Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2009. May 26. - 10:55
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 26. - 07:13
Szemléletes bemutató standard taggal: http://bikemag.com/d...-rebuild-video/
Kézzel csavar szét és össze, és az elég?
Posted 2009. May 26. - 07:02
Ah, már elõtte is csinálta. Sõt, a gázló után mintha csend lett volna
Forgáspont lesz az, ha a víz hatására abbahagyta. Kimosta belõle a port.
Posted 2009. May 26. - 01:30
Biztos, hogy a tag nyikorog és nem valamelyik forgáspont?
Elképzelhetõ, hogy forgáspont, menet közben ezt nehéz megállapítani. De az ötlet jó, kap egy kis olajat, aztán meglátjuk
Beázott a gázlókban.
Ah, már elõtte is csinálta. Sõt, a gázló után mintha csend lett volna
Posted 2009. May 25. - 22:21
Posted 2009. May 25. - 22:17
Megadod a módját :rofl:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. May 25. - 21:58
KÉP01
Kb. 1500km van a tagban.
Pofonegyszerû a szétszedés. (a legjobb anyagokat használtam, az a fehér rongy a képen, az esküvõm óta most elõször használt esküvõi ingem:D)
KÉP2
A felsõ magnézium tartót ki sem kell bontani a vázból.
Ez az összeszerelést is megkönnyíti, nem kis erõ kell a tag összenyomásához, amikor azt már össze kell csavarozni.
A tag belül csontszáraz volt, de egy porszem sem volt benne.
Egy kis olajjal feltöltve, összerakva, a tag jobban mûködik, mint újkorában.
Úgy érzem, évente 1x érdemes szétszedni a hosszú élettartam reményében.
Posted 2009. May 25. - 20:04
Ha nagyon poros, akkor nekem is szokott valamelyik. Az istenért sem tudtam rájönni, hogy melyik, ezért bringamosás után mindegyik forgáspont kap egy csepp olajat és úgy kussol a következõ tisztításig. Mondjuk én nem szeretem, ha retkes a bringa, szobában van tárolva.
Posted 2009. May 25. - 19:57
nekem is szokott csak nem nagyon szokott foglakoztatni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 25. - 18:22
Beázott a gázlókban.Mit kellene csinálni az BRAIN tagommal ha "nyikorog" ? Jól mûködik, ezzel nincs gond, de amikor mozog, akkor nyikorgó hangja van (nehéz pontosan definiálni)... Gondolom csak valahol kevés olaj van benne, de én nem szívesen nyúlnék hozzá, és hetekre sem tudok most megválni tõle.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata ?
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. May 25. - 18:02
Posted 2009. May 25. - 11:27
Volt már valakinek hasonló tapasztalata ?
Posted 2009. May 22. - 19:14
Csak ilyen volt ezek szerint.Szóljon akinek kell speci kulacstartó, az fsr-xc-n "nem múkodj"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. May 20. - 21:59
Kösz, de idõközben hívott a Péter, hogy ideértnem tudom, de holnap ha nem feledem utánanézek
Posted 2009. May 20. - 21:45
pontos méretezésûLátom megy a seggfogós téma
Rob, az utcai Speci cipõ mennyire pontos méretezésû?
Mondjuk 43-as lábra 43-as kell? Mert anno pl a Shimano-ból egy számmal nagyobb volt a jó.
ne akarj új tagot beleÜdv mindenkinek!
Végig olvastam az egéssz forumot és kezdek parázni mert egy 2005-ös EPIC-et használok, még semmi baja minden rendbe van az fsr rendszerrel es a taggal is! Biztatást várnék hogy ha valami baja lenne akkor lehet alkatrészt szerezni hozzá még jó ideig vagy tényleg mehet a kukába ha szétesik!
Olvastam hogy nem jó hozzá a frissebb tag ezért érdekelne hogy az egéssz hátulját át lehet e épiteni egy frisebb verzió fsr rendszerével és lehet e rendelni ezeket a cuccokat?
Nagyon szeretem a gépet ezért valahogy meg kell oldanom hogy még egy jó ideig fusson!
Köszi a válaszokat, szép napot mindenkinek!
nem tudom, de holnap ha nem feledem utánanézekÉs mikor ér ide?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. May 20. - 18:02
Posted 2009. May 20. - 15:20
Ha Fox van benne, nagyon ne parázz. A probléma inkább a Speci saját márkás tagjaival van. De ez pontosan kiszûrhetõ az utóbbi idõk hozzászólásaiból.Üdv mindenkinek!
Végig olvastam az egéssz forumot és kezdek parázni mert egy 2005-ös EPIC-et használok, még semmi baja minden rendbe van az fsr rendszerrel es a taggal is! Biztatást várnék hogy ha valami baja lenne akkor lehet alkatrészt szerezni hozzá még jó ideig vagy tényleg mehet a kukába ha szétesik!
Olvastam hogy nem jó hozzá a frissebb tag ezért érdekelne hogy az egéssz hátulját át lehet e épiteni egy frisebb verzió fsr rendszerével és lehet e rendelni ezeket a cuccokat?
Nagyon szeretem a gépet ezért valahogy meg kell oldanom hogy még egy jó ideig fusson!
Posted 2009. May 20. - 15:13
Posted 2009. May 20. - 15:12
nekem olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan webshopot, ahol speci nyergeket lehet kapni? mert én egyelõre nem találtam.
köszi!
Posted 2009. May 20. - 09:50