Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

szerintem kevesebb, 13 körül lehet persze pedál nélkül...

de majd jöttök erre megmérjük

Köszi, élni fogunk a lehetõséggel. :) A hivatalosan 13,9 kiló alatti Exquisite-nél mindenestre érezhetõen sokkal könnyebb, másrészt a Kelly's szerintem némileg szépíti a feltüntetett súlyokat...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Tigger, akkor lehet kb. jó a mérésem, ami M-esre és Compra (nem rókás, hanem valamilyen X-fusion rugóstaggal) olyan 13,5 kg körül jött ki? Szobamérlegen próbálkoztam egyensúlyozni a jószágot... :D

szerintem kevesebb, 13 körül lehet persze pedál nélkül...

de majd jöttök erre megmérjük
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

taggal

bocs tévedtem
2462 váz
252 tag -fox triad

és L-es méret

Tigger, akkor lehet kb. jó a mérésem, ami M-esre és Compra (nem rókás, hanem valamilyen X-fusion rugóstaggal) olyan 13,5 kg körül jött ki? Szobamérlegen próbálkoztam egyensúlyozni a jószágot... :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Sirrusról még mindig semmi hír?
Nem türelmetlenkedek ám... :)

beszéltem a péterrel, azt mondta jön pestre, és leviszi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Gondolom rugóstag nélkül. Nem is olyan sok :)

taggal

bocs tévedtem
2462 váz
252 tag -fox triad

és L-es méret
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

2500g körül...ha lesz idõm majd keresek újságot, de nagy eltérés nem lesz..

Gondolom rugóstag nélkül. Nem is olyan sok :)
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Helló Belló!

Tudja valaki, hogy mennyi az FSR XC '07 váz súlya?

2500g körül...ha lesz idõm majd keresek újságot, de nagy eltérés nem lesz..

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Helló Belló!

Tudja valaki, hogy mennyi az FSR XC '07 váz súlya?
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Sirrusról még mindig semmi hír?
Nem türelmetlenkedek ám... :)
www.magicteam.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mi nem is rendeltünk, és nem is adtunk el (sajna) ilyen bringát. Az ebayen soxor unikum autók jelenek meg, de közben nincsennek...

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Hát ha ez igy van kalaius akkor megnyugodtam :)
de errõl a vágyamról valahogy nem tudok letenni hogy egy specim legyen... majd egyszer:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nagy kummantás volt, lopott képekkel, ez a legvalószínûbb...
Ilyen jellegû ereszcsatorna és garázsburkolat csak a tengeren túl jellemzõ (Ford Mustangokról nem is szólva :) ), a Rózsadombon, ahol relatíve kicsik a telkek, mélygarázsokat szoktak felhúzni...
Azt meg nem hiszem, h odaát él pohos kis barátunk, és nem az ebayen hirdeti meg a bringáját, hanem itt, és valaki ráadásul azonnal ki is fizeti :)
HA meg itthon vette, arról Thyéknek tudniuk kéne, mivel õk forgalmazzák, de sztem ilyen tipust nem is rendeltek, mert túl drága...

Úgyhogy ne bánkódj Andor, nem maradtál le semmirõl. De ha gondoljátok, holnap felrakok egy Scott Scale-t, Giant Anthem advanced-et és egy Cannondale Scapelt negyedáron, és lehet licitálni ;)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Miért szerelik az FSR XC gépeket 66 cm-es kormánnyal? Nekem az elsõ gondolatom az volt, hogy levágok belõle, de ezzel azért még várok egy picit.

Nálam 670mm lett mérve a gyári, de nem akartam szétbarbarizálni levágással. Lecseréltem egy normál Ritchey Pro-ra, kényelmesebben elférnek rajta a dolgok, és azóta nem érzem úgy, hogy mindjárt beleakadok a fákba az ösvények szélén. :) Ugyanitt Speci hajlított kormány eladó. :D

Hopsz, be sem mutatkoztam még errefelé. November óta vagyok egy fehér, pontosabban fehér-piros FSR XC Comp egyre boldogabb tulajdonosa. Ár/érték aránya miatt lett a kiválasztott, eddig teljesen jól teljesít, de odavagyok a színéért is, mióta megláttam (kivéve ha a sarat kell pucolni róla, fehérrõl reménytelen teljesen leszedni). :) Hóban-fagyban is mentem már vele néhányszor, de most jön az igazi ideje, jó kis túrákkal, alig várom. Különösen a telóval és a külsõkkel vagyok elégedett, elõbbi egy Rst után valóságos felüdülés, utóbbi meg nagyon jól kapaszkodik. Velem ellentétben... :D

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Pedig már minden megfordult a fejemben... még a Provident is a 200-400 THM-el (mikre nem képes az ember)...csak tudjam megvenni...
Amint látom 450e ment el végül, gondolom valaki biztosra akart menni, hát okos volt és szerencsés. Mondjuk ez is nyugtat mert 450-nel már labdába se rughattam volna... :D

Buddha mondta.
-A lét szenvedés, lelki és testi egyaránt.
-A szenvedés oka a vágy; az azokhoz való túlzott ragaszkodás.
-A vágy kioltásával , elutasításával a szenvedés megszûnik.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Behalok mingyárt!!!

Van egy ember aki egy karbon stumpi fsr árul 390000 ft -ért .
Ilyet ír hogy túlsúlyos és ezért vette a faterja neki. :D...nahát lennék én is túlsúlyos ha fater ilyen kerót venne nekem. Ja és hogy inkább marad a kocsinál :D:D

http://piacter.bikem...?product=115540

Eladva... Valaki nagyon jól járt!

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Ha belegondolok egy laikus számára egy bringáért a 390e közel 400e is sok lehet bármilyen legyen is a bringa. Arról nem is beszélve hogyha meglátná a laikus hogy csak a váz 700e nem hinne a szemének. De ha jól láttam II. ker és amit thommey irt hogy Ford Mustang Gt akkor sztem rózsadomb és akkor sztem nem téma a pénz. Másrészrõl én megvenném ha lenne ennyi pénzem de közel sincs ennyim bármennyire is fájna a fogam erre a szépségre... ez a magyar valóság :(

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
viszont ha nem lopott (vagy ha az is :/) és nem poén, akkor kettõ perc alatt el fog menni.

ez a váz ugye azonos ezzel:
http://www.specializ...per_fsr_carbon/

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Vagy poén, vagylopott, vagy rohadjon meg:) Ford Mustang Gt a háttérben...

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Behalok mingyárt!!!

Van egy ember aki egy karbon stumpi fsr árul 390000 ft -ért .
Ilyet ír hogy túlsúlyos és ezért vette a faterja neki. :D...nahát lennék én is túlsúlyos ha fater ilyen kerót venne nekem. Ja és hogy inkább marad a kocsinál :D:D

http://piacter.bikem...?product=115540

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Sziasztok!
Blazsó Marcitól olvastam,hogy a forgáspontokat érdemes évente átzsírozni.Csak azt nem igazán értem,zárt ipari csapágyat hogyan lehet zsírozni?