Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. April 30. - 10:33
Posted 2008. April 29. - 23:48
Hai!
Na ez már könnyû bicó
http://www.lanchaloz...rkakod=5&kezd=0
GRAT!
(de ez sincs rossz súlyban: http://www.lanchaloz...rkakod=5&kezd=0)
Az epicet én is szívesen kipróbálnám a maratonokon, csakhát kéne pénz is hozzá vagy egy 24 óráson... (bár ebay- en elég olcsón szoktak lenni)
Posted 2008. April 29. - 15:55
Szia rob! Érdeklõdnék... van egy 2006-ban vasárolt comp cipõm ami kezdi megadni magát k.b 3000 km bicajozás után. Saroknál a bélés elrongyolódott a gyöngy vászon megy szét, aboltban közölték ez sajnos a széria tipus hibája, segíteni nem tudnak, de megadják egy cipész elérhetõségét. Ez így korekt? Volt már garis problémám Rival SL üléssel, eltörött a pálca, üléscsövön megforgott a fej és ezeket egy szó nélkül cserélték is. Igy most kicsit meglepõdtem. :-(
Nem rob vagyok, de (bármely) cipõre nem csak fél év+fél év a max garancia Magyarországon?
Elsõ fél évben a kereskedõnek kell bizonytani, hogy a termék nem hibás (vagyis visszacserélik), a második fél évben viszont már a vevõnek kell bizonyítani a termék hibáját. (Pár éve változott a szabály, de lehet, hogy rosszul tudom.)
Posted 2008. April 29. - 13:24
Posted 2008. April 28. - 16:59
tulsulyos, mivel XC versenyzesre van kitalalva. es az altalanos XC versenyvaz sulya az kb 1200 gramm. [karbon giant XTC es tarsai]. azokkal kell osszehasonlitani.
szoval igen, ertem hogy attol meg konnyu, de megse. na
amugy az alu verziotol az en vazam mar csak 300grammal nehezebb [nem eppen lekonnyitett salsa nyeregcsobilinccsel egyutt] es az 14centit mozog. es ha meglatod a fejcsovet, lehidalsz.
plusz akkor meg hol van a scott spark... sugok: valahol ket kilo alatt, taggal, nyeregcsovel, bilinccsel.
Tényleg jelentõsen nehezebb mint egy merevváz.
De mégis használják versenyzõk (is), gondolom azért mert ezzel nem kell tökölni verseny közben (lockoutolgatni, már ha lehet, stb:).
A súly engem nem nagyon érdekel, jól el van az epicemen a fél kilós brooks nyereg is
A scott spark és az új merida 9.6 nekem "gyenge" konstrukciónak tûnik, nem lehet egy bicó egyszerre szuper könnyû és erõs vázú is (gondolom)
Posted 2008. April 28. - 15:52
teszt nincs, készleten stumpi fsr comp van
zööööödet meg nem hoztunk, csak h szegény tam hazajöhessen egyszer a saját speci szinü kerékpárjával, és kilóghasson a tömegbõl
A kommersz Yetire gondolsz?
Posted 2008. April 28. - 15:47
zööööödet meg nem hoztunk, csak h szegény tam hazajöhessen egyszer a saját speci szinü kerékpárjával, és kilóghasson a tömegbõl
Posted 2008. April 28. - 15:16
tam: just for you
the 2008 specialized stumpjumper test color
Kár, hogy nem lesz kishazánkban, vagy rosszúl tudom? Szívesen kipróbálnánk...
Posted 2008. April 27. - 21:59
Posted 2008. April 27. - 19:32
Van ami már mûködik, ez is most kerül fel.
www.lanchalozat.hu
www.paul-lange.hu
www.shimano.hu
ezek már mûködnek, most jön az imént említett is
Posted 2008. April 27. - 19:14
a www.specialized.hu csak nekem nem mûködik?
Access forbidden -- go away
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. April 27. - 18:56
Posted 2008. April 27. - 17:39
Posted 2008. April 27. - 07:56
Most XC vagy Maraton, mert nagyon nem mindegy. Egy XC versenyre nem biztos hogy az epiket választanám de azért lehet, Maratonra, vagy hosszabb bicózásra CSAK ezt! Ellenben az XTC-vel nem szivesen mennék hosszabb távot. Szerintem ezt nem is kell magyarázni.tulsulyos, mivel XC versenyzesre van kitalalva. es az altalanos XC versenyvaz sulya az kb 1200 gramm. [karbon giant XTC es tarsai]. azokkal kell osszehasonlitani.
szoval igen, ertem hogy attol meg konnyu, de megse.
Beállítás: Udõ kell hozzá, de nekem sem pogózik. Ha nagyon erõlködök le tudom nyomni, de pogózáskor nem lépnek fel olyan mértékû erõk. Már ha Giantrõl volt szó! Annó azt mondták az NRS-re hogy tuti nem pogózik. Nem is pogózott, ha gyári értékre fújtad fel, mert olyan kemény volt, mint a beton! Ha azt akartad, hogy dolgozzon is, akkor már pogózott is egy picit! ;-)
Spec. Forever!
Posted 2008. April 27. - 07:43
Fox ügyben a faktor lesz az illetékes - tuti tud a H.Pista bácsi adni mindent hozzá amit kell - kérdezz rá, majd vidd be a tagot.
köszi;)
Posted 2008. April 27. - 00:05
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. April 27. - 00:02
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 26. - 23:51
the 2008 specialized stumpjumper test color
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. April 26. - 23:17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. April 26. - 23:08
hmm... lássuk csak. scott élettartam garancia... jahogy olyan nincs is!plusz akkor meg hol van a scott spark... sugok: valahol ket kilo alatt, taggal, nyeregcsovel, bilinccsel.