Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2008. május 12. - 21:17
Írta 2008. május 12. - 20:59
egy jobb képet;) pofás;)
OFF Ma egy Stumpjumperrel nyomuló srác megdicsérte a Konámat:)
off: Lehet, hogy csak nem volt rajta szemüveg.
Írta 2008. május 12. - 20:10
OFF Ma egy Stumpjumperrel nyomuló srác megdicsérte a Konámat:)
Írta 2008. május 12. - 17:21
Mindjárt raktam bele egy 100-ast Galyatetõn.
Csak ódákat tudok zengeni a hátsó rugózó rendszerrõl.
Kimozog mindent, amit kell, pogózás meg szinte semmi, na jó egy picit, de csak ha puhára van tekerve a brain.
Már csak egy pár 2,25 NN vagy RR UST hiányzik, hallod Rob, üsd a gyártót, közeledik Szilvás.
Írta 2008. május 11. - 09:54
köszi! igen ezt a spec honlapja is írta, hogy fékezés közben is dolgozik a felfüggesztés, meg hogy a hajtástól és féklezéstõl független a rendszer (négyforgáspontos Horst-Link)
De pl a többi fully miben más pl a Giant TRance?
vagy ezt is kiadja a keresõ?
ki
kérdezz rá a gúgliban, h FSR és Maestro
addig is
http://en.wikipedia....ycle_suspension
mûködés közben nem sokban különbözik a kettõ, ráadásul nagyon sok múlik egyéb tényezõkön, mint a rugóstag és annak a beállításai
az FSR a régebbi rendszer, míg a Maestro és úgy általában a VPP újabb fejlesztés
Írta 2008. május 11. - 09:27
Írta 2008. május 10. - 23:56
Van egy rakás felfüggesztési rendszer. Ne várd el, hogy kisregény formájában bemutassuk mindegyiket! Dolgozzál érte egy kicsit!
Némi segítség a kereséshez: Maestro, Horst Link, VPP, Foux Bar (4 Bar), DW-Link, Single Pivot , stb...
faux bar az inkabb amugy egyszer mostmar tenlyeg osszeirok egy-ket kisregenyt, es kitesszuk oket felulre sticky-vel, es akkor az ismetlodo kerdesek talan elmaradoznak...
(ugye nem kell mondanom, hogy tõlünk nyugatra nem a forgalmazó raktározza az ilyeneket, hanem a bolt )
es ez mennyire igaz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 10. - 13:51
elvileg igen. gyakorlatilag nem tudom, hogy van-e készleten nálunk.rob, Decibel bukóhoz szivacs kapható itthon?
(ugye nem kell mondanom, hogy tõlünk nyugatra nem a forgalmazó raktározza az ilyeneket, hanem a bolt )
kedden visszatérünk a témára.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. május 10. - 08:55
Van egy rakás felfüggesztési rendszer. Ne várd el, hogy kisregény formájában bemutassuk mindegyiket! Dolgozzál érte egy kicsit!
Janes! ha elkészülne a kisregény azért a lényeget oszd meg velem is! (Lusta vagyok)
Írta 2008. május 09. - 22:10
sem a hordástól, sem a tokban levéstõl nem törik egy keret
komolyan!
ne mondd:D rajtam kívül mindenki szemüveges a családban:)
Írta 2008. május 09. - 21:57
Némi segítség a kereséshez: Maestro, Horst Link, VPP, Foux Bar (4 Bar), DW-Link, Single Pivot , stb...
Írta 2008. május 09. - 21:48
Van a Fórumnak egy csodás találmánya: úgy hívják, "Keresés."
Beírod, hogy "FSR" meg felfüggesztés, és már az elsõ oldalon elég sok használható postot fog kidobni. Például ezt: http://forum.bikemag...&postcount=2191
köszi! igen ezt a spec honlapja is írta, hogy fékezés közben is dolgozik a felfüggesztés, meg hogy a hajtástól és féklezéstõl független a rendszer (négyforgáspontos Horst-Link)
De pl a többi fully miben más pl a Giant TRance?
vagy ezt is kiadja a keresõ?
Írta 2008. május 09. - 21:46
singletrack. ráülni meg nem szokásom. nem is a lencsetöréstõl félek, hanem a kerettöréstõl. az nem tûnik olyan hajlékonynak. a régire (mostantól utcai:)) is csak egyszer ültem rá, de nem lett semmi baja. pedig a hangja nem ezt sejtette:D:D:D
sem a hordástól, sem a tokban levéstõl nem törik egy keret
komolyan!
Írta 2008. május 09. - 21:39
Van a Fórumnak egy csodás találmánya: úgy hívják, "Keresés."leírnád miben?
Beírod, hogy "FSR" meg felfüggesztés, és már az elsõ oldalon elég sok használható postot fog kidobni. Például ezt: http://forum.bikemag...&postcount=2191
Írta 2008. május 09. - 21:27
milyen szemcsó?
mellesleg nem kell ráülni, akkor nem törik
singletrack. ráülni meg nem szokásom. nem is a lencsetöréstõl félek, hanem a kerettöréstõl. az nem tûnik olyan hajlékonynak. a régire (mostantól utcai:)) is csak egyszer ültem rá, de nem lett semmi baja. pedig a hangja nem ezt sejtette:D:D:D
Írta 2008. május 09. - 21:20
Bármelyik tisztességes fullyn le lehet jönni ülve. Az FSR másban tud többet.
leírnád miben?