Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2008. január 24. - 22:01
persze a vázban van egy kis belehegesztés, ugyanennek a megakadályozására, de biztos ami biztos
azt hittem arra gondolsz.
de ilyenünk is van igen. mudflap a neve.
jah: és sajnos mi csak kiskereket szolgálunk ki, magánszemélyeket nem
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. január 24. - 21:43
Írta 2008. január 24. - 21:36
a rugóstagot védi a sártól.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. január 24. - 21:25
van persze. sárvédõ is van fsr vázakhoz.
Sárvédõ? milyen? linkelj egyet plíz
közvetlenül rendelhetek tõletek, vagy a helyi dealeren keresztül? (mondjuk mikor mondtam neki mit szeretnék érdekesen nézett rám:)
Írta 2008. január 24. - 21:20
van persze. sárvédõ is van fsr vázakhoz.rob!
rugóstagvédõ van most nálatok?
Lehet rendelnék egyet.
Írta 2008. január 24. - 21:16
Írta 2008. január 24. - 21:07
sajnos már csak 56-os és 58-as van.Rob,
Létezik TARMAC EXPERT váz 54-es méretben?
Írta 2008. január 24. - 18:12
jaja:)Tegnap kaptam levelet akciós specialized árlistáról az egyik bolttól. 200ezer körül rózsaszín epic, hmm..., de jó volna, de jó volna.
Írta 2008. január 24. - 17:11
Írta 2008. január 24. - 14:04
Írta 2008. január 24. - 13:04
Tegnap kaptam levelet akciós specialized árlistáról az egyik bolttól. 200ezer körül rózsaszín epic, hmm..., de jó volna, de jó volna.
Hidd el gyönyörû! És nem sok fog szembe jönni:)
Írta 2008. január 24. - 13:00
Írta 2008. január 24. - 10:43
Vázméret, hátha valakinek segít:
Egy 2001-es KONA MANOMANO fully boldog tulajdonosa vagyok 19"-os méretben (easton ultralight csõszettel) és az új váz megvétele elõtt hatalmas dilemmában voltam. Három váz maradt versenyben Terk, Specialized, Titus. Pont jókor jött az õszi akció, így a Specialized lett a befutó. Ekkor jött a következõ gong, hogy M-es vagy L-es vázat válasszak a 185 cm-es magasságomhoz, mivel már az M-esnek is nagyobb volt a felsõcsõ hossza, mint a jelenlegi KONA-nak, bár annak meg picit pici volt (felfelé kiállva tekerve néha térdemet ütöttem a kormányba). Végül lemértem a középcsapágy közepétõl a nyeregpálca aljáig a távolságot és utána kiszámoltam, hogy THOMSON 369 mm-es nyeregcsövet mennyire kellene kihúzni az én beállításaimhoz. Eredményül azt kaptam, hogy pont a jelzésig M-es váz esetén, bár én picit alacsonyabb pozíciót használok és a felsõ testemet sem szeretem 45 foknál jobban megdönteni elõre). Tehát elég lesz nekem az M-es váz is. Ekkor jött a hír, hogy a fekete L-es Epicet már valaki elvitte, így már csak az M-est választhatom (jókor jött a segítség, bár kicsit késõn, mert már én is tudtam, hogy jó nekem az M-es váz).
Most egy szuper Specialized Epic Maraton M-es fekete váz boldog tulajdonosa vagyok és úgy érzem ez a méret még éppen jó számomra. A standard nyeregcsõ is jó lenne nekem, de én a biztonság kedvéért azért beszereztem egy 410-es THOMSON-t is a NET-rõl (a két nyeregcsõ között 19 gr csak az eltérés 249-268).
Amivel még kísérletezni szeretnék az a kormányszár (különbözõ hossz és meredekség), mert annak paraméterei jelentõsen befolyásolhatják a menettulajdonságokat, és nem vagyok biztos benne, hogy a jelenleg beállítás (Ritchey WCS4Axis (31,8-120x17)) a legjobb – bár lehetséges. Sajnos még nem találtam olyan helyet, ahol tudnának biztosítani számomra ilyen alkatrészeket 1-2 hétre kölcsönbe, amíg tesztelgetek.
Gramm mániásoknak:
M-es váz: 2485 gr – de ebben benne van a 6 db kulacstartó acél csavar is
Nyeregcsõ: lsd fent
Nyeregcsõ bilincs: 44 gr – gyorszáras
Írta 2008. január 23. - 22:38
te is kitöltheted és visszaküldheted, csak egy bolti pecsét kell rá.Rob,
Szeptemberben vettem agy Epic Maraton vázat és most találtam a rá erre a topicra. Mikor vettem a gépet nem mondták, hogy a Prémium Garancia regisztrációs kártyát vissza kell nektek küldeni (ki sem töltötték). Érdemes még visszamenni a boltba és kitöltetni, lepecsételtetni velük, majd visszaküldeni nektek? Magát a vázat már regisztráltattam a www.specialized.com oldalon, így pláne nem tudom, hogy most mitévõ legyek.
Természetesen megvan a vásárlást igazoló ÁFÁ-s számla + garancia füzet Jótállási jegy része is kitöltve.
cim rajta van a jótállási jegyen.
Írta 2008. január 23. - 18:03
Szeptemberben vettem agy Epic Maraton vázat és most találtam a rá erre a topicra. Mikor vettem a gépet nem mondták, hogy a Prémium Garancia regisztrációs kártyát vissza kell nektek küldeni (ki sem töltötték). Érdemes még visszamenni a boltba és kitöltetni, lepecsételtetni velük, majd visszaküldeni nektek? Magát a vázat már regisztráltattam a www.specialized.com oldalon, így pláne nem tudom, hogy most mitévõ legyek.
Természetesen megvan a vásárlást igazoló ÁFÁ-s számla + garancia füzet Jótállási jegy része is kitöltve.
Írta 2008. január 14. - 17:57
Írta 2008. január 13. - 18:24
igen sajnosCsak egyben adod egyébként?
igen, fel lehet szerelni, ha a monoblokkház a váznak megfelelõ szélességû (68 vagy 73 mm lehet)elõször is bocsána a hülye és hozzá nem értõ kérdésért..:$ de valahogy meg kell tudakolnom..hátha valaki tud segíteni...
tehát..nekem egy 2005ös specialized hardrock sport disc-em van..és történt vele egy kis baleset..lényeg az hogy a szervízben csak egy olcsóbb hajtómûvet tudtak rátenni..nekem meg sürgõs volt..és most újat akarok venni..
olvasgattam és rátaláltam erre:
"Hussefelt hajtás howitzer team monoblokkal(legjobb fajta), 42es, és rockringgel.
shaman racing láncterelõ, 2 görgõ bumeráng, minden tipusú vázhoz, mértetû fogashoz.."
az lenne a kérdésem hogy ezt fel tudom-e szerelni rá?
elõre is köszi:$
Írta 2008. január 12. - 22:36
tehát..nekem egy 2005ös specialized hardrock sport disc-em van..és történt vele egy kis baleset..lényeg az hogy a szervízben csak egy olcsóbb hajtómûvet tudtak rátenni..nekem meg sürgõs volt..és most újat akarok venni..
olvasgattam és rátaláltam erre:
"Hussefelt hajtás howitzer team monoblokkal(legjobb fajta), 42es, és rockringgel.
shaman racing láncterelõ, 2 görgõ bumeráng, minden tipusú vázhoz, mértetû fogashoz.."
az lenne a kérdésem hogy ezt fel tudom-e szerelni rá?
elõre is köszi:$
Írta 2008. január 12. - 21:49
Írta 2008. január 12. - 21:20
nekem nagyon pici az az M-es stumpi. 185 centi magas vagyok.