Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Kész lett a régi "új" bringám.
Átkerült minden a polarisról egy az egybe,télire igy is marad.
Tavaszra kap crossmax kerekeket,xt vagy xtr hajtómüvet,valami fox telót és a többi apróság is cserélve lesz.
Jelenleg 13 kiló,van miböl lefaragni még.
A képet sajna csak igy birom berakni:(

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Ma lemertettem egy 2008-as Stumpi FSR Expertet.
12,6 Kg pedalal, kulacstakto meg tacho nelkül -M- es nagysagban.
Megtekerni csak a boltba birtam (esett az esö), igy nincs tapasztalatom.
Lehet magas a 120villa a meredeken, nem allithato.
Szep masina.
http://www.specializ....jsp?spid=33434

Nekem a 2006-os FSR S-Works van, kb. ennyi a súlya annak is, szintén M-es.
Elõl Reba van, az 85-115 között állítható. Hosszabb meredek emelkedõk elõtt vissza szoktam tekerni 85-re, úgy könnyebb lenn tartani az elejét.
Amúgy tényleg szépre sikerült a 2008-as, de én meg vagyok elégedve az enyémmel is...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ma lemertettem egy 2008-as Stumpi FSR Expertet.

12,6 Kg pedalal, kulacstakto meg tacho nelkül -M- es nagysagban.

Megtekerni csak a boltba birtam (esett az esö), igy nincs tapasztalatom.
Lehet magas a 120villa a meredeken, nem allithato.

Szep masina.
http://www.specializ....jsp?spid=33434

B.M.

B.M.

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Ma nekiállok az Epic-es cikknek. Pár nap múlva szerintem fönn lesz a speckós oldalon. Sajnos csak most tudok nekiállni, mert behányt az autóm és egész nap a szervízbe rohangálok.

MARCI

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
170cm vagyok és M-es epic-et használok. A legkényelmesebb (és legjobb :)) bicajom.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
Versenyekre, aki jár biztos látott már engem...én viszont csak most láttam, hogy van speckós fórum. Hurrá!

1.: Ha valakit érdekel, eladó lesz a 2006-os "M"-es karbon Epic vázam kb. 200e. körül üléscsõvel, gyári korm. csap.-al a lényeg, hogy V-féket és tárcsást is tudsz rá rakni és a rugóstagja is hibátlan. (képek majd lesznek talán az "apró" ban.

2.: Az egyik itthoni újságban olvastam pár téves infót az epicrõl(nem a bikemag) és kicsit felhúztam magam... Ha van rá érdeklõdés írnék egy hosszabb cikket ezekrõl a vázakról rugóstagokról, hosszútávú (2 éves) verseny-tapasztalataimról, beállításokról.....(ez leginkább Rob.-nak szól :)

Jól hangzik?
Üdv: Blazsó Marci

jöhet minden ;) ide is, biztos sokakat érdekelnek a tapasztalataid, és sose baj, ha kicsit "bõ lére" ereszted.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tulajdonképpen mi a baj Konaval?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hmm...akkor nekem maradna az S-es méret. Majd talán egyszer visszatérek a szóban forgó márkához. Rockhopperem volt, de abból a 17-es kicsinek bizonyult, ezért is lett lecserélve.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az "M"-es epic váz tökéletesen megfelel a 18"-os merevnek. Nekem 18-as carbon S-works és "M"-es S-works Epic-em van ugyanakkora stucni ülés és üléscsõ van mindkettõbe és milire egyformára lehet állítani a kettõt. A csalóka az lehet, hogy a felsõcsõve picit leejtõsebb az epicnek, de a felívelés miatt ugyanakkora az ülésvázcsõ (48cm=18") azért lejtõsebb az epic mert terheletlenül magasabb lenne és hamarabb be tudnád verni a TÖKéletes részedet. Az ülésvázcsõ meg picit meredekebb az epicnél mert ha ráûlsz nem csak elöl sülyed be hanem hátul is és így lesz pont ugyanaz a geometria (nagyon ki van találva) Sauser maraton világbajnok barátunk is "M"-es epic-kel megy és 181cm Szerintem kb. 174-186cm es embereknek való kb.!
Asszem kicsit bõlére eresztettem boccs!

ja én meg figyelmetlen voltam, és merevben gondolkodtam

csak akkor vettem észre hogy epic volt a kérdés mikor már nem tudtam modósítani.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

B.M.

