Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2009. április 22. - 15:35
Írta 2009. április 22. - 15:15
clionak bódottá'!
milyen a 4 paripa?
Köszike
2003 enduro (ezüst)
2006 rockhopper (fekete)
2006 sx trail (szürke-fekete)
2003/2004 fsr xc (ezüst)
Csak vázakat szoktam venni és azt is használtan - szeretem a ritkaságokat
Az sx-en kívül a vázakból vszeg nincs még egy az országban
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2009. április 22. - 10:20
esetleg ilyen: http://www.specializ...W_Blu_Int_l.jpg
ha expert nem lesz
egyszer bementunk egy boltba csajommal es volt egy ilyen, meg egy ugyanilyen szinu merev SJ. azota nala csak a specialized a bicikli. sajnos azota se hoztak vissza ezt a szint. bezzeg a SX-re meg a bighitre medveket meg farkasokat festeni az megy. hova fejlodunk? :chin:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 22. - 09:06
Elõtte meg motorexszel, amikor még azt forgalmaztátok.mi RSP-vel szerelünk.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 22. - 01:08
mi RSP-vel szerelünk.sziasztok, még mindig él a kérdésem, hogy milyen olaj kellene a speci rugós tagba, mert a motorex nagyobb mennyiségben jön ki belõle mint a gyári olaj, lassan már ott tartok hogy lecserélem fox tagra.
Másnak van ilyen problémája, hogy jön ki az olaj a becsúszó részen?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. április 21. - 23:34
nem stumpy expert wmn, 2006-os, legkisebb méretakarod mondani zafir fsr
ilyen e: http://www.specializ...pertW_Sil_l.jpg
esetleg ilyen: http://www.specializ...W_Blu_Int_l.jpg
ha expert nem lesz
Írta 2009. április 21. - 23:26
akarod mondani zafir fsrclionak bódottá'! este nem láttam már, amit írtál, meg amíg írtam, addig körmölted be te is.
milyen a 4 paripa? enyémek enduro meg rockhopper, asszonynak meg majd ha elég bátor lesz a komoly terepezésekhez, akkor egy stumpy fsr:)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. április 21. - 23:23
milyen a 4 paripa? enyémek enduro meg rockhopper, asszonynak meg majd ha elég bátor lesz a komoly terepezésekhez, akkor egy stumpy fsr:)
Írta 2009. április 21. - 22:02
Másnak van ilyen problémája, hogy jön ki az olaj a becsúszó részen?
Írta 2009. április 21. - 02:31
hát ez eszméletlen királyság!Félig OFF
Kedves márkatársak!
Ezennel ringbe szállok az "Ultimate Specialized Fan" címért.
Mégpedig nem azért mert idestova 4 Speci boldog tulajdonosa vagyok, hanem azért, mert tegnap párom az alábbi mûremekkel gyûrûzött meg
http://picasaweb.goo...898354632229954
ON
sok boldogságot!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. április 21. - 01:09
Félig OFF
Kedves márkatársak!
Mégpedig nem azért mert idestova 4 Speci boldog tulajdonosa vagyok, hanem azért, mert tegnap párom az alábbi mûremekkel gyûrûzött meg
ON
gratula! sok boldogsagot
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 21. - 00:28
enduroról is csak hasonló jókat tudok mondani.
engem meggyõzött a speckó.
csak visszatérhetnének a pár évvel ezelõtti enduro formájához ehelyett a kiflibe hajlított helyett, oszt akor szent lenne a béke
Írta 2009. április 21. - 00:22
Kedves márkatársak!
ON
evvagyokén,
Írta 2009. április 21. - 00:00
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 20. - 22:02
az árakra mondjuk nem kivánok reagálni. akinek nem tetszik, nem veszi meg ennyiért. az "új" meg a "régi" között nincs egetverõ különbség (csat plusz design)
nem kell azon pörögni, mennyi az euró, meg mennyi máshol, meg mennyi volt akármikor (2007-ben 29.900 volt a comp, ezt elfelejtettük??) ha tetszik megveszed, ha nem tetszik, veszel mást.
Írta 2009. április 20. - 12:21
Tamásnak Specialized info ügyben nem kell mást tennie, mint megkérdeznie a bátyját.
Azt meg te se gondolod komolyan, hogy a forgalmazó üzleti információkat fog kiadni.
VV: Nehezen tudom én már követni ennyi év távlatából ezeket a családi összefonódásokat néha - volt ilyen halvány emlékem, de nem voltam biztos
Persze, hogy nem fog - gondolom ezért is nem szállt be egy szóre sem rob a kérdéskörbe.
Ettõl még nekem - ahogy másnak is - meglehet a magánvéleményem egy nagyker/bolt árképzésérõl. Ezt pedig mindenki ott és azzal osztja meg, akivel szeretné
evvagyokén,
Írta 2009. április 20. - 11:51
Azt meg te se gondolod komolyan, hogy a forgalmazó üzleti információkat fog kiadni.
Írta 2009. április 20. - 11:50
majd te most jol igazsagot teszel vagy mi?
nem dolgozok abban a nagykerben, de ettol fuggetlenul tudok egy jopar belsos dolgot amit ti nem.
Semmiképpen nem óhajtok "igazságot tenni", pusztán feltettem két kérdést, amire érdekel a válasz.
Az, hogy ki mit tud a nagykeres infokról az elég nehezen eldönthetõ így látatlanban - pl te sem tudsz semmit arról, hogy én mit és honnan tudok nagykeres berkekbõl
evvagyokén,
Írta 2009. április 20. - 10:58
1. nem kötelezõ specit venni
2. lehet külföldrõl is venni
3. nem lépnétek "belsõs" moderátorok tyúkszemére, nem lennének meddõ viták és világnézeti kioktatások
4. ez tech topic, nem?
azon persze érdemes elgondolkodni (mindenkinek magában) hogy más márka-topicban miért nincsenek ilyenfajta kérdések, viták.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2009. április 20. - 10:51
nem dolgozok abban a nagykerben, de ettol fuggetlenul tudok egy jopar belsos dolgot amit ti nem.
RAUH-Welt
B E G R I F F