Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Felveszi az alsó fertály alakját. Rövid távon nekem nagyon kényelmes volt a BG comp nyereg, de hosszabb távon nagyon nem. Ott már túl puha, a mostani selle c2 genuine gél hosszab távra jóval kényelmesebb.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,027 posts
milt jelent az, hogy "nyomásérzékeny" (body geometry) nyereg?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
A hivatalos oldalon a manuálokban benne van a max hasznáható teló "hossz" (a bicajra nincs rá írva, legalábbis az epicen nincs ilyen figyelmeztetés)

epic: max 100mm

FSRxc: max 130mm ("WARNING: The FSRxc frame is compatible
ONLY with single crown forks that have travel
of 5.1” (130mm) or less.")

Hosszab telóknál óhatatlanul jön a: "serious
personal injury or death" :scared:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
én nem raknék bele nagyobb villát. egyrészt felesleges a hátsó út függvényébe, másrészt ez nem dh váz, a súlyához és a geojához kimondottan az all mountain áll közelebb. ha jól emlékszem tán még blackkel és fox talassal árulták kompletten. és 2003-2004-es, pontosan én se tudom mert semelyik honlapon nincs fent ez a verzíó ezzel a színnel. ;)

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
A mászás nem kifejezetten szempont :)

A kérdés inkább arra vonatkozott hogy tolerál e egy nagyobb villát (545mm) és lejtözésre, mint kis fully használni...bár igazábol kétlem hogy birná, igaz csak 60kg vagyok, de akkor sem hiszem hogy eröltetni kéne... (hacsak valaki meg nem gyöz hogy simán :D)
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja. hat ebbe nem illene 130nal nagyobbat tenni. kulonben sehol nem birsz majd felmaszni vele. esetleg egy alacsony epitesu 140-es. a manitouk altalaban eleg rovid beep. hosszal jonnek, talan egy minute meg elmegy bele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://apro.bikemag....ge/sworks_2.jpg

2004-2005 körülinek nézem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
melyik evjarat?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Mekkora villát tolerál az az Sworks Enduro? 130mm fölött nem kéne eröltetni ugye?
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

175-höz én inkább m-es vázat vennék, az s-es pont kicsi, az l meg pont nagy.

én egy FSR XC-t hajtok M-est, 175 magas vagyok és pont jó.:) az S-es nagyon kicsi az L-es meg túl nagy lett volna.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
idei s-es bighitrõl tud valaki súlyadatot?(vanilla taggal)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
175-höz én inkább m-es vázat vennék, az s-es pont kicsi, az l meg pont nagy.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
tudom igazad van!
a vázad meg szvsz jó lenne nekem, mert 175 cm magas vagyok.inkább az fsr xc lenne kicsi...lehet maradok még a merev vázammal egy darabig, míg összejön a pénz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

:offtopic: azt is nézegettem, csak valami minõségit akartam, nem sznobizmusból, de azé lehet na...:confused:

szépet, olcsót, jót. :) na ez nem lesz egyszerû. + az enyém mondjuk l-es ez meg s-es.

multkor volt ilyen régi enduro is, mondjuk nem sworks, de szerintem ebben az árkategóriában az egyik best buy és iszonyat szépen mozog és kényelmes is. viszont 70-ért valszeg csak valami ratyi taggal fogsz kapni rendes vázat, amit mondjuk 2 hónap múlva úgyis cserélhetsz foxra 30-40 ezerért.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Egész pofás az apróban az FSR XC Comp (a narancs S-es). Agyonahasználtnak sem tûnik. Mennyire pogózik ez a váz?

kikapcsolt PPD-vel: nagyon. cserebe minden fuszalat kimozog.

de ezert jo a Triad tag amit adnak hozza: aszfalton lockolod, maszaskor PPD, ereszkedeskor meg full travel. en imadtam az FSR XC-met, az egyetlen baja az volt, hogy nem Yeti :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tetszik az az xc fsr, fõleg ennyiért, de még mindig ott figyel az a pink epic :)
Meg a sokat használom aszfalton dolog is bezavar. Visszahúzok a Specialized felé :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
:offtopic: azt is nézegettem, csak valami minõségit akartam, nem sznobizmusból, de azé lehet na...:confused:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

igen ezt én is nézegettem, csak sajna nekem 70 ezer forint áll a rendelkezésemre, ezt meg ha jól emlékszem Endroo 130ért hirdeti...

off
akkor setleg nézd meg a bikeland hirdet magellan scutumot, vmi ilyesmi áron.
az bírja, meg egész jó váz. a tag mondjuk hulladék benne, de legalább új.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

amúgy ilyenre gondoltam :

igen ezt én is nézegettem, csak sajna nekem 70 ezer forint áll a rendelkezésemre, ezt meg ha jól emlékszem Endroo 130ért hirdeti...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Tigger, Rob!

köszi szépen, akkor ilyen mégsem lesz:(

pedig amit Gabe említett az apróból azt megvettem volna hétfõn...

köszi

amúgy ilyenre gondoltam :

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való