B.M.

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

mint a 18-as kona

egyénfüggõ de sztem 171-2 tõl 180-ig kb

Az "M"-es epic váz tökéletesen megfelel a 18"-os merevnek. Nekem 18-as carbon S-works és "M"-es S-works Epic-em van ugyanakkora stucni ülés és üléscsõ van mindkettõbe és milire egyformára lehet állítani a kettõt. A csalóka az lehet, hogy a felsõcsõve picit leejtõsebb az epicnek, de a felívelés miatt ugyanakkora az ülésvázcsõ (48cm=18") azért lejtõsebb az epic mert terheletlenül magasabb lenne és hamarabb be tudnád verni a TÖKéletes részedet. Az ülésvázcsõ meg picit meredekebb az epicnél mert ha ráûlsz nem csak elöl sülyed be hanem hátul is és így lesz pont ugyanaz a geometria (nagyon ki van találva) Sauser maraton világbajnok barátunk is "M"-es epic-kel megy és 181cm Szerintem kb. 174-186cm es embereknek való kb.!
Asszem kicsit bõlére eresztettem boccs!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az M-es Epic váz milyen magasággal használható ?

mint a 18-as kona

egyénfüggõ de sztem 171-2 tõl 180-ig kb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az M-es Epic váz milyen magasággal használható ?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fel kellene tolteni a webre eloszor.

imageshack.us es ott a tallozas gombra kattintasz. aztan pedig a host it! gombbal tudod felkuldeni.

aztan jobb klikk a kepen - tulajdonsagok, es ott a kep cime, vagy kep URL-je szoveget kimasolod. Aztan jossz ide a forumra,, uj hozzaszolas, es rakattintasz erre az ikonra: Feltöltött kép, oda beilleszted az URL-t, es kesz is vagy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

B.M.

B.M.

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
...bocs az a kép Christoph Sauser 2007-es bicaja lett volna de amíg nem jövök rá hogy kell képet felrakni, addíg csak én láthatom.

B.M.

B.M.

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
file:///E:/belgaVB/augusztus%20702.jpg
...oké akkor még pár nap és olvashatjátok az epic-es cikket a magyar speckós honlapon

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Örömmel venném a tapasztalataid Marci!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mi ez a Speci - Pace szupervilla az Epicben? már nem is Fox , nem is saját Speci , hanem PAce?

edit: üdv!!!

B.M.

B.M.

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!
Versenyekre, aki jár biztos látott már engem...én viszont csak most láttam, hogy van speckós fórum. Hurrá!

1.: Ha valakit érdekel, eladó lesz a 2006-os "M"-es karbon Epic vázam kb. 200e. körül üléscsõvel, gyári korm. csap.-al a lényeg, hogy V-féket és tárcsást is tudsz rá rakni és a rugóstagja is hibátlan. (képek majd lesznek talán az "apró" ban.

2.: Az egyik itthoni újságban olvastam pár téves infót az epicrõl(nem a bikemag) és kicsit felhúztam magam... Ha van rá érdeklõdés írnék egy hosszabb cikket ezekrõl a vázakról rugóstagokról, hosszútávú (2 éves) verseny-tapasztalataimról, beállításokról.....(ez leginkább Rob.-nak szól :)

Jól hangzik?
Üdv: Blazsó Marci

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Végre sikerült ma megvennem egy 2006-os S-works Stumpjumper-t.
19-es fekete,használt.
Holnaptól kezdödik az átépités!!!:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hát hallod elég durva.
Nekem is specim van, a második, de nem hittem volna hogy még meg tudnak lepni.
Ez a mûanyag váz valami elképesztõ.
Nagyon igényes. Tele van apró finomságokkal.
LOVE.

Ha nagy leszek majd veszek énis egy ilyesmit...

van ilyenünk, akciós ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.