az a pár tucat amivel idáig találkoztam,mind mérethelyes volt
Köszi! Van az apróban egy jó áron.
az a pár tucat amivel idáig találkoztam,mind mérethelyes volt
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Azért kérdeztem Rob-ot, mert Neki van olyan utcai cipõje. Köszi a választ!
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
ugye nem gondoltad komolyan, hogy ezt kérdezni kell?Sziasztok!
Érdekel valakit az új (2009) S-works Carbon HT. tesztje? (váz,villa) Most kaptam meg. Versenyeztem már vele, fotóztam, méricskéltem...
Tudom k..va drága, és két embernek inkább személyesen, de ha van több érdeklõdõ akkor nekiállok írogatni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez ugye költõi kérdés volt?Sziasztok!
Érdekel valakit az új (2009) S-works Carbon HT. tesztje? (váz,villa) Most kaptam meg. Versenyeztem már vele, fotóztam, méricskéltem...
Tudom k..va drága, és két embernek inkább személyesen, de ha van több érdeklõdõ akkor nekiállok írogatni
Sziasztok!
Sziasztok!
Tessék csak irogatni azt a tesztet ide, de gyorsan!!!:D:DSziasztok!
holnap csekkolom, és a két kért ruhadarab indul a Péterhez még a héten! (eddig nincs olyan ami a listában láttok, de már elfogyott volna)Rob!
Alábbi tételek vannak is raktáron?
644-3301M
MEZ SPECIALIZED 09 RÖVID COMP RACING REJTETT ZIP ZÖLD M
15900
644-3308M
NADRÁG SPECIALIZED 09 RÖVID KANTÁROS COMP RACING FEKETE/FEKETE/ZÖLD M
17900
Ha igen, akkor küldheted is a Kuszihoz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Rob!mások: landolt az árlista
-=B.B.B.=-
landolt a szelep, de a Varesz Nunspeet-ben van QC meetingen a héten. és ha visszatér garantáltan egymilliárd elmaradt munkája lesz, de szépen lassan igen, fel leszünk készülve. alkatrészek is landoltak, szóval már tényleg csak idõ kell.üdv!
Rob-hoz lenne 1 kérdésem: javítjátok-e már a speci tagokat, ha igen milyen feltételekkel?
Nem a brain szeleppel van baj, a tag viselkedik furán és továbbra is ereszti az olajat.
elvileg eurós kisker * 300 huf
hogy mennyi engedményt adnak osztrák boltosok, meg ilyesmivel ne tessék jönni.
ja én is utálom õket
töknek kellett zõd/fekete mezet csinálniuk ?