Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Jó összefoglaló cikk.

Nekem úgy tûnik, hogy sajnos mostanában Sinyard nem igazán "listening to" amit az ügyfelek akarnak... :)

Ezzel nem felétlenül értek egyet.
Szerintem a minõség még most is ugyanolyan jó mint eddig, hanem jobb.
A design pedig ízlés kérdése.
PL. nekem az új Epic iszonyatosan tetszik, míg a Big Hit ratyi.
Ugyancsak tetszenek a Stumpy-FSRxc és az Enduro SL modellek is.

Országutiba nem tudok nyilatkozni.
Egyedül az nem tetszik hogy olyan dolgokat alkalmaznak amelyek nem éppen variálhatóságot szolgálják. pl. E2, fura rugóstagrögzítések, stb...
Az elsõváltó rögzítési megoldás viszont nagyon eltalált szvsz.

Ez a testbike szín ütõs. Elfogadnám. :)
Lehet majd kapni itthon ilyet vázként? - Mármint az Fsrxc-t? Nem konkrétan ezt a színt.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Megjelent az új alu epic a hivatalos oldalon (jobb alsó sarokban klikk change region, majd válaszd canada - english)

http://www.specializ...id=42011&eid=99

Vagyis még is kijön idén (gondolom nálunk nem), úgy tûnik az amcsik nem rohanták meg a boltokat a karbon változatokért... :D

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
fsr xc, teszt bicó (Got to see the 09 FSR test bike color today...) :lick:. Van rá esély, hogy kipróbáljuk?

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

http://money.cnn.com...s.fsb/index.htm

Nem a legfrissebb, de mindenképpen érdekes.

Jó összefoglaló cikk.

Nekem úgy tûnik, hogy sajnos mostanában Sinyard nem igazán "listening to" amit az ügyfelek akarnak... :)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
http://money.cnn.com...s.fsb/index.htm

Nem a legfrissebb, de mindenképpen érdekes.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
gondolom bighit sport.
egyszerû váz, 140 mm rugóút, nem kifejezetten DH-ra ajánlott.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
hali!
Bicót vennék, és két márka közt vacilálok. Segítséget szeretnék kérni h melyiket vegyem meg. Mindkettõ használt gép.
az egyik egy Spackó bighit, a másik meg egy umf duncan. Melyiket érné meg jobban megvenni, a két gép felszereltsége és állapota kb azonos, és az áruk is kb 200000ft.
elõre is kössz a választ!
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Értem :) .

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Hát, ahhoz a testalkathoz keskenynek nyilvánította a nyerget :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van. Jorus majdnem azt vett :D:D

Köszönöm.
Egyébként miért nem volt jó neki? Túl könnyû vagy túl keskeny a nyereg?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
van. Jorus majdnem azt vett :D:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudom mondta-e/észrevette-e valaki, hogy a spec. katalógusban a phenom-nál a toupé képe van.
Rob, van phenom 130 a nagykerben?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Üdv! Megint Én:)
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e még várni a vásárlással?(bighit3váz)
Kb 220ért van, esetleg lehet ez még olcsobb vagy vegyem meg annyiért?

nem lesz olcsóbb :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Janes, a karbont javasolták, nem nagyon akarnám 2 évente cserélgetni és ha anyagilag belefér legyen kényelmesebb. Mellesleg kb. 50ezerrel lenne olcsóbb az alu Cube, amit kinéztem, jobb felszereltséggel van, de alu.

Ok, kösz Rob. Mondju, ha 49-es van valahol feleslegben az meglepne.
Morfondírozom még a dolgon, igazából a februári érkezés lenne az ideális, idõpont és pénz szempontjából, de arról már lecsúsztam. Hajlanék e márka felé :) Megpróbálok lejmolni ideiglenesen egy ó.utit tavaszra, ha összejön akkor leadom a rendelést.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Üdv! Megint Én:)
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e még várni a vásárlással?(bighit3váz)
Kb 220ért van, esetleg lehet ez még olcsobb vagy vegyem meg annyiért?

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
áá köszi! még az ára is nagyon vonzó most:)

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
http://www.kerekpar-...offset=&id=1895
;)

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Üdv! Tudnátok linkelni magyar oldalt ahol megtalálható a bighit3(csak váz)? Elõre is köszönöm

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A második opció alatt a másik márkától való kerékpárválasztást, vagy a szóban forgó kerékpárral kapcsolatos "fúrfangos" megoldást kell érteni? :)
Igazából még 2 jelölt van, az egyik a Kelly's URC 6.93, szép is, jónak is tûnik, de Kelly's. A másik egy Kuota, de azt csak ausztriában kapok, ahol nem kapok részletfizetési lehetõséget, meg mégiscsak itthon venném szívesebben.

a második opció az az, hogy valahonnan kérünk egyet. fõleg európai nagykerektõl, hátha van. ez akár 2-3 hét alatt is itt lehet, értelem szerûen sajnos némi felárral.
de mivel mindenki rendelésre dolgozik (senkinek nincs igazából vett raktárkészlete, csak a kisker boltoknak) igy ez nehézkesebb, és csak a "felesleg"-bõl szeretnek adni. (ha véletlenül elszámolták magukat)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

A második opció alatt a másik márkától való kerékpárválasztást, vagy a szóban forgó kerékpárral kapcsolatos "fúrfangos" megoldást kell érteni? :)
Igazából még 2 jelölt van, az egyik a Kelly's URC 6.93, szép is, jónak is tûnik, de Kelly's. A másik egy Kuota, de azt csak ausztriában kapok, ahol nem kapok részletfizetési lehetõséget, meg mégiscsak itthon venném szívesebben.

Sala dögös ez a bicaj :clap:

mindenképp karbont akarsz?