Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szia Rob! Egy kérdésem volna, van e különbség a 08-as és a 09-es Propero sisakok között a festésen kívül? Gábor

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

köszi. Gyõrben ki a partnerüzletetek? Egy fehér L-es Echelonra lehet befizetnék..

ha engem kérdezel ugyan nem specialized dealer, de a peppéhez mennék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
köszi. Gyõrben ki a partnerüzletetek? Egy fehér L-es Echelonra lehet befizetnék..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob valami hír szemüvegtémában?

simán elfelejtettem ne haragudj. tul nagy az arconpörgés kiállítás miatt, hétfõn elsõ dolgom lesz utánanézni. rendben?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
rob valami hír szemüvegtémában?

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Mennyibe kerül most egy Speci Allez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob-nak
Hát 189cm magas vagyok így hát kétlem, hogy nekem jó lenne az m es váz.
Akkor elvileg májustól várható a váz ha megrendelem?
KB. milyen átfutási idõvel?
Az a helyzet egy merevfarú gépet az egyik konkurenstõl rendeltem október elején és még"utazik" és kezd is elfogyni a türelmem.......de egy ilyenre azért még várnék:-)
Mennyi lenne az ára egy külön vázszettnek és a teljes bringának?
Ha nem publikus illetve nem akarod rontani a bontok üzletét írd ide:
rasomihaly@gmail.com

boltok üzletét rontani? :) ugyis valahol kell megvenned, szóval nem rontom senki üzletét.
kisker ár = eur ár *300 ez ennyire egyszerû. fejbõl nem megy, de holnap megnézem, ha nem felejtem

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Köszi az infót Rob! összeállt a gép :D

r.misi

r.misi

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Rob-nak
Hát 189cm magas vagyok így hát kétlem, hogy nekem jó lenne az m es váz.
Akkor elvileg májustól várható a váz ha megrendelem?
KB. milyen átfutási idõvel?
Az a helyzet egy merevfarú gépet az egyik konkurenstõl rendeltem október elején és még"utazik" és kezd is elfogyni a türelmem.......de egy ilyenre azért még várnék:-)
Mennyi lenne az ára egy külön vázszettnek és a teljes bringának?
Ha nem publikus illetve nem akarod rontani a bontok üzletét írd ide:
rasomihaly@gmail.com

deviantmtb.hu

deviantmtb.hu

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

ez nem Fityisz váza?

Nem. neki egy SJ maraton váz lett rendelve, ami még sajnos nem ért ide, de még nem is mondta le.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Koszi, ez jo hir/tipp. En is ugy olvastam, hogy annyira nem bonyolult mutatvany ez a szukites.

akkor bennem valami rosszul maradt meg. sry

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Nekem ugyan ilyen vázam van és RP23-ast használok benne. Nekem a Hajdú Kerékpár öreg szakija csinálta meg a "szûkítést". Jelen voltam végig és nem nagy mûtét. Csak egy 5mm-es mûanyag alátét kell a nyomorúdra az ütközõ gumigyûrû alá. Viszont meg kell hozzá bontani a csillapítást is, szóval csak szakszervíz jöhet szóba. 45 perc alatt megvolt.

Koszi, ez jo hir/tipp. En is ugy olvastam, hogy annyira nem bonyolult mutatvany ez a szukites.

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

viszont a setup kicsit durvább felhasználást sejtet mint amire a váz ki van találva...

en ugy hallottam, ez a vaz birja a kikepzest, de annyira nem fogom azert gyotorni, de egy normalis tag dobna a teljesitmenyen
szerk.: amugy picit torzszulott, mert pl. a hajtokart nem erre szantam

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
viszont a setup kicsit durvább felhasználást sejtet mint amire a váz ki van találva...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

koszi az infot, nem gondoltam volna, hogy bukom a garanciat nagyobb tag miatt
akkor valszeg megkeresem az x-factort a szukites okan

Nekem ugyan ilyen vázam van és RP23-ast használok benne. Nekem a Hajdú Kerékpár öreg szakija csinálta meg a "szûkítést". Jelen voltam végig és nem nagy mûtét. Csak egy 5mm-es mûanyag alátét kell a nyomorúdra az ütközõ gumigyûrû alá. Viszont meg kell hozzá bontani a csillapítást is, szóval csak szakszervíz jöhet szóba. 45 perc alatt megvolt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igen, '06
nagyon szép bicikli :spoko:

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

2006-os

koszi szepen

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Kosz, meg lenne egy idetlen kerdesem is, miszerint milyen evjaratu a vazam? :) A garancia papirban 07 van, de szerintem 06-os.

itt van kep rola :
http://picasaweb.goo...zolakinte/Kero#

2006-os
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

OK. remélem tudnak segiteni.

Kosz, meg lenne egy idetlen kerdesem is, miszerint milyen evjaratu a vazam? :) A garancia papirban 07 van, de szerintem 06-os.

itt van kep rola :
http://picasaweb.goo...zolakinte/Kero#

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

köszi... 20 k fölé nemigen mennék. esetleg korábbi modelellekrõl érdemes vmelyik boltban érdeklõdni?

berguson, wilker, probike, allez, vár... sok helyen szeretik a speci bukókat, de az a "baj" hogy nagyon fogynak igy nem sok helyen van beragadt készlet. nálunk is erõsen méret- és szinhiányos a megmaradt '08 fejvédõ készlet. mondom, ha olcsóbbat keresel mint 20k, akkor chamonix vagy air 8 (szerintem ez jobb, mert pro fit2. a chamonix az form fit, ami nem olyan tökéletes)