Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
üdv
Érdeklõdnék, Pitch vázat lehet-e külön is venni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ez milyen, mint egy száras boxeralsó, hol kapható? A decathlonban láttam, de az nõi volt.

go ruhástopik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

...
meg külön kapható betét ami akár farmer alá is..

...

Ez milyen, mint egy száras boxeralsó, hol kapható? A decathlonban láttam, de az nõi volt.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

egy 52-es országúti váz kb. mekkora embernek (lánynak) lenne jó?
ismerõs kinézett egyet és félõ, hogy kicsi lenne neki...
/néhány éves modell lévén nem keresgéltem geo táblázatot, hátha azóta változott már valami.../

Nekem 177cm-es magassághoz volt ideális az 52-es, mondjuk rövid lábaim vannak. Orsinak a 164cm-éhez nagy volt az 52-es, ezért neki most 49-es van. Specibõl.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Dave, specik hosszúak Neked max 54 de lehet még jó lenne az 52 is. sztem csajnak simán 175 körülinek is jó lehet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
andris, Nekem 51-es Orbeám van, slopeingos, mindezt 169 cm-hez.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

/néhány éves modell lévén nem keresgéltem geo táblázatot, hátha azóta változott már valami.../

Nem vagyok nagy outis, de a méret alapján olyan 165-170 cm re saccolok... (viszonyítva, hogy az én 175 centimhez 54-55-56 illik...)

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Specialized honlapján van archívum (Bikes/Archive). Nézd meg ott a geot!
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
van ám betétes fr gatya is

meg külön kapható betét ami akár farmer alá is..

nekem a buzigatya akadt be mindig a nyereg orrába. ezért is utáltam többek közt.

na on

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nyissatok buzisgyatya-topikot és tárgyaljátok ki ott szerintem a témát.
Annyi értelme lenne , mint a szõrtelenítõs topiknak.A félseggig letolt térdgatya az ideális biciklizéshez.

Már többször érdeklõdtem a FIT-hez hasonló beállítási segédletrõl(nem Speci). Lehet a térdem annyit nem romlott volna. :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
A buzigatya nem akad be a nyeregbe, ha kiulok a nyereg moge. Ha rahuzok egy lobogosat, akkor az igen. Gondolom ez kisebb gond az alacsony nyereggel kozlekedoknek, de CC-s beallitasnal nekem pl. nagy szivas.

De amugy sincs szebb mint egy szolid, de megis sokat sejteto tapinaci, egy izmos, szoros ferfilabon.:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
normál gatya alá a bicajost,az nyáron elég izzasztó megoldás.Meg nem túl praktikus a lobogó nadrágszár.:)A csajok amúgy nem tartják buzisnak.A szõrtelenített láb sokkal "melegebb".:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
o. azota mar dagadt vagyok :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Olyan ropilábakkal, mint nektek van, nem is csodálom:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Tamtaramnál a pont

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a buzigatyat a normal rovidgatya ala kell felvenni, es akkor kenyelmes is, es nem nezel ki butan. csak feszulosben en speciel ki nem mennek az utcara.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
lehet, hogy buzis, de 100 km után sem fáj a seggem,, nekem pl. elég ennyi. Aki nem hord bukót, az magára vessen, ha bármi is történik vele.
on

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

kiegészíteném: nó igazolvány :D
egyébként a bicajosgatya tényleg buzis. frírájdgatya jó. bélés nélkül lehet hordani hétköznapokon is, illetve ha nem 100km-t mész, akkor tekerni is
csak vezetni szar benne mert csúszkál:)

Szerintem is buzis a bicajos gatya :)

Én bõ egy év használat után emeltem 1 cm-t a kormányomon, és... hát.. valahogy helyre kerültek a dolgok. Pedig ha valaki hamarabb megmutatja...

Stopli állítgatása viszont necces, mert ha a megszokottól picit is elállítom, azonnal térd vagy bokafájdalom. Az elején állítgattam érzésre.

Amúgy az a tapasztalatom, hogy ha eleve nem jó a bicó geója valakinek, akkor azt már hiába állítgatja. Viszont a jó geot lehet finomhangolni, nekem pl. az az 1 cm, megszûntette a vállfájdalmaimat, sokkal késõbb fáradok el, mindamellett a testhelyzet abszolut sportos, dinamikus maradt.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
kiegészíteném: nó igazolvány :D
egyébként a bicajosgatya tényleg buzis. frírájdgatya jó. bélés nélkül lehet hordani hétköznapokon is, illetve ha nem 100km-t mész, akkor tekerni is
csak vezetni szar benne mert csúszkál:)