Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Nézegettem a katalógust, de nem találtam likas végû Speci markolatot. Gyanítom azért létezik ilyen, ugye? Az Enduro nevezetûn, ami a gyári feature, hosszabb túrán zsibbad a tenyerem, muszáj kormányszarvat feltennem, de nem akarom szétvagdosni ehhez a jelenlegit...

Apropó, tavalyi fehér fsr xc-bõl kb. hány darabbal esélyes, hogy szembetalálkozom az utcán? Eddig még eggyel sem futottam össze, csak kíváncsi vagyok. :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
a sarat viszont nehezen dobja ki magából.De ez nagyon nem érdekel.Kíváncsi leszek,meddíg bírja majd.Ma volt az elsõ kemény bevetése.Kemény köves le és felfeléken nyúztam ma.Sokkal többet be mertem ezzel vállalni,mint elõzõ gumival.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

Magasabb tpi szám, 2 féle alapanyag, kisebb súly.

Valóban. A középsõ bütykök keményebbek, a szélsõk puhábbak (szinte kézzel gyúrható)

Nekem is nagyon tetszett, de kénytelen voltam váltani amikor elkopott, mivel tavaly már nem lehetett beszerezni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem volt még Spec Fast Trak gumim eddíg.Nem gondoltam volna,hogy ennyire jó lesz.A legolcsóbb verziot vettem,3 ezerért.A drágább Fast Trak miben különbözik az olcsóbbtól?A drótperem/kevlár az tiszta.Egyéb különbség?

Magasabb tpi szám, 2 féle alapanyag, kisebb súly.

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
nem volt még Spec Fast Trak gumim eddíg.Nem gondoltam volna,hogy ennyire jó lesz.A legolcsóbb verziot vettem,3 ezerért.A drágább Fast Trak miben különbözik az olcsóbbtól?A drótperem/kevlár az tiszta.Egyéb különbség?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
van hozza "szerszam"

[de szarul hangzik ez igy...]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Üdv!

Itthon kapható fehér színû Phenom nyereg ? ( Specialized Phenom, Titanium rails - amelyik az Epic Marathonon van eredetileg)

Ill. honnan tudom, hogy nekem a 143 vagy a 130mm-es lenne jobb ? Mit mérjek az ülõcsontomon ? :D

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hello!
Lehet,hogy már páran kérték,de ha nem,akkor most én kérném szépen,hogy valaki mondja el nekem a speckó 2008-as bmx magyar árlistáját!thx
*Revelations ch. XIII v.18*

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

:)

Sausser bicájáról egyébként lehet komplett cikkeket találni a weben, a lényeg hogy nem kért festést rá, mert x gramm festék súlyát így le lehetett spórolni :mybad:

80 g-ért sokan ölnének;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A nõi versenyzõknél melyiknek csupasz? :D
Tetszik ez a superior.

A fekete-pink s-worksöt csak én nem találom a specialized webalpon, vagy esetleg nem 2008-as? :o

nem a fekete pink safire fsr-re gondolsz , ami az expon volt ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jött rózsaszín epic.

2007es modell volt
lett rendelve minden méret, bár volt a kétség: a nagy méretek megmaradnak úgyis, DE!!

Az L-es fogyott el elsõre :) Majd az M,.... Majd végül az S.

Hogy ez mire utal?

Most vagy egy nõi kosárcsapat vette meg õket, vagy pedig... :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Én itt a Bikemag Piactéren láttam hogy hirdette valamelyik bót.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

A fekete-pink s-worksöt csak én nem találom a specialized webalpon, vagy esetleg nem 2008-as? :o

Egyedi festés lehet, most már van nõi epic: az era fsr, rohadt jól néz ki (képen) a pink belõle férfi szemmel is, hoztak ebbõl egyáltalán hozzánk?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A nõi versenyzõknél melyiknek csupasz? :D
Tetszik ez a superior.

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Ezúton kérek elnézést Christoph Sausser-tõl, rosszul emlékeztem, Liam Killeen váza ilyen:
www.cyclingnews.com presents 2007 pro bikes

Sauseré is csupasz, elvileg 80grammal könnyebb kb

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Ezúton kérek elnézést Christoph Sausser-tõl, rosszul emlékeztem, Liam Killeen váza ilyen:
www.cyclingnews.com presents 2007 pro bikes

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

nem ezt probalom magyarazni, de senki nem akarja felfogni...

De hát az epic nem egy "túlsúlyos merevvázként funkcionál", hanem egy ösztelós xc/maraton vázként amin automatikus lockout van. Ennyivel "tud" csak többet egy normál össztelós xc váznál.

Gondolom ha a terep olyan durva lejtõket tartalmaz, hogy az elérhetõ gyorsaság kompenzálja a plusz súlyt, akkor a világkupa versenyzõ ezt választja, ha nem akkor a szerencsétlen felül egy merev karbon s-worksre
:)

Sausser bicájáról egyébként lehet komplett cikkeket találni a weben, a lényeg hogy nem kért festést rá, mert x gramm festék súlyát így le lehetett spórolni :mybad:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

A 17. (9-es rajtszám) képen a csaj milyen bringával teker? Tetszik a színe :)
Amúgy a 10. képe, s-works némi pink beütéssel is csinos.

Superior SUP. Cseh gyártó, Bike Brno-s cikkben volt is róluk szó, h milyen ügyesek meg okosak. Ez meg az õ csúcsmodelljük.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A 17. (9-es rajtszám) képen a csaj milyen bringával teker? Tetszik a színe :)
Amúgy a 10. képe, s-works némi pink beütéssel is csinos.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jol van mar, ennyire azert nem kell kiforgatni a szavaimat. tudom hogy telos vazhoz kepest konnyu.

nem ezt probalom magyarazni, de senki nem akarja felfogni...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F