Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Tigger, Rob!

köszi szépen, akkor ilyen mégsem lesz:(

pedig amit Gabe említett az apróból azt megvettem volna hétfõn...

köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egész pofás az apróban az FSR XC Comp (a narancs S-es). Agyonahasználtnak sem tûnik. Mennyire pogózik ez a váz?

mivel lokolható a tag...:)

de amúgy sem vészesen

annyiért meg igen jó vételnek tûnik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egész pofás az apróban az FSR XC Comp (a narancs S-es). Agyonahasználtnak sem tûnik. Mennyire pogózik ez a váz?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

itthoni körülmények közé az fsr xc váz elmegy enduro, all mountain felhasználásra?
sok bele egy 130 mm-t mozgó villa?
légyszi segítsetek,
köszi szépen!

plusz ha jól emléxem rá is van vésve, hogy max. 100mm villával lehet használni, mert ugrik a gari. az epic-en, meg a merev stumpin tuti rajta van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

itthoni körülmények közé az fsr xc váz elmegy enduro, all mountain felhasználásra?
légyszi segítsetek,
köszi szépen!

sok....

annyira nem túlépített váz azért. viszont legalább könnyû.

régi 130-at mozgó enduró vázat keress ilyen felhasználásra.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Szia!

Hivatolsan a bele illõ teló 100mm-s.... a többit a fantáziádra bízom...

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
légyszi segítsetek,
köszi szépen!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Köszi, megnyugodtam. Abban nem voltam biztos, hogy ez simán cserélhetõ rész-e... :bananadan
Majd megmutatom, ha menetkész állapotban lesz :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, új kormánycsapágy.

Láttunk csúnyábban behajózott vázat is már. (olcsón megúsztad, arra utal)

És egyben talán szerencséd volt, mert ha nem a kormánycsapágy csészéje fogta volna fel az ütést, lehet a vázat nyekkentik meg!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az 'csak' a fejcsapágy csészéje, nem?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Tessék, a külföldi (ebay) vásárlás hátulütõi (és a #$@(*^$ posta)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nyugtassatok meg, hogy ez javítjató, vagy nem nagy gond és csak én aggódom túl mert mindjárt :shot:
(amennyi energiám ebbe benne van...)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hello!
A Spec. katalogus boritojának belsõ oldalán ott van (Ned Overend?) egy Assos ruhában. A jobb lábánál a nadrág alól miért lóg ki egy imbusz kulcs?:confused:

Hambizee

Hambizee

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Ütõsen néz ki a gép, de nem lenne praktikusabb egy nagy kerekû Globe vagy Sirrus inkább?

Sosem fog úgy suhanni mint egy 700-as kerekû (és jobban is ráz).

Ha mégis 26-ost szeretnél, lehet hogy jobban jársz egy "alap" monti + slick gumi kombóval. (hrxc, hardrock, rockhopper)
Így lenne telód is (nagyobb kényelem a remek magyar utakon), valamint ha visszarakod a terepgumit az erdõt is megcélozhatod, végül valószínûleg kaphatók itthon.

Oks köszi a választ kivizsgálom a kérdést, de hegyre nem vágyom.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Ütõsen néz ki a gép, de nem lenne praktikusabb egy nagy kerekû Globe vagy Sirrus inkább?

Sosem fog úgy suhanni mint egy 700-as kerekû (és jobban is ráz).

Ha mégis 26-ost szeretnél, lehet hogy jobban jársz egy "alap" monti + slick gumi kombóval. (hrxc, hardrock, rockhopper)
Így lenne telód is (nagyobb kényelem a remek magyar utakon), valamint ha visszarakod a terepgumit az erdõt is megcélozhatod, végül valószínûleg kaphatók itthon.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok,

kezdõ vagyok bringa témában.

szeretnék vásárolni városi bringázásra egy Spec. Globe Centrum Sportot.
..
Segítségeteket kérném, hogy városi elsõ bringának megfelelõ-e.
...

persze hogy jó :)
de sajnos tõlem el kell nézned az elfogultságot.
jövõre viszont lesz Globe Centrum itthon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

köszi az infókat az alfine 8-as váltó felkerül rá. szerintem városban az olajos fék meg ilyen olyan egyéb extrák szerintem felesleges. Gyakorlatilag ha megkapja a váltót majdnem comp. de annyi pénzt nem szánok rá. Egész nap az albalkommal szemben fog álni úgy, hogy rálátok egy zárt udvarban. tahát ezen nem parázok.

Csak kipirja-e a patkázást, a városi használatot stb. ez a nagy kérdés.

Válaszokat köszi.

muszáj neki. arra van tervezve. bár a budapesti utakon jól jön a teló, az biztos...
bírja a padkákat

Hambizee

Hambizee

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Na ja:), a 8speed alfine váltó sokoldalúbbá teszi mint a sport singlespeed kialakitása, de az ár pont dupla. Azt még parásabb lenne :chin:

köszi az infókat az alfine 8-as váltó felkerül rá. szerintem városban az olajos fék meg ilyen olyan egyéb extrák szerintem felesleges. Gyakorlatilag ha megkapja a váltót majdnem comp. de annyi pénzt nem szánok rá. Egész nap az albalkommal szemben fog álni úgy, hogy rálátok egy zárt udvarban. tahát ezen nem parázok.

Csak kipirja-e a patkázást, a városi használatot stb. ez a nagy kérdés.

Válaszokat köszi.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Na ja:), a 8speed alfine váltó sokoldalúbbá teszi mint a sport singlespeed kialakitása, de az ár pont dupla. Azt még parásabb lenne :chin:

ilyen apróságok, mint ár, ugyan:D nem néztem, bevallom. de ha már lúd...

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

én a compot venném, ha már. biztonsági szempontból meg az öreg stumpit

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Az én szememnek igy elsõ blikkre egy kicsit furi, de élõben valószinüleg ütõsen nézhet ki: http://www.specializ....jsp?spid=34073
Technikailag biztos jó városi gépnek, de ne feledd Magarországon élünk, ergo én ezt nem merném sehol lezárva otthagyni, ebbõl a szempontból para városinak.:chin:

én a compot venném, ha már. biztonsági szempontból meg az öreg stumpit