Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
vagy csak simán van ízlése..;)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

egy jobb képet;) pofás;)

OFF Ma egy Stumpjumperrel nyomuló srác megdicsérte a Konámat:);)

off: Lehet, hogy csak nem volt rajta szemüveg.:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
egy jobb képet;) pofás;)

OFF Ma egy Stumpjumperrel nyomuló srác megdicsérte a Konámat:);)

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Na összerakódott végre.:)
Feltöltött kép
Mindjárt raktam bele egy 100-ast Galyatetõn.
Csak ódákat tudok zengeni a hátsó rugózó rendszerrõl.
Kimozog mindent, amit kell, pogózás meg szinte semmi, na jó egy picit, de csak ha puhára van tekerve a brain.

Már csak egy pár 2,25 NN vagy RR UST hiányzik, hallod Rob, üsd a gyártót, közeledik Szilvás.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

köszi! igen ezt a spec honlapja is írta, hogy fékezés közben is dolgozik a felfüggesztés, meg hogy a hajtástól és féklezéstõl független a rendszer (négyforgáspontos Horst-Link)

De pl a többi fully miben más pl a Giant TRance?

vagy ezt is kiadja a keresõ?:P

ki
kérdezz rá a gúgliban, h FSR és Maestro

addig is
http://en.wikipedia....ycle_suspension

mûködés közben nem sokban különbözik a kettõ, ráadásul nagyon sok múlik egyéb tényezõkön, mint a rugóstag és annak a beállításai
az FSR a régebbi rendszer, míg a Maestro és úgy általában a VPP újabb fejlesztés

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Off nem erre lene a bikemagwiki?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Van egy rakás felfüggesztési rendszer. Ne várd el, hogy kisregény formájában bemutassuk mindegyiket! Dolgozzál érte egy kicsit!:D
Némi segítség a kereséshez: Maestro, Horst Link, VPP, Foux Bar (4 Bar), DW-Link, Single Pivot , stb...

faux bar az inkabb :) amugy egyszer mostmar tenlyeg osszeirok egy-ket kisregenyt, es kitesszuk oket felulre sticky-vel, es akkor az ismetlodo kerdesek talan elmaradoznak...

(ugye nem kell mondanom, hogy tõlünk nyugatra nem a forgalmazó raktározza az ilyeneket, hanem a bolt ;))

es ez mennyire igaz :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob, Decibel bukóhoz szivacs kapható itthon?

elvileg igen. gyakorlatilag nem tudom, hogy van-e készleten nálunk.
(ugye nem kell mondanom, hogy tõlünk nyugatra nem a forgalmazó raktározza az ilyeneket, hanem a bolt ;))
kedden visszatérünk a témára.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Van egy rakás felfüggesztési rendszer. Ne várd el, hogy kisregény formájában bemutassuk mindegyiket! Dolgozzál érte egy kicsit!

Janes! ha elkészülne a kisregény azért a lényeget oszd meg velem is! (Lusta vagyok) :)
www.magicteam.hu

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

sem a hordástól, sem a tokban levéstõl nem törik egy keret :)

komolyan!

ne mondd:D rajtam kívül mindenki szemüveges a családban:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Van egy rakás felfüggesztési rendszer. Ne várd el, hogy kisregény formájában bemutassuk mindegyiket! Dolgozzál érte egy kicsit!:D
Némi segítség a kereséshez: Maestro, Horst Link, VPP, Foux Bar (4 Bar), DW-Link, Single Pivot , stb...

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Van a Fórumnak egy csodás találmánya: úgy hívják, "Keresés."
Beírod, hogy "FSR" meg felfüggesztés, és már az elsõ oldalon elég sok használható postot fog kidobni. Például ezt: http://forum.bikemag...&postcount=2191

köszi! igen ezt a spec honlapja is írta, hogy fékezés közben is dolgozik a felfüggesztés, meg hogy a hajtástól és féklezéstõl független a rendszer (négyforgáspontos Horst-Link)

De pl a többi fully miben más pl a Giant TRance?

vagy ezt is kiadja a keresõ?:P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

singletrack. ráülni meg nem szokásom. nem is a lencsetöréstõl félek, hanem a kerettöréstõl. az nem tûnik olyan hajlékonynak. a régire (mostantól utcai:)) is csak egyszer ültem rá, de nem lett semmi baja. pedig a hangja nem ezt sejtette:D:D:D

sem a hordástól, sem a tokban levéstõl nem törik egy keret :)

komolyan!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

leírnád miben?

Van a Fórumnak egy csodás találmánya: úgy hívják, "Keresés."
Beírod, hogy "FSR" meg felfüggesztés, és már az elsõ oldalon elég sok használható postot fog kidobni. Például ezt: http://forum.bikemag...&postcount=2191

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

milyen szemcsó? :)
mellesleg nem kell ráülni, akkor nem törik ;)

singletrack. ráülni meg nem szokásom. nem is a lencsetöréstõl félek, hanem a kerettöréstõl. az nem tûnik olyan hajlékonynak. a régire (mostantól utcai:)) is csak egyszer ültem rá, de nem lett semmi baja. pedig a hangja nem ezt sejtette:D:D:D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Bármelyik tisztességes fullyn le lehet jönni ülve. Az FSR másban tud többet.

leírnád miben?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
milyen szemcsó? :)
mellesleg nem kell ráülni, akkor nem törik ;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
megvan a szemüveg, szép meg jó, tetszik. remélem jó is lesz, nem lesz vele gondom. mert ha eltörik és nem lesz cseredarab akkor sírni fogok:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Bármelyik tisztességes fullyn le lehet jönni ülve. Az FSR másban tud többet.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ma egy köves gyökeres jó kis zúzós részen megeresztettem kicsit jobban a gépet mint szoktam. Hát mitagadás jól ki van találva ez az FSR felfüggesztés.Szinte végig ülve tudtam maradni (nekem) nagy sebesség mellett is. S rájöttem hogy ezzel a géppel sokkal többetr is be lehet vállalni mint amit én merek:):chin: