Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2009. March 30. - 09:14
Posted 2009. March 27. - 23:23
ha engem kérdezel ugyan nem specialized dealer, de a peppéhez mennék.köszi. Gyõrben ki a partnerüzletetek? Egy fehér L-es Echelonra lehet befizetnék..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 27. - 22:42
Posted 2009. March 27. - 22:38
simán elfelejtettem ne haragudj. tul nagy az arconpörgés kiállítás miatt, hétfõn elsõ dolgom lesz utánanézni. rendben?rob valami hír szemüvegtémában?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 27. - 22:36
Posted 2009. March 26. - 15:14
Posted 2009. March 25. - 20:30
boltok üzletét rontani? ugyis valahol kell megvenned, szóval nem rontom senki üzletét.Rob-nak
Hát 189cm magas vagyok így hát kétlem, hogy nekem jó lenne az m es váz.
Akkor elvileg májustól várható a váz ha megrendelem?
KB. milyen átfutási idõvel?
Az a helyzet egy merevfarú gépet az egyik konkurenstõl rendeltem október elején és még"utazik" és kezd is elfogyni a türelmem.......de egy ilyenre azért még várnék:-)
Mennyi lenne az ára egy külön vázszettnek és a teljes bringának?
Ha nem publikus illetve nem akarod rontani a bontok üzletét írd ide:
rasomihaly@gmail.com
kisker ár = eur ár *300 ez ennyire egyszerû. fejbõl nem megy, de holnap megnézem, ha nem felejtem
Posted 2009. March 25. - 09:10
Posted 2009. March 25. - 09:07
Hát 189cm magas vagyok így hát kétlem, hogy nekem jó lenne az m es váz.
Akkor elvileg májustól várható a váz ha megrendelem?
KB. milyen átfutási idõvel?
Az a helyzet egy merevfarú gépet az egyik konkurenstõl rendeltem október elején és még"utazik" és kezd is elfogyni a türelmem.......de egy ilyenre azért még várnék:-)
Mennyi lenne az ára egy külön vázszettnek és a teljes bringának?
Ha nem publikus illetve nem akarod rontani a bontok üzletét írd ide:
rasomihaly@gmail.com
Posted 2009. March 25. - 07:49
ez nem Fityisz váza?
Nem. neki egy SJ maraton váz lett rendelve, ami még sajnos nem ért ide, de még nem is mondta le.
Posted 2009. March 25. - 00:09
akkor bennem valami rosszul maradt meg. sryKoszi, ez jo hir/tipp. En is ugy olvastam, hogy annyira nem bonyolult mutatvany ez a szukites.
Posted 2009. March 24. - 23:53
Nekem ugyan ilyen vázam van és RP23-ast használok benne. Nekem a Hajdú Kerékpár öreg szakija csinálta meg a "szûkítést". Jelen voltam végig és nem nagy mûtét. Csak egy 5mm-es mûanyag alátét kell a nyomorúdra az ütközõ gumigyûrû alá. Viszont meg kell hozzá bontani a csillapítást is, szóval csak szakszervíz jöhet szóba. 45 perc alatt megvolt.
Koszi, ez jo hir/tipp. En is ugy olvastam, hogy annyira nem bonyolult mutatvany ez a szukites.
Posted 2009. March 24. - 23:49
viszont a setup kicsit durvább felhasználást sejtet mint amire a váz ki van találva...
en ugy hallottam, ez a vaz birja a kikepzest, de annyira nem fogom azert gyotorni, de egy normalis tag dobna a teljesitmenyen
szerk.: amugy picit torzszulott, mert pl. a hajtokart nem erre szantam
Posted 2009. March 24. - 23:46
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 24. - 23:38
koszi az infot, nem gondoltam volna, hogy bukom a garanciat nagyobb tag miatt
akkor valszeg megkeresem az x-factort a szukites okan
Nekem ugyan ilyen vázam van és RP23-ast használok benne. Nekem a Hajdú Kerékpár öreg szakija csinálta meg a "szûkítést". Jelen voltam végig és nem nagy mûtét. Csak egy 5mm-es mûanyag alátét kell a nyomorúdra az ütközõ gumigyûrû alá. Viszont meg kell hozzá bontani a csillapítást is, szóval csak szakszervíz jöhet szóba. 45 perc alatt megvolt.
Posted 2009. March 24. - 23:37
nagyon szép bicikli :spoko:
Posted 2009. March 24. - 23:33
Posted 2009. March 24. - 23:28
2006-osKosz, meg lenne egy idetlen kerdesem is, miszerint milyen evjaratu a vazam? A garancia papirban 07 van, de szerintem 06-os.
itt van kep rola :
http://picasaweb.goo...zolakinte/Kero#
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 24. - 23:21
OK. remélem tudnak segiteni.
Kosz, meg lenne egy idetlen kerdesem is, miszerint milyen evjaratu a vazam? A garancia papirban 07 van, de szerintem 06-os.
itt van kep rola :
http://picasaweb.goo...zolakinte/Kero#
Posted 2009. March 24. - 23:07
berguson, wilker, probike, allez, vár... sok helyen szeretik a speci bukókat, de az a "baj" hogy nagyon fogynak igy nem sok helyen van beragadt készlet. nálunk is erõsen méret- és szinhiányos a megmaradt '08 fejvédõ készlet. mondom, ha olcsóbbat keresel mint 20k, akkor chamonix vagy air 8 (szerintem ez jobb, mert pro fit2. a chamonix az form fit, ami nem olyan tökéletes)köszi... 20 k fölé nemigen mennék. esetleg korábbi modelellekrõl érdemes vmelyik boltban érdeklõdni?