Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
sala: demo-sunday-demo korforgasba kerultel? :D

----

FÁJVÓ

----

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

:love1:

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Deekline

Deekline

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Az jó,hogy itthon van ilyen szinösszeállításban,de jobban szerettem volna kint venni a leárazás, és az euro értéke miatt. Az a 200e ft-nyi különbség már számottevõ.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
attól hogy amerikai oldalon nincs, még lehet ilyen szín, az amcsik sem tartanak mindent, sõt, van US és INT' felszereltség is sokszor, amikor ugyanaz a modell (rockhopper pro például) európában tök más felszereltséggel jön.
piros/fehér/fekete fsr pedig van itthon, ha jól tudom M és L még elérhetõ. (mind kint van már boltokban)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
A magyar árlista szerint pont piros-fehér stumpjumer fsr kapható hazánkban.
De lehet, hogy már elfogyott, ki tudja hányat hoztak be, a kedvenc boltod biztos megkérdezi neked a forgalmazónál.

A 2008-as (amerikai) nagy katalógus szerint nincs ilyen szín összeállítás.

Nem lehet, hogy egy teszt bicó volt a tesztelt gép?

Deekline

Deekline

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Igazad van félreértettem tamaskat. Azért gondoltam,hogy van ilyen összeállitás,mivel a júliusi bikemag-ban is egy ilyet teszteltek.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerintem javaslatott tett, nem biztosra mondta, a kérdõjelbõl erre következtetek.
Speciel ahogy nézem az a színösszeállítás, amit írsz nincs is:

http://www.bikepedia... Comp&Type=bike
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Deekline

Deekline

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

evans?

Biztos én vagyok a hülye,de a választható opciók között én csak a fekete-szürke kombót látom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
evans?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Deekline

Deekline

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Tudtok mondani olyan Uk boltot ahol a stumpjumper fsr comp piros-fekete-fehér szinben is megvásárolható?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

fsr xc meg amúgy sem kapható vázként

Tudom, használtra gondoltam igazából. Vagyis egy 1-3 éves fsr xc-vel, lehet hogy jobban jár, mint ezekkel az eléggé régi évjáratú stumpikkal.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Amikor olvastam, hogy: Sanny and Pityesz mér tudtam hogy rossz nem lehet!:clap:
Érdemes szétnézni a többi videoja közt is.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Reklámfilm.....

:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kb. 172-höz használok 90-es stucnival m-es epicet, mintha rám szabták volna.

Tehát neked L-es.

Ha jól látom, ezek a régi stumpik még max. 100-at mozogtak(?), az utóbbi évek modelljei már 120-130-at.

Tehát ha ebben a telóútban (100) gondolkodsz akkor ugyanazt megkapod egy új vagy nem ilyen öreg fsr xc-ben, ha brain-t is szeretnél akkor epic (használtan ritka sajnos).

Szerintem érdemes szétnézni boltokban, érdeklõdni, hogy nem maradt-e idei fsr xc, vagy epic váz megakciózva, lehet, hogy jobban járnál (ha van rá keret). Kérdés, hogy hoztak-e be belõlük L-est?

fsr xc meg amúgy sem kapható vázként
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Az a baj, hogy a keret is szûkös, meg olyat szeretnék amire v-féket is fel tudok még tenni. Az újaknál meg már nem annyira jellemzõ.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Kb. 172-höz használok 90-es stucnival m-es epicet, mintha rám szabták volna.

Tehát neked L-es.

Ha jól látom, ezek a régi stumpik még max. 100-at mozogtak(?), az utóbbi évek modelljei már 120-130-at.

Tehát ha ebben a telóútban (100) gondolkodsz akkor ugyanazt megkapod egy új vagy nem ilyen öreg fsr xc-ben, ha brain-t is szeretnél akkor epic (használtan ritka sajnos).

Szerintem érdemes szétnézni boltokban, érdeklõdni, hogy nem maradt-e idei fsr xc, vagy epic váz megakciózva, lehet, hogy jobban járnál (ha van rá keret). Kérdés, hogy hoztak-e be belõlük L-est?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

helyzet: a thomson hajlitott és a speci "kerekfejû" ugyanott végzõdnek. azaz a nyeregpozíció mindkettõn ugyanaz.
remélem ez segítség, mert mérni nem tudom hogy gondoltad :)

Igaz, a thomson hajlított nyeregcsõ felsõ végpontja semmivel sem hajlik jobban hátra, mint egy hagyományos hátranyúló fejes nyeregcsõ.
A thomson setback adatai itt: http://www.lhthomson..._SP_SB_RevA.pdf

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Szerintem is L-es.Én 9 centivel vagyok kisebb,és M-es Epicet használok,és ez a méretem.Szerintem Stumpiban sem más a méretezés.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Azt mondanám 182-vel az L-est.
Én is 182 vagyok, egy Epiket használok L-ben, 100-as stücnivel, maratonozni, túrázni, egyenes kormánnyal, tökéletes!!
Vázgeometria hasonlónak tûnik.

FSR XC vázméret ajánló:
http://shop.fahrradn...c_groessen.html

Bár pirosban azért szebb.:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek mekkora méretû váz kellene nekem régebbi Stumpjumper fsr-bõl? 182 centi magas vagyok. M-es vagy L-es?
Konkrétan az alábbi 2 bringa közül szeretném megvenni az egyiket:
http://piacter.bikem...t=164929&cat=15
http://piacter.bikem...t=164678&cat=15
Mire figyeljek a vásárlásnál? Melyik részét nézzem nagyon meg?