ha minden igaz, márciustól.es mikortol lehetne raulni/kiprobalni, mert a reign es a pitch kozul szeretnek valasztani tavasszal
a stumpjumperen kicsit "kényelmesebbre" van hangolva a brain, könnyebben és többet mozog.Marci, én is örültem ennek a cikknek, mivel jómagam is Brain-felhasználó vagyok, igaz nem Epicen, hanem FSR S-Works-ön. A bemutató így volt teljes, a "vulgárisabb" kifejezésekkel... Na de félre a tréfát, megkérdezném a hozzáértõket, hogy az FSR-en levõ Brain-nek teljesen hasonló a mûködése, vagy esetleg lehetnek eltérések a "hangolásában",tekintve, hogy ennek a gépnek már nem egészen a CC a felhasználási területe? Én ugyanis eddig nem igazán tudatosan állítgattam be, volt, hogy jobban eltaláltam a beállítást és volt hogy kevésbé. Mindenesetre ezt az évet végigmentem a géppel, és meg vagyok vele elégedve.(2006-os egyébként a váz).Így utólag már megelégednék egy Epic-cel is, de akkor ehhez tudtam kedvezõ áron hozzájutni, a 12,6 kg-os súlya még számomra elfogadható. Mivel én nem az elsõ helyekért hajtok a maratonokon, az FSR-en kényelmesebb számomra a testtartás, mint a hagyományos CC gépeken. Azokon ugyanis hamar megfájdul a derekam. Igaz ez elõtt 5 évig én is merevet használtam. De egy év alatt annyira hozzászoktam ehhez, hogy a múltkor egy kölcsön merevvel csak egy 5 km-es kört mentem a környék földútjain, és egyáltalán nem esett jól...