Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. April 26. - 22:33
Posted 2008. April 26. - 19:26
Posted 2008. April 26. - 16:55
2006-os triad taghoz lehet rendelni felújító készletet? Fõleg O gyûrûk és szimmeringek kellenének. Mennyibe kerülne?
Posted 2008. April 25. - 11:38
Mondjuk azt nekem nem sikerült elérni,hogyha terepre be van állítva a tag,akkor kiállásnál ne pogozzon.
Egyszer volt nekem ilyen (brain középállásba, tehát elég szoftosra véve), az alpokba egy brutál aszfaltos emelkedõn, ülve tekeréskor bepogózott. Bicajról leszálltam, hármat tekertem a firm felé, pogózás megszûnt a teló nem lett beton kemény, azóta sem nyúltam hozzá
Posted 2008. April 25. - 09:08
jo geometria,ez pontosan számokban mit jelent,nem tudom,de jobb vele menni sokkal,mint elõzõ fullimmal.Kis átlépési magasság.A tengelytáv 5 cm-rrel több,mint elõzö bringámnak,talán ettõl is stabilabb a lefeléken.Rug.tagot nagyon széles határok között lehet állítani.Mondjuk azt nekem nem sikerült elérni,hogyha terepre be van állítva a tag,akkor kiállásnál ne pogozzon.De hát ezért van rajta a tekerentyû.Csak kár hogy menet közben nem lehet csavargatni.Bár aki nagyon hajlékony...:)A forgáspontok könnyedén szerelhetõek.Érveket kérek az Epic mellett
Posted 2008. April 25. - 02:07
szoval igen, ertem hogy attol meg konnyu, de megse. na
amugy az alu verziotol az en vazam mar csak 300grammal nehezebb [nem eppen lekonnyitett salsa nyeregcsobilinccsel egyutt] es az 14centit mozog. es ha meglatod a fejcsovet, lehidalsz.
plusz akkor meg hol van a scott spark... sugok: valahol ket kilo alatt, taggal, nyeregcsovel, bilinccsel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 25. - 01:38
(tag nélkül, a tag +350g)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. April 25. - 01:02
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 24. - 23:32
Csak az tart vissza, hogy kell-e nekem fully. Nyilván sokkal jobb terepen, fõleg lefelé, de én többet tekerek aszfalton, mint terepen. Azonban igen jó áron lenne (használt)
én nagyon sokáig azt mondtam, hogy megleszek a merevvázzal, azzal is terveztem bringát építeni, de mivel olyan olcsón tudtam megvenni a fullyt, hogy hülye lettem volna kihagyni, ezért megvettem. vissza nem cserélném merevre alma és kókusz méret közti köveken mentünk és alig éreztem. merevrõl meg leráz egy ilyen út. kényelem szempontjából 5*. és a hajtáshatékonyság sem veszik el, ha lockos tagod van
u.i. én is sokat tekerek aszfalton, és kb 5%-kal rosszabb ott mint egy merev
Posted 2008. April 24. - 22:20
Posted 2008. April 24. - 22:03
Ha bejön, Stumpi FSR eladó!
Posted 2008. April 24. - 21:54
Ma behozta egy jóbarátunk, és megmutatta, a 2008-as Epic Marathon vázból épített gépét.
egyszerüen ez a titán szerû szín eszméletlenül szép!
Múlt vasárnap elõzött le egy ilyennel valaki, amint a vitorlázó felé küzdöttem magam felfelé a sárban. Legalábbis nagyon idei Epicnek tûnt. Egy fémes villanás volt csak, és el is tûnt az emelkedõ tetején. Tényleg szép.
Posted 2008. April 24. - 21:47
szimplán a legjobb cc/maraton fulli váz momentán...Érveket kérek az Epic mellett
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. April 24. - 21:46
Érveket kérek az Epic mellett
Ma behozta egy jóbarátunk, és megmutatta, a 2008-as Epic Marathon vázból épített gépét.
egyszerüen ez a titán szerû szín eszméletlenül szép!
Posted 2008. April 24. - 21:12
iljics: stratos ügyben a kérdésedre válaszoljak: a stratos rendelkezik bizonyos platform szabadalmakkal, de amikor elkészítették a villájukat, amiben benne volt, az sértette a specialized szabadalmát (amit még a fox-al csináltak. by the way: a fox csinálja a saját kis új platform szelepét, tehát lehet, hogy már 2009-ben lesz ujra terralogic) visszatérve a specialized közölte a stratossal, hogy szabadalmat sértenek, mire a stratos közölte, hogy szerintük nem, igy pereskedésbe fulladt a dolog (utána lehet keresni, ha valaki nagyon akar) és az usa legfelsõbb biróság a specializednek adott igazat. a per a stratos tulajának sajnos majdnem mindenét felemésztette, ezért "tûnt el" a cég.
a szabadalmaik még megvannak, és ha egy kicsit módosítottak volna rajta, még mindig gyárthatnák...
(ha valakit érdekel, állítólag a stratos név és a szabadalmak eladóak )
Köszi, akkor "lényegében" jól emlékeztem !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. April 24. - 20:55
Posted 2008. April 24. - 20:38
Posted 2008. April 24. - 17:32
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. April 24. - 10:39
rugóstagokra és villákra vonatkozó téma: a saját gyártású tagok és villák júliustól 5 év garanciával vannak, visszamenõleges érvénnyel. az, hogy az mtbr-en az olvasható, hogy 5 év, az csak az államokra vonatkozik perpill. de mivel a világban igyis-ugyis visszamenõleges hatállyal lép életbe, ezért gyakorlatilag igen, 5 év van minden saját gyártású tagra és villára. ne feledjétek, ez nem vonatkozik a fox által külön a specializednek gyárott tagokra. sem a brain-re, sem a triadra, semmire!! csak olyan rugózó elemre, amin specialized felirat van.
Annyit fûznék hozzá, hogy az mtbr-rõl indult az ügy (vagyis ottani fórumozók harcoltá ki).
Az 5-év gari a hivatalos specialized oldalon is olvasható, nem csak az mtbr-es hozzászólásokban.
Az 5 év gari
Posted 2008. April 24. - 10:15
ariadne: úgy gondolkozz, mintha rendesen vennél fox tagot (mondjuk egy rp23-mat). tehát valahol a 100-120 ezer környékén mozoghat a triad. attól, hogy a specializedtõl van, nem lesz olcsóbb
azt mondták (most kérdeztem vagy 15 perce) hogy a váz utolsó gyártásától számított 2 évig tartanak készleten ilyesmit. ergo ha véletlenül 2009-ben befejezõdne az fsr xc ebben a formában történõ gyártása, akkor is 2010-ig lehetne kapni.
Én is köszönöm a választ, szerintem még várok akkor kicsit a tagvásárlással.