Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

a probikeban még megvan az a fehér?

Már nincs. :(

Rob, az jó lehet.
Megnéznéd?
Aztán majd eldönti, hogy Anthemet, vagy Epicet szeretne.
Köszi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Asszonynak is kéne fully.

a probikeban még megvan az a fehér?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob,
kicsi (kb 16-os), 100 körül mozgó vázat keresek. Van?

S-es epic? szerintem van még.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Asszonynak is kéne fully.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mar megint kezded? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Rob,
kicsi (kb 16-os), 100 körül mozgó vázat keresek. Van?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
szerintem a piros-fehér-fekete szép, a többi télleg nem annyira:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:):)

zsiir:D

csak ne lenne ennnnyire csúúúnya!:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
sztem 180 centi magasság alatt az s-es a nyerõ az tuti..én kicsit vagyok 180 alatt és s-essel plusz 888al tökéletes, de z1-el se volt rossz
sztem viszont a tekerhetõség nem az erõssége annyira, de nekem a mozgás meg a kanyartulajdonság kárpótol

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

a 08as ( http://www.bikemarke...g/nagy/3173.jpg ) big hit bõl az s méret kicsi nekem?a bullitom m-es csak erre kaptam egy "visszautasthatatlan" ajánlatot..
amugy aki használja hoszabban leirva mik a tapasztalatai róla?

Nekem van, a stucni-nyeregcsõ távra 50cm-et mértem, ez gondolom sokat segít. Én ugyan csak 174-5 vagyok de kényelmesen elférek. Az ismerõsöm 180 még neki is jó lenne, nem ér bele a térde a kormányba. Menettapasztalat, hát elõször 66al volt aztán egy másikkal, most egy 888al. Mindegyikkel marhajóvolt. Az elején levertem a hajtókart párszor itt ott(mondjuk 175ös), de a monoblokk is elég alacsony, 222es taggal 36centi magas(saját mérés). Lefelé nagyon könnyen kezelhetõ, eddig akinek odaadtam egy körre, mindnek tetszett. Tekerhetõségileg: nekem ki van tekerve a propedál plusz elõl 1.5 hátul 1.8bar van de egyáltalán nem nehéz haladni vele, pedig azért egy 10-12km innen a hegy amit mindig letekerek vele. A hátujja is elég merev. Megéri a pénzét. Remélem segítettem:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mondjuk kérdezd Xéniumot! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a 08as ( http://www.bikemarke...g/nagy/3173.jpg ) big hit bõl az s méret kicsi nekem?a bullitom m-es csak erre kaptam egy "visszautasthatatlan" ajánlatot..
amugy aki használja hoszabban leirva mik a tapasztalatai róla?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
remélem a héten itt lesz.
de ne vedd igéretnek, mert ha mégsem sikerül valami technikai hiba folytán, akkor nem szeretnék ludas lenni a dologban :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Rob! Privátban próbáltam üzenni, de nem ment. Az a kérdésem, hogy mikorra várható, hogy jönnek 2007-es Epichez tagok? Novemberben vittem be a Vizdák Janihoz, és azóta várok a garis cserére :(.

LonGleY

LonGleY

vendég

• felfüggesztett
  • 92 hozzászólás
Így már vili. :] Az idõ nem számít, ha egyszer sikerül azt szerezni, amit kinéztem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob, olyenetek lesz/van, hogy Spec. Atlas T és Spec. Atlas LongSleeve T?
Mindkettõbõl a fekete érdekelne, 188 centi, vékony testalkat, ehhez passzoló méretben. Valami kb ár van hozzá? Méret melyik kellene?
Thx

tuti nem lesz.

Köszi mégegyszer is! Legfeljebb önmagábn vázat veszek, aztán jól ráépítek. Tényleg nem elég a 32-es becsúszó, erre már a merev Konánál is rájöttem. Az FSR Pro-nál maga a váz is gyengébb a Pitch-hez képest, vagy csak a rugóstag?

Rob: Valamikor idén igazán beszélhetnénk egy fentebb tárgyalt Speckó beszerzésrõl. :] Lehetséges lenne?

ez ugy zajlik, hogy bemész egy boltba, és megrendeled :) kiválasztasz egy szimpatikus kereskedõt (pesti oldalon allez vagy speedway, budai oldalon wilker vár vagy probike) besétálsz, és mondod, hogy ilyesmi érdekel. akkor a boltos felhív engem, hogy ilyen után érdeklõdtek, szerezzünk egyet. és elindul a folyamat. ha van a németeknél, akkor elég gyorsan (reményeim szerint <1hónap) beszerezhetõ az adott kerékpár.
közvetlenül engem is kereshetsz, de én nem fogom tudni neked eladni.
szóval kitalálod mit szeretnél, vagy bemész egy boltba, és segitanak kitalálni, hogy mit szeressél. aztán rendezzük.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Köszi mégegyszer is! Legfeljebb önmagábn vázat veszek, aztán jól ráépítek. Tényleg nem elég a 32-es becsúszó, erre már a merev Konánál is rájöttem. Az FSR Pro-nál maga a váz is gyengébb a Pitch-hez képest, vagy csak a rugóstag?

Rob: Valamikor idén igazán beszélhetnénk egy fentebb tárgyalt Speckó beszerzésrõl. :] Lehetséges lenne?

mivel a fsr xc egy elég könnyû lightos am váz (illetve mostmár xc trail a kat. neve) ígz nyilván gzengébb kicsit a váz is, rugóstag spec ippeg nem is massz0vabb a pitchben sem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LonGleY

LonGleY

vendég

• felfüggesztett
  • 92 hozzászólás

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
rob, olyenetek lesz/van, hogy Spec. Atlas T és Spec. Atlas LongSleeve T?
Mindkettõbõl a fekete érdekelne, 188 centi, vékony testalkat, ehhez passzoló méretben. Valami kb ár van hozzá? Méret melyik kellene?
Thx

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Vágesz
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X