akkor nekem ilyen hemüge kell!:)Milyen szemüvegek ezek?Nekem folyamatos kinlodas van a szemüvegekkel.meglepõ: igen.
Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. May 09. - 08:40
Posted 2008. May 08. - 23:46
Posted 2008. May 08. - 18:36
meglepõ: igen.Szerinted ha eltörik cserélik?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. May 07. - 20:34
Posted 2008. May 07. - 20:24
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. May 07. - 19:58
alkatrész ez nem bicikli ezen nincs mit cserélni.
garancia van rendesen, mint mindenre.
alkatrész. mint szár, stb. az is egy szemüveg alkatrésze. csak mert törött a száruk, ami nem csoda a kialakítást figyelembe véve. és ez a garancia hány év/hónap, hol érvényesíthetõ. ilyen apróságok:D
mod: mondjuk nem bánom, h ha törik, mindig egy komplett új szemüveget kapok:)
Posted 2008. May 07. - 19:48
garancia van rendesen, mint mindenre.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. May 07. - 19:45
pár darab van még, pesten szerintem leginkább allez (baross utca 4, kálvin térnél), de tudom, hogy veszprémben biztosan van a kusziban pölö.
garancia ezekre a szemüvegekre mennyi idõre szól? illetve milyen az alkatrészellátottság? csak mert ismerõs boltban is adtak el 4 db-ot, abból 2 eltörött. viszont a singletrack eddig a legjobb alternatíva
Posted 2008. May 07. - 18:04
Posted 2008. May 05. - 22:20
1) gyárilag csak a csavarosak "likas"-ak, azokhoz jár mûanyag kupak.
2) 20-nál kevesebb
Köszi. Hmm, a 2. választ sejtettem. És mondjuk 4-nél is kevesebb? na jó, üzleti titok gondolom, mindegy is.
jezso: köszi, de színben sajna nem passzolna. :zawstydzo
janes: megvannak még, amióta a Börzsönyben mentem vele lefelé azokon a nyomvályúkon, azóta meggyõzött, hogy maradhat.
Posted 2008. May 05. - 21:22
pár darab van még, pesten szerintem leginkább allez (baross utca 4, kálvin térnél), de tudom, hogy veszprémben biztosan van a kusziban pölö.
allez közelebb lesz asszem;) köszi!
Posted 2008. May 05. - 21:18
Posted 2008. May 05. - 21:08
Speci Chicane és Singletrack szemüvegek hol lennének kipróbálhatók???
ha egyáltalán vannak...
Posted 2008. May 05. - 21:06
1) gyárilag csak a csavarosak "likas"-ak, azokhoz jár mûanyag kupak.Nézegettem a katalógust, de nem találtam likas végû Speci markolatot. Gyanítom azért létezik ilyen, ugye? Az Enduro nevezetûn, ami a gyári feature, hosszabb túrán zsibbad a tenyerem, muszáj kormányszarvat feltennem, de nem akarom szétvagdosni ehhez a jelenlegit...
Apropó, tavalyi fehér fsr xc-bõl kb. hány darabbal esélyes, hogy szembetalálkozom az utcán? Eddig még eggyel sem futottam össze, csak kíváncsi vagyok.
2) 20-nál kevesebb
Posted 2008. May 05. - 20:00
A gond az, hogy oversized befogójú a stucni, és ezért ugye a kormány is oversized, vagyis egy csomó helyet elvesz a görbület. A gyári hajlított nagyon széles volt, lecseréltem egy egyenes Ritcheyre, így viszont alig maradt hely. Szóval mindenképp vágnom kell belõle, ha nincs Speci rövid kormányszarvhoz való markolat.
Bocs az offért, befejezem...
off:
ugye-ugye !
meg kellett volna hagyni a gyári kormányt s most nincs ilyen probléma.
Apropó a Resolution gummák fennt vannak még?
Posted 2008. May 05. - 13:30
A gond az, hogy oversized befogójú a stucni, és ezért ugye a kormány is oversized, vagyis egy csomó helyet elvesz a görbület. A gyári hajlított nagyon széles volt, lecseréltem egy egyenes Ritcheyre, így viszont alig maradt hely. Szóval mindenképp vágnom kell belõle, ha nincs Speci rövid kormányszarvhoz való markolat.
Nekem van (gyárilag) lyukas végû speci markolatom ha érdekel keress meg. Enduro tipus és barna szinû.
Sorry az offért.
Posted 2008. May 04. - 22:29
Elõször lyukaszd ki, ha kevés a hely amputálj.
Nekem az 580-as 31.8-as (egyenes) kormányon elfér minden: szarv ,markolat, régen xt fék xt rapidfire (most dualcontrol) kilóméteróra, lámpatartó. Valamilyen keskeny felfogatású rövid no-name szarvam van, hasonló mint a rövid ritchey wcs.
Hajlított kormány már más tészta (fõleg ha már visszavágtad)
Posted 2008. May 04. - 21:35
Okos megoldás. Viszont így is a szarv miatt beljebb kell tolni a markolatot, úgy viszont már semmi nem fér el a kormányon. Az oversized stucni miatt így is nagy a zsúfoltság. Más fajtából sem találtam igazán normálisat, szóval lehet mégiscsak amputálnom kell a végébõl egy centit, pedig nagyon nem akarom...
Elõször lyukaszd ki, ha kevés a hely amputálj.
Nekem az 580-as 31.8-as (egyenes) kormányon elfér minden: szarv ,markolat, régen xt fék xt rapidfire (most dualcontrol) kilóméteróra, lámpatartó. Valamilyen keskeny felfogatású rövid no-name szarvam van, hasonló mint a rövid ritchey wcs.
Hajlított kormány már más tészta (fõleg ha már visszavágtad)
Posted 2008. May 04. - 16:58
Én is endurót használok, kormányszarvval.
Felhúzod a markolatot a kormányra tövig, majd kalapáccsal (jó a hagyományos vas kalapács) óvatosan ütegeted a végét. A kormány gyönyörû és pont megfelelõ méretû kerek lyukat vág rá, lézerszikével sem lehet jobbat...
Okos megoldás. Viszont így is a szarv miatt beljebb kell tolni a markolatot, úgy viszont már semmi nem fér el a kormányon. Az oversized stucni miatt így is nagy a zsúfoltság. Más fajtából sem találtam igazán normálisat, szóval lehet mégiscsak amputálnom kell a végébõl egy centit, pedig nagyon nem akarom...
Posted 2008. May 04. - 16:39
Nézegettem a katalógust, de nem találtam likas végû Speci markolatot. Gyanítom azért létezik ilyen, ugye? Az Enduro nevezetûn, ami a gyári feature, hosszabb túrán zsibbad a tenyerem, muszáj kormányszarvat feltennem, de nem akarom szétvagdosni ehhez a jelenlegit...
Én is endurót használok, kormányszarvval.
Felhúzod a markolatot a kormányra tövig, majd kalapáccsal (jó a hagyományos vas kalapács) óvatosan ütegeted a végét. A kormány gyönyörû és pont megfelelõ méretû kerek lyukat vág rá, lézerszikével sem lehet jobbat...