Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A második opció alatt a másik márkától való kerékpárválasztást, vagy a szóban forgó kerékpárral kapcsolatos "fúrfangos" megoldást kell érteni? :)
Igazából még 2 jelölt van, az egyik a Kelly's URC 6.93, szép is, jónak is tûnik, de Kelly's. A másik egy Kuota, de azt csak ausztriában kapok, ahol nem kapok részletfizetési lehetõséget, meg mégiscsak itthon venném szívesebben.

Sala dögös ez a bicaj :clap:
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
fejezd be rögtön te árúterítõ :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hogy fogok röhögni, ha kitolják valami miatt a gyártást :D
még nem csekkoltam, plusz keddig szabin vagyok igy nem is tudom csekkolni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
énis ki tudom várni a februárt, de negyon nehéz.........

:love1:

http://www.specializ...d=40646&eid=109

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Magyarul jó lesz, ha hamar eldöntöm, mert a végén még májusra sem lesz országútim. Affene, azért kösz.

mindig van egy második opció, csak az nem minden esetben mûködik ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Magyarul jó lesz, ha hamar eldöntöm, mert a végén még májusra sem lesz országútim. Affene, azért kösz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Felkerültek a specialized.com-ra a 2009-es bringák. A jövõ évi Roubaix 30 már sokkal szebb. Árlistát is találtam valahol, 1599 EUR-t írnak, ami itthon pár ezer forinttal még olcsóbb is szokott lenni, az ideiekbõl kiindulva.
Rob, körülbelül mikorra várható, hogy rendelés esetén kapható legyen, csak tavasszal? Azért vicces, hogy a Speci. legolcsóbb karbon vázas o.útija olcsóbb, mint a Kelly's-é :)

Kösz, Gábor

csak késõ tavasz. ami februárban érkezik, azt már júliusban megrendeltem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Felkerültek a specialized.com-ra a 2009-es bringák. A jövõ évi Roubaix 30 már sokkal szebb. Árlistát is találtam valahol, 1599 EUR-t írnak, ami itthon pár ezer forinttal még olcsóbb is szokott lenni, az ideiekbõl kiindulva.
Rob, körülbelül mikorra várható, hogy rendelés esetén kapható legyen, csak tavasszal? Azért vicces, hogy a Speci. legolcsóbb karbon vázas o.útija olcsóbb, mint a Kelly's-é :)

Kösz, Gábor

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amint van pdf katalógusom, felteszem a netre.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hmm...akkor ezt mindenképpen át kell gondolnom, mivel 95%-ban túrázásra (40-140 km) lesz használva, fõleg Auszriában. A maradék 5% a Neudsiedl Radmarathon, de ott is a túlélés a cél. Fertõ kerüléseket szoktunk tekerni, az kb. 130 km, de a montival folyton lemaradok, ezért is kellene egy országúti :) Nem akartam carbon vázast, de hozzáértõ kollega rábeszélt, hogy ha tényleg hosszú távra veszem, akkor csak ilyet.
Igazából a Tarmac kinézetre jobban tetszik és a következõ 5 évben nem tervezem újabb o.úti vételét, szóval fontos a kinézet.
2009-esekrõl mikor várhatóak képek/adatok?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Kösz a gyors választ. Megnéztem vagy 10 márka országútijait, biztos én sikerültem félre, de nekem 5 (specialized, trek, bh, cube, kuota) favorit van, abból csak egy olasz :) A speckó weblapról néztem, ott ha minden igaz 2008-asok vannak. 169 cm vagyok, szóval a legkisebb, azaz a 49-es felé hajlok. Van egy olcsóbb karbon vázasuk is, Roubaix Elite 30, de szegényke elég csúnyácskára sikerült. A dolog december-január környékén lenne aktuális, csak körbeérdeklõdök mit, hol, mennyiért.

mindenképpen a 49-es kell, mert a specializedek elég slopingosak, 183 centihez 56-os országútim van.
a roubaix meg a tarmac közt azért jelentõs a különbség, fõleg fejcsõhosszban. de a villa is a tarmacban 1.5" alul 1.1/8" felül, a roubaix-ben meg 1.3/8" alul és 1.1/8 felül. (igen, ez egy huszadik szabvány) jóval kényelmesebb, nem olyan versenyorientált mint egy tarmac, ami kifejezetten versenyzésre való semmi másra. a roubaix sokkal inkább arra való, hogy menj vele egy erõs 70 kilcsit a haverokkal. nem kell annyira elõredõlni, kicsit rugalmasabb, ezáltal megbocsátóbb az úthibákra, van zertz betétes változat is.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

necces, szerintem nagy neked az M-es enduro, mivel az majdhogynem nekem való (183 centi vagyok) epicbõl még csak-csak megveszem az L-eset, de ilyen enduro félékbõl mindig jobb a kisebb szerintem.

ok, koszi, azota sikerult kiprobalnom es valoban egy kicsit necces, az a baj, hogy hosszu.... :(
pedig fillerekert megkapnam, es terepet nem is latott...

Rövid stucnival?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kösz a gyors választ. Megnéztem vagy 10 márka országútijait, biztos én sikerültem félre, de nekem 5 (specialized, trek, bh, cube, kuota) favorit van, abból csak egy olasz :) A speckó weblapról néztem, ott ha minden igaz 2008-asok vannak. 169 cm vagyok, szóval a legkisebb, azaz a 49-es felé hajlok. Van egy olcsóbb karbon vázasuk is, Roubaix Elite 30, de szegényke elég csúnyácskára sikerült. A dolog december-január környékén lenne aktuális, csak körbeérdeklõdök mit, hol, mennyiért.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
necces, szerintem nagy neked az M-es enduro, mivel az majdhogynem nekem való (183 centi vagyok) epicbõl még csak-csak megveszem az L-eset, de ilyen enduro félékbõl mindig jobb a kisebb szerintem.

ok, koszi, azota sikerult kiprobalnom es valoban egy kicsit necces, az a baj, hogy hosszu.... :(
pedig fillerekert megkapnam, es terepet nem is latott...

----

FÁJVÓ

----

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Specialized Tarmac Elite C2 kerékpár kapható itthon? Mondjuk, ha teljes a magyar weblapon található árlista, akkor nem :(
Esetleg 2009-es modell, hogy mûködik ez, ha rendelek hoznak, vagy mindenképpen ausztriában juthatnék csak hozzá (1799 EUR) a szóban forgó kerékpárhoz?

Rob, privben akartam, de ha jól nézem azt esetedben nem nagyon lehet :)
Elõre is kösz.

jaja, privát nincsen. országúti piac elég kicsi, általában rendelésre szoktunk hozni ilyeneket. sok országútis fõleg az olasz gépekért rajong, nehéz érvényesülni ebben az amugy is kicsi szegmensben itthon.
2009-es kellene? méret?

171 centimhez jo lenne egy M-es speci enduro (2006-os)? az S-es tul kicsi?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
171 centimhez jo lenne egy M-es speci enduro (2006-os)? az S-es tul kicsi?

----

FÁJVÓ

----

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Specialized Tarmac Elite C2 kerékpár kapható itthon? Mondjuk, ha teljes a magyar weblapon található árlista, akkor nem :(
Esetleg 2009-es modell, hogy mûködik ez, ha rendelek hoznak, vagy mindenképpen ausztriában juthatnék csak hozzá (1799 EUR) a szóban forgó kerékpárhoz?

Rob, privben akartam, de ha jól nézem azt esetedben nem nagyon lehet :)
Elõre is kösz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

electric red boxxer ujra :)

Legendás.
Csere: EX1750-s kerék, fehér e13 terelõ, a limitált szériás RF Deus XC alapján (http://www.bikeradar...lc=news/article) egy hasonló Atlas hajtómû, és egy filigránabb nyereg.
Ha már szinte minden SRAM rajta, akkor miért nem Vivid tag van benne?:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
electric red boxxer ujra :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindig mást akar.:) Vagy csak a szája jár.:D
Szerintem csak az lehetne megoldás, ha mindenbõl - amire ránéz - lenne neki egy.:D
Olyan kispolgári, harácsoló, mindent ide nekem módon.:hahaha: