Ez a ragasztó jellemzõen hõre enged. Tehát meg lehet óvatosan hõlégfúvóval, esetleg hajszárítóval melegíteni és úgy megpróbálni kitekerni. Nekem anno a Luongo-ban szedték ki az addig kirobbanthatatlannak tûnõ féktüskéket. Próbáld meg te is náluk, ha nem mersz belevágni egyedül.
Posted 2007. September 27. - 07:40
..meg jobban "passzol" a lábamhoz nekem alacsony a lábboltozatom és így nehézkes jó cipõt találni(talán ez is hozzájárult hogy olyan a térdem,amilyen)jó a sport szerintem is. nekem is az van. meg haverok közül még 3nak
még rosszat nem hallottam róla
talán annyi, hogy a comp jobban néz ki a csattal
Jobban beállítható a Comp ,tapasztalat
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy