Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. October 12. - 11:24
Igazából még 2 jelölt van, az egyik a Kelly's URC 6.93, szép is, jónak is tûnik, de Kelly's. A másik egy Kuota, de azt csak ausztriában kapok, ahol nem kapok részletfizetési lehetõséget, meg mégiscsak itthon venném szívesebben.
Sala dögös ez a bicaj :clap:
Posted 2008. October 11. - 19:06
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. October 11. - 19:04
még nem csekkoltam, plusz keddig szabin vagyok igy nem is tudom csekkolni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. October 11. - 19:00
:love1:
http://www.specializ...d=40646&eid=109
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. October 11. - 18:57
mindig van egy második opció, csak az nem minden esetben mûködikMagyarul jó lesz, ha hamar eldöntöm, mert a végén még májusra sem lesz országútim. Affene, azért kösz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. October 11. - 18:47
Posted 2008. October 11. - 16:02
csak késõ tavasz. ami februárban érkezik, azt már júliusban megrendeltem.Felkerültek a specialized.com-ra a 2009-es bringák. A jövõ évi Roubaix 30 már sokkal szebb. Árlistát is találtam valahol, 1599 EUR-t írnak, ami itthon pár ezer forinttal még olcsóbb is szokott lenni, az ideiekbõl kiindulva.
Rob, körülbelül mikorra várható, hogy rendelés esetén kapható legyen, csak tavasszal? Azért vicces, hogy a Speci. legolcsóbb karbon vázas o.útija olcsóbb, mint a Kelly's-é
Kösz, Gábor
Posted 2008. October 11. - 11:36
Rob, körülbelül mikorra várható, hogy rendelés esetén kapható legyen, csak tavasszal? Azért vicces, hogy a Speci. legolcsóbb karbon vázas o.útija olcsóbb, mint a Kelly's-é
Kösz, Gábor
Posted 2008. October 09. - 23:10
Posted 2008. October 09. - 12:21
Igazából a Tarmac kinézetre jobban tetszik és a következõ 5 évben nem tervezem újabb o.úti vételét, szóval fontos a kinézet.
2009-esekrõl mikor várhatóak képek/adatok?
Posted 2008. October 08. - 22:00
mindenképpen a 49-es kell, mert a specializedek elég slopingosak, 183 centihez 56-os országútim van.Kösz a gyors választ. Megnéztem vagy 10 márka országútijait, biztos én sikerültem félre, de nekem 5 (specialized, trek, bh, cube, kuota) favorit van, abból csak egy olasz A speckó weblapról néztem, ott ha minden igaz 2008-asok vannak. 169 cm vagyok, szóval a legkisebb, azaz a 49-es felé hajlok. Van egy olcsóbb karbon vázasuk is, Roubaix Elite 30, de szegényke elég csúnyácskára sikerült. A dolog december-január környékén lenne aktuális, csak körbeérdeklõdök mit, hol, mennyiért.
a roubaix meg a tarmac közt azért jelentõs a különbség, fõleg fejcsõhosszban. de a villa is a tarmacban 1.5" alul 1.1/8" felül, a roubaix-ben meg 1.3/8" alul és 1.1/8 felül. (igen, ez egy huszadik szabvány) jóval kényelmesebb, nem olyan versenyorientált mint egy tarmac, ami kifejezetten versenyzésre való semmi másra. a roubaix sokkal inkább arra való, hogy menj vele egy erõs 70 kilcsit a haverokkal. nem kell annyira elõredõlni, kicsit rugalmasabb, ezáltal megbocsátóbb az úthibákra, van zertz betétes változat is.
Posted 2008. October 08. - 21:28
Rövid stucnival?necces, szerintem nagy neked az M-es enduro, mivel az majdhogynem nekem való (183 centi vagyok) epicbõl még csak-csak megveszem az L-eset, de ilyen enduro félékbõl mindig jobb a kisebb szerintem.
ok, koszi, azota sikerult kiprobalnom es valoban egy kicsit necces, az a baj, hogy hosszu....
pedig fillerekert megkapnam, es terepet nem is latott...
Posted 2008. October 08. - 21:27
Posted 2008. October 08. - 21:21
ok, koszi, azota sikerult kiprobalnom es valoban egy kicsit necces, az a baj, hogy hosszu....
pedig fillerekert megkapnam, es terepet nem is latott...
Posted 2008. October 08. - 19:43
jaja, privát nincsen. országúti piac elég kicsi, általában rendelésre szoktunk hozni ilyeneket. sok országútis fõleg az olasz gépekért rajong, nehéz érvényesülni ebben az amugy is kicsi szegmensben itthon.Specialized Tarmac Elite C2 kerékpár kapható itthon? Mondjuk, ha teljes a magyar weblapon található árlista, akkor nem
Esetleg 2009-es modell, hogy mûködik ez, ha rendelek hoznak, vagy mindenképpen ausztriában juthatnék csak hozzá (1799 EUR) a szóban forgó kerékpárhoz?
Rob, privben akartam, de ha jól nézem azt esetedben nem nagyon lehet
Elõre is kösz.
2009-es kellene? méret?
necces, szerintem nagy neked az M-es enduro, mivel az majdhogynem nekem való (183 centi vagyok) epicbõl még csak-csak megveszem az L-eset, de ilyen enduro félékbõl mindig jobb a kisebb szerintem.171 centimhez jo lenne egy M-es speci enduro (2006-os)? az S-es tul kicsi?
Posted 2008. October 08. - 14:27
Posted 2008. October 08. - 12:29
Esetleg 2009-es modell, hogy mûködik ez, ha rendelek hoznak, vagy mindenképpen ausztriában juthatnék csak hozzá (1799 EUR) a szóban forgó kerékpárhoz?
Rob, privben akartam, de ha jól nézem azt esetedben nem nagyon lehet
Elõre is kösz.
Posted 2008. October 02. - 17:37
Legendás.electric red boxxer ujra
Csere: EX1750-s kerék, fehér e13 terelõ, a limitált szériás RF Deus XC alapján (http://www.bikeradar...lc=news/article) egy hasonló Atlas hajtómû, és egy filigránabb nyereg.
Ha már szinte minden SRAM rajta, akkor miért nem Vivid tag van benne?
Posted 2008. October 02. - 17:25
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 02. - 14:22
Szerintem csak az lehetne megoldás, ha mindenbõl - amire ránéz - lenne neki egy.
Olyan kispolgári, harácsoló, mindent ide nekem módon.:hahaha: