Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás
köszi, átváltok "köztesháló felfedezõ"-re.

edit: IE-vel sem megy. :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Nálam is ott vannak a nagy kép alatt a különbözõ típusok. Ahol neked csak fehérség van.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

tudom hogy béna vagyok, de itt most mire kell kattintani, hogy lássam a bicajokat?

Feltöltött kép

kéne látnod 3-4 kis ikont a tipusokkal (stump fsr, azfire, fsr xc)....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás
tudom hogy béna vagyok, de itt most mire kell kattintani, hogy lássam a bicajokat?

Feltöltött kép

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

irj emailt, megoldjuk ;)

Irtam, köszönöm!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
irj emailt, megoldjuk ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Részvétem, ez fájni fog. ($)
Azt hiszem örülök, hogy nekem a Fox tagos van.
Az e-bay-en szokott lenni néha ilyen tag, de akkor ezek szerint nagy lutri megvenni.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Csak nem az újfajta tag?:scratchhe

De, pedig azt hittem megúszom... Kis olaj a becsúszón, és úgy mozog, mint kés a vajban... mindegy mire van allítva :(

tõlem aztán terhelheted a fórumot is
most szabadságon vagyok a cég meg zárva, de január 5-tõl mûködik az info kukac paul-lange.hu vagy az info kukac velobike.hu vagy a sajátom is, az info helyett robert.varga-t behelyettesítve.
gondolom nem itthon vetted és/vagy nem te vagy az elsõ tulajdonos.

Ahogy mondod... :D Akkor írom ide. Szóval egy 2008-as Epic Marathon (a fekete-fehér, gyári alkatrészekkel), nem itthonról származik, számlám vagy hasonló papírom nincs hozzá. Mit tudunk tenni ? Ok, 5-én beviszem valahova (Allez van a legközelebb hozzám, vszinû oda) õk elküldik nektek. Mennyibe fog ez nekem kerülni ? Nyilván ha azt mondjátok, hogy nincs mit tenni, megveszem az új tagot, semmi jogom nincs bármi másra, vitatkozni sem fogok ezen. Nagyra értékelném, ha ezt valamivel olcsóbban is meg tudnám úszni (és nem szállna el évente, nem szeretnék más márkát egy jó darabig :)))

Köszönöm

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

1699 euro, azaz 450k huf.

most azért gondolkodtam el rajta, mert jó a forint-font árfolyam. Meg el kellene adni a Konát,ami mostanság nem egyszerû, eléggé pang a piac. Tetszik , a setup is jó, egyedül hajtókart cserélnék.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Elért ma engem is a szokásos Epic gond... :(

Rob, hol tudnálak Téged elérni ? Csak mert nem teljesen tiszta a dolog (jogi) oldala :) Nem akarom a témával a fórumot terhelni.

Köszönöm

tõlem aztán terhelheted a fórumot is :)
most szabadságon vagyok a cég meg zárva, de január 5-tõl mûködik az info kukac paul-lange.hu vagy az info kukac velobike.hu vagy a sajátom is, az info helyett robert.varga-t behelyettesítve.
gondolom nem itthon vetted és/vagy nem te vagy az elsõ tulajdonos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Brain közlegény rosszalkodik?:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Csak nem az újfajta tag?:scratchhe

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Rob, hol tudnálak Téged elérni ? Csak mert nem teljesen tiszta a dolog (jogi) oldala :) Nem akarom a témával a fórumot terhelni.

Köszönöm

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

lehet, hogy ez a canga nincs is még Mo.-on. beszéltem a sráccal korábban egy másik bringa miatt, Angliából "importálja" a bringákat. elvileg mind keveset futott, "méretproblémás". :) most is van fenn vagy 5-6 hirdetése, dupla regisztrációval. :D

tudom, vettem tõle bringát.ez itthon van már Veszprémben

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás

Ezt hogy-hogy nem tudják eladni jóideje?Aki ilyet akar az inkább az újra vár?A tél nem megoldás,nyáron is árulták már:scratchhe

http://piacter.bikem...t=186512&cat=12

lehet, hogy ez a canga nincs is még Mo.-on. beszéltem a sráccal korábban egy másik bringa miatt, Angliából "importálja" a bringákat. elvileg mind keveset futott, "méretproblémás". :) most is van fenn vagy 5-6 hirdetése, dupla regisztrációval. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

http://cyclestore.co.../Xtra/17400.jpg
ez viszont gyönyörû!

1699 euro, azaz 450k huf.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

http://cyclestore.co.../Xtra/17400.jpg
ez viszont gyönyörû! :love:

Nekem így képen nem tetszik annyira... fõleg az a piros ott a nyeregvázcsövön... viszont a többit elfogadnám(a vázat is, egy kis utánafestés után)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem teljesen gyári, abban a kormány egyenes, a nyeregszár és a nyereg sem hasonló (ebben valami olcsó bike+ nyeregszár lehet) de tényleg nagyon olcsón adja.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Én a villa miatt ajánlottam rá egy összeget,de nem volt elég.A többi meg nem kell,bontva sem lehet olyan jó áron eladni a cuccait.Csak valakinek aki favorizálja az Epic-et,saját részre tényleg jó

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ezt hogy-hogy nem tudják eladni jóideje?Aki ilyet akar az inkább az újra vár?A tél nem megoldás,nyáron is árulták már:scratchhe

http://piacter.bikem...t=186512&cat=12

mondjuk abban van vmi, ha megjelenik az új alu verzióban esni fog rendesen a korábbiak ára.

Nekem a rugóstag problémák miatt nem tetszik.