ja én is utálom õketRob, tudod hogy ez kicseszés volt ?
Megint pénzt kell költenem
töknek kellett zõd/fekete mezet csinálniuk ?
ja én is utálom õketRob, tudod hogy ez kicseszés volt ?
Megint pénzt kell költenem
elvileg eurós kisker * 300 hufMég csak az ára érdekelne egyenlõre:)
Nemrég próbáltam egyet és nagyon megtetszett, úgyhogy ha jól mennek a dolgok, akkor nemsokára beruháznék egybe, ha nem nagyon elszált az itthoni ára.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
megpróbálunk keriteni egyet
megpróbálunk keriteni egyetIgen, igen, de engem ifejezetten az egysebis változat érdekelne
ez: http://www.specializ...d=39275&eid=178
De láttam már globe wiena néven is talán
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem tudom pontosan mire gondolsz (a globe az egy család) de ez lesz:
http://www.specializ...ancisco&eid=178
8 sebességes agyváltós hidraulikus tárcsafékes globe san francisco
akkor asszem maradok a north facenél... abból kettõ is kijön ennyibõl. márkahû akartam maradni, de ez már a mindenáron kategória, mostanság meg a reklámáron és az akciósáron van napirenden sajnos :Spersze hogy lesz, m-estõl három xl-ig (xxxl) minden méret van még készleten.
keress egy partnerüzletet, és meséld el nekik mit szeretnél. olyan 17-18k huf ha jól emléxem, de lehet hogy ez a hosszu ára.
holnap mondok pontos árat is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
persze hogy lesz, m-estõl három xl-ig (xxxl) minden méret van még készleten.van kiszemelt, de nem mindenáron.
terra maori 644 3350 a nyertes. de ha lesz bótban, akkor megnézem ott. csak kérdés, hogy lesz-e?
van kiszemelt, de nem mindenáron.holnap lesz
addig nézegesd a képeket hátha annyira megtetszik az egyik, hogy minden áron meg akarod majd venni
holnap leszhol?
nem tudom pontosan mire gondolsz (a globe az egy család) de ez lesz:A globe ss bicaj itthon elérhetõ és ha igen akkor kb. mennyiért?
köszi
nálunk fogyóban van a riata, ami 2 dolgot jelenthet:
- a kiskerekben van dögivel
- a kiskerek is eladták már
hó végén lesz ismét a hiányzó méretekbõl.
ajánlott boltok a csekkolásra: wilker buda, vár kerékpár, allez, berguson ruházatos boltja.
nálunk fogyóban van a riata, ami 2 dolgot jelenthet:
- a kiskerekben van dögivel
- a kiskerek is eladták már
hó végén lesz ismét a hiányzó méretekbõl.
ajánlott boltok a csekkolásra: wilker buda, vár kerékpár, allez, berguson ruházatos boltja.
Ha nem a nagykerbõl, akkor honnan lenne? Nem lehet minden, az utóbbi idõben piacra kerülõ kerékpárhoz váltófület tartani.:chin:
Bármely boltban lehet rendelni, amely kapcsolatban van a hazai Speci forgalmazóval (Velobike), feltéve, hogy van a nagykerben. És ne felejtsd el megemlíteni, hogy FSR vagy egy forgáspontos a Big Hit-ed (2006-ban még volt mindkettõ), mert eltérõ alkatrészt használnak a két modellnél.
- 2006-2009 Big Hit FSR 9895-4021(Consumer) / 9895-4020(Dealer)
- 2003-2006 Big Hit Single Pivot 989-4271(Consumer) / 989-4275(Dealer)
minap vettem a boltba, 3600ft.(igaz az enyém 08as de egykutya nem?)