Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2008. december 31. - 19:17
Írta 2008. december 31. - 19:16
Írta 2008. december 31. - 00:22
Írta 2008. december 30. - 23:21
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. december 30. - 22:39
Azt hiszem örülök, hogy nekem a Fox tagos van.
Az e-bay-en szokott lenni néha ilyen tag, de akkor ezek szerint nagy lutri megvenni.
Írta 2008. december 30. - 22:11
Csak nem az újfajta tag?:scratchhe
De, pedig azt hittem megúszom... Kis olaj a becsúszón, és úgy mozog, mint kés a vajban... mindegy mire van allítva
tõlem aztán terhelheted a fórumot is
most szabadságon vagyok a cég meg zárva, de január 5-tõl mûködik az info kukac paul-lange.hu vagy az info kukac velobike.hu vagy a sajátom is, az info helyett robert.varga-t behelyettesítve.
gondolom nem itthon vetted és/vagy nem te vagy az elsõ tulajdonos.
Ahogy mondod... Akkor írom ide. Szóval egy 2008-as Epic Marathon (a fekete-fehér, gyári alkatrészekkel), nem itthonról származik, számlám vagy hasonló papírom nincs hozzá. Mit tudunk tenni ? Ok, 5-én beviszem valahova (Allez van a legközelebb hozzám, vszinû oda) õk elküldik nektek. Mennyibe fog ez nekem kerülni ? Nyilván ha azt mondjátok, hogy nincs mit tenni, megveszem az új tagot, semmi jogom nincs bármi másra, vitatkozni sem fogok ezen. Nagyra értékelném, ha ezt valamivel olcsóbban is meg tudnám úszni (és nem szállna el évente, nem szeretnék más márkát egy jó darabig ))
Köszönöm
Írta 2008. december 30. - 21:44
most azért gondolkodtam el rajta, mert jó a forint-font árfolyam. Meg el kellene adni a Konát,ami mostanság nem egyszerû, eléggé pang a piac. Tetszik , a setup is jó, egyedül hajtókart cserélnék.1699 euro, azaz 450k huf.
Írta 2008. december 30. - 20:39
tõlem aztán terhelheted a fórumot isElért ma engem is a szokásos Epic gond...
Rob, hol tudnálak Téged elérni ? Csak mert nem teljesen tiszta a dolog (jogi) oldala Nem akarom a témával a fórumot terhelni.
Köszönöm
most szabadságon vagyok a cég meg zárva, de január 5-tõl mûködik az info kukac paul-lange.hu vagy az info kukac velobike.hu vagy a sajátom is, az info helyett robert.varga-t behelyettesítve.
gondolom nem itthon vetted és/vagy nem te vagy az elsõ tulajdonos.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. december 30. - 20:37
Írta 2008. december 30. - 20:26
Elért ma engem is a szokásos Epic gond...
Csak nem az újfajta tag?:scratchhe
Írta 2008. december 30. - 18:56
Rob, hol tudnálak Téged elérni ? Csak mert nem teljesen tiszta a dolog (jogi) oldala Nem akarom a témával a fórumot terhelni.
Köszönöm
Írta 2008. december 30. - 18:10
lehet, hogy ez a canga nincs is még Mo.-on. beszéltem a sráccal korábban egy másik bringa miatt, Angliából "importálja" a bringákat. elvileg mind keveset futott, "méretproblémás". most is van fenn vagy 5-6 hirdetése, dupla regisztrációval.
tudom, vettem tõle bringát.ez itthon van már Veszprémben
Írta 2008. december 30. - 17:42
Ezt hogy-hogy nem tudják eladni jóideje?Aki ilyet akar az inkább az újra vár?A tél nem megoldás,nyáron is árulták már:scratchhe
http://piacter.bikem...t=186512&cat=12
lehet, hogy ez a canga nincs is még Mo.-on. beszéltem a sráccal korábban egy másik bringa miatt, Angliából "importálja" a bringákat. elvileg mind keveset futott, "méretproblémás". most is van fenn vagy 5-6 hirdetése, dupla regisztrációval.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. december 30. - 17:41
Írta 2008. december 30. - 17:34
http://cyclestore.co.../Xtra/17400.jpg
ez viszont gyönyörû! :love:
Nekem így képen nem tetszik annyira... fõleg az a piros ott a nyeregvázcsövön... viszont a többit elfogadnám(a vázat is, egy kis utánafestés után)
Írta 2008. december 30. - 17:21
Írta 2008. december 30. - 14:29
Írta 2008. december 30. - 14:19
Ezt hogy-hogy nem tudják eladni jóideje?Aki ilyet akar az inkább az újra vár?A tél nem megoldás,nyáron is árulták már:scratchhe
http://piacter.bikem...t=186512&cat=12
mondjuk abban van vmi, ha megjelenik az új alu verzióban esni fog rendesen a korábbiak ára.
Nekem a rugóstag problémák miatt nem tetszik.