Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Egy "nehézsúlyú" epic (második kép):

http://www.flipper.c...Offenburg_2008/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Hai!

Na ez már könnyû bicó :D

http://www.lanchaloz...rkakod=5&kezd=0

GRAT! :D

(de ez sincs rossz súlyban: http://www.lanchaloz...rkakod=5&kezd=0)

Az epicet én is szívesen kipróbálnám a maratonokon, csakhát kéne pénz is hozzá vagy egy 24 óráson... (bár ebay- en elég olcsón szoktak lenni)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

Szia rob! Érdeklõdnék... van egy 2006-ban vasárolt comp cipõm ami kezdi megadni magát k.b 3000 km bicajozás után. Saroknál a bélés elrongyolódott a gyöngy vászon megy szét, aboltban közölték ez sajnos a széria tipus hibája, segíteni nem tudnak, de megadják egy cipész elérhetõségét. Ez így korekt? Volt már garis problémám Rival SL üléssel, eltörött a pálca, üléscsövön megforgott a fej és ezeket egy szó nélkül cserélték is. Igy most kicsit meglepõdtem. :-(

Nem rob vagyok, de (bármely) cipõre nem csak fél év+fél év a max garancia Magyarországon?
Elsõ fél évben a kereskedõnek kell bizonytani, hogy a termék nem hibás (vagyis visszacserélik), a második fél évben viszont már a vevõnek kell bizonyítani a termék hibáját. (Pár éve változott a szabály, de lehet, hogy rosszul tudom.)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szia rob! Érdeklõdnék... van egy 2006-ban vasárolt comp cipõm ami kezdi megadni magát k.b 3000 km bicajozás után. Saroknál a bélés elrongyolódott a gyöngy vászon megy szét, aboltban közölték ez sajnos a széria tipus hibája, segíteni nem tudnak, de megadják egy cipész elérhetõségét. Ez így korekt? Volt már garis problémám Rival SL üléssel, eltörött a pálca, üléscsövön megforgott a fej és ezeket egy szó nélkül cserélték is. Igy most kicsit meglepõdtem. :-(

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

tulsulyos, mivel XC versenyzesre van kitalalva. es az altalanos XC versenyvaz sulya az kb 1200 gramm. [karbon giant XTC es tarsai]. azokkal kell osszehasonlitani.

szoval igen, ertem hogy attol meg konnyu, de megse. na

amugy az alu verziotol az en vazam mar csak 300grammal nehezebb [nem eppen lekonnyitett salsa nyeregcsobilinccsel egyutt] es az 14centit mozog. es ha meglatod a fejcsovet, lehidalsz.

plusz akkor meg hol van a scott spark... sugok: valahol ket kilo alatt, taggal, nyeregcsovel, bilinccsel.

Tényleg jelentõsen nehezebb mint egy merevváz.
De mégis használják versenyzõk (is), gondolom azért mert ezzel nem kell tökölni verseny közben (lockoutolgatni, már ha lehet, stb:).
A súly engem nem nagyon érdekel, jól el van az epicemen a fél kilós brooks nyereg is :)

A scott spark és az új merida 9.6 nekem "gyenge" konstrukciónak tûnik, nem lehet egy bicó egyszerre szuper könnyû és erõs vázú is (gondolom)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

teszt nincs, készleten stumpi fsr comp van :)
zööööödet meg nem hoztunk, csak h szegény tam hazajöhessen egyszer a saját speci szinü kerékpárjával, és kilóghasson a tömegbõl :)

A kommersz Yetire gondolsz?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
teszt nincs, készleten stumpi fsr comp van :)
zööööödet meg nem hoztunk, csak h szegény tam hazajöhessen egyszer a saját speci szinü kerékpárjával, és kilóghasson a tömegbõl :)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

tam: just for you
the 2008 specialized stumpjumper test color

Feltöltött kép

Kár, hogy nem lesz kishazánkban, vagy rosszúl tudom? Szívesen kipróbálnánk... :D

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Hai!

Na ez már könnyû bicó :D

http://www.lanchaloz...rkakod=5&kezd=0

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
most töltõdnek fel az új lapok.
Van ami már mûködik, ez is most kerül fel.
www.lanchalozat.hu
www.paul-lange.hu
www.shimano.hu

ezek már mûködnek, most jön az imént említett is :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

a www.specialized.hu csak nekem nem mûködik?

Access forbidden -- go away

A sebesség mindent megold.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
a www.specialized.hu csak nekem nem mûködik?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
ha azt akarom,hogy tényleg kényelmes legyen az Epic,akkor az is pogozik,persze a marketingszöveg nem ezt mondja,de ettõl még jó gép.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

tulsulyos, mivel XC versenyzesre van kitalalva. es az altalanos XC versenyvaz sulya az kb 1200 gramm. [karbon giant XTC es tarsai]. azokkal kell osszehasonlitani.
szoval igen, ertem hogy attol meg konnyu, de megse.

Most XC vagy Maraton, mert nagyon nem mindegy. Egy XC versenyre nem biztos hogy az epiket választanám de azért lehet, Maratonra, vagy hosszabb bicózásra CSAK ezt! Ellenben az XTC-vel nem szivesen mennék hosszabb távot. Szerintem ezt nem is kell magyarázni.
Beállítás: Udõ kell hozzá, de nekem sem pogózik. Ha nagyon erõlködök le tudom nyomni, de pogózáskor nem lépnek fel olyan mértékû erõk. Már ha Giantrõl volt szó! Annó azt mondták az NRS-re hogy tuti nem pogózik. Nem is pogózott, ha gyári értékre fújtad fel, mert olyan kemény volt, mint a beton! Ha azt akartad, hogy dolgozzon is, akkor már pogózott is egy picit! ;-)
Spec. Forever!

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Fox ügyben a faktor lesz az illetékes - tuti tud a H.Pista bácsi adni mindent hozzá amit kell - kérdezz rá, majd vidd be a tagot.

köszi;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jabocs :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hat igen, probalnak valahogy imponalni. ha mar a bringa nem tul jo, legalabb valasztottak neki egy nyero szint :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tam: just for you
the 2008 specialized stumpjumper test color

Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
valamit valamiert ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

plusz akkor meg hol van a scott spark... sugok: valahol ket kilo alatt, taggal, nyeregcsovel, bilinccsel.

hmm... lássuk csak. scott élettartam garancia... jahogy olyan nincs is! ;) :D