Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Régen 2000 körül volt egy XC verseny Salgótarján mellett, ott az egyik lejtõn volt egymáshoz közel két fa. Ott csak a rövid, egyenes kormánnyal lehetett átzúgni, egyébbként fentakadt az ember! Én egyenest használok, megszokás kérdése... Volt hajlított is, de utáltam belefeszülni a pofaszélbe. ;-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egyenes 580 hajlitott meg 640-es.
nekem ezek maradtak, pedig 600 fölött mindennel próbálkoztam, még 710-es truvativ is volt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Szóval kezdjek el gyúrni?!

Értem! :)

Teljesen egyénfüggõ a dolog, ahogy tamaska is írta. Nekem CC-re 630-s, DH-ra meg 673-s hajlított. 600 és ez alatt már nem érzem biztonságban magam, a 660-s meg az a méret, ami sehogy nem akar bejönni.:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de az az 560as kormány egyenes... a gyári meg hajlított.. senki sem akadályoz meg senkit annak cseréjében! :)

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Szóval kezdjek el gyúrni?!

Értem! :)
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez olyan dolog hogy kinek mi a kenyelmes. vallszelesseg dolga. meg megszokase
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

Nem akkora az hanem csak 640 mm:)
Nekem is furcsa volt elõszõr az 560-as kormányhoz képest de mára már megszoktam:)

Én az xc-ben vagyok érdekelt, hosszú évekig egyenes és rövid kormánnyal nyomultam, amíg ki nem próbáltam egy rizert. Azóta nem szeretnék visszatérni az egyenes-keskenyhez. Nem véletlenül szerelik ilyennel ezeket a bringákat!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Miért szerelik az FSR XC gépeket 66 cm-es kormánnyal? Nekem az elsõ gondolatom az volt, hogy levágok belõle, de ezzel azért még várok egy picit.

Nem akkora az hanem csak 640 mm:)
Nekem is furcsa volt elõszõr az 560-as kormányhoz képest de mára már megszoktam:)

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Miért szerelik az FSR XC gépeket 66 cm-es kormánnyal? Nekem az elsõ gondolatom az volt, hogy levágok belõle, de ezzel azért még várok egy picit.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ez azért érdekes mert a magyar spec. honlapon lévõ képen is hajlított nyeregcsõ van.

sõt az amrikai lapon, a komplett gépben is.....de nekem spec jobb az egyenes
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

a merev s-works vázakhoz van hajlitott thomson.

Ez azért érdekes mert a magyar spec. honlapon lévõ képen is hajlított nyeregcsõ van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a merev s-works vázakhoz van hajlitott thomson.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!

Mivel eddig más márkájú bringával tekertem, csak csendes olvasója voltam-e
fórumnak, azonban ma megérkezett az új családtag egy fekte stumpjumper fsr pro váz, ami mondanom sem kell régi vágyam volt.
Hogy a dolog ne legyen tökéletes, azonnal gondom támadt mégpedig a nyeregcsõvel. Az összes általam látott képen hajított thomson nyeregcsõ volt az ilyen vázakban, én pedig egy egyenest kaptam hozá. Tudom vannak bennfentesek a fórumon, ezért innen remélem a választ. Milyen nyeregcsõ tartozik ehez a vázhoz?

Üdv: Bigtibihttp://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=206290&cat=3227

enyémhez is egyenes van...pont ilyen vázhó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Sziasztok!

Mivel eddig más márkájú bringával tekertem, csak csendes olvasója voltam-e
fórumnak, azonban ma megérkezett az új családtag egy fekte stumpjumper fsr pro váz, ami mondanom sem kell régi vágyam volt.
Hogy a dolog ne legyen tökéletes, azonnal gondom támadt mégpedig a nyeregcsõvel. Az összes általam látott képen hajított thomson nyeregcsõ volt az ilyen vázakban, én pedig egy egyenest kaptam hozá. Tudom vannak bennfentesek a fórumon, ezért innen remélem a választ. Milyen nyeregcsõ tartozik ehez a vázhoz?

Üdv: Bigtibihttp://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=206290&cat=3227

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

khmm... :)
elnézést mi vagyunk a ludasak.
jövõ hét :spoko:

Nem azért írtam :), csak hát a kíváncsiság...
www.magicteam.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kedden besétáltam, szóltam. Pár nap?

khmm... :)
elnézést mi vagyunk a ludasak.
jövõ hét :spoko:

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

kedvenc boltodban bármelyik is legyen az, pár napon belül odaérnek. csak sétálj be, és mondd, hogy érdekel az egyik... egy sport sirrus.

Kedden besétáltam, szóltam. Pár nap?
www.magicteam.hu

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts

Csak a Speed-way árul akciós Specialized bicikliket, vagy van más bolt is, ahol ilyan nagy akció van az említett márkából?

hali
a speedmetálnál és a vár kerékpárnál láttam még akciósan spéciket.
(a speed-way csak e hónap végéig adja akciósan - legalábbis a legutóbbi levél szerint)
http://www.bikemen.hu/termekeink/akcio
http://www.allez.hu/...PECIALIZED-2008

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a 350-es csõ túrabicajhoz való.
montihoz 400-as kell.

miért is ?
inkább a topikjába...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

haaaat, en ugy erzem, hogy jo meretetu a vazam. a 350es nyeregcsovet kb 1.5-2 centivel tul kell huznom, h jo legyen, nem hiszem, h kicsi a vaz, raadasul elegge csapott a felsocso.

meg ugye nagyobb nyeregcso kell egy csapottabb, fr-osabb vazhoz, ha tekerni is akarom, a hossz attol meg rendben van.

a 350-es csõ túrabicajhoz való.
montihoz 400-as kell.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